GÜNCEL

Erem Şentürk,Ahaber'de konuştu

Tarih
29 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu’nun sunduğu Kadraj programına katılan Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, HDP heyetinin Rusya ile temas halinde olmasını ‘ihanet’ olarak değerlendirdi. Rusya ile görüşmeyi sert bir dille eleştiren Şentürk, "Görüşmenin tüm sırrı Kürt milletini azınlık diye satmaktan geçiyor" şeklinde konuştu.

A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programına katılan Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, HDP heyetinin Rusya ile temas halinde olmasını 'ihanet' olarak değerlendirdi. Rusya ile görüşmeyi sert bir dille eleştiren Şentürk, "Görüşmenin tüm sırrı Kürt milletini azınlık diye satmaktan geçiyor" şeklinde konuştu.

"DEMİRTAŞ KÜRTLERE İHANET EDİYOR"

'Kürtlere diyorlar ki azınlık, azınlık ne demek; azınlık istismar edilebilir demek. Azınlık ne demek; feda edilebilir demek. Azınlık ne demek; eline silah verip olay çıkarttırılabilir demek. Yani sen ne yaptın oraya giderek, Kürt milletini Putin'e sattın öyle mi, Kürt milletini Putin'e feda ettin öyle mi? Bugün itibariyle Recep Tayyip Erdoğan'dan başka Kürt'ü müdafaa eden adam yoktur. Bugün Kürt'ü müdafaa ve muhafaza günüdür çünkü bu sel gibi pis hareket Kürt'ü ezdiği gibi yarın beni de ezer. Kürt bu milletin asli unsurudur, buranın azınlığı değildir. Lavrov görüşmesinin bütün sırrı gidip Kürt'ü oraya istismar edilebilir azınlık diye satmaktan geçiyor. Zaten o sattıklarıyla ne aldılarsa geldiler ya, 'Özerklik istiyoruz' falan diye hayaller kuruyorlar. Ama bugün İbrahim Kalın'ın söylediği şey net özetliyor meseleyi hiç daha uzatmaya gerek yok. Fantezidir ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti fantezileri halledecek kadar güçlüdür.'

28 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;