GÜNCEL

Erem Şentürk : Niye hiç kimse belediyecilik konuşmuyor?

Tarih
23 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk

31 Mart madem beka meselesi değil, niye hiç kimse belediyecilik konuşmuyor;

Cumhur İttifakı liderleri Erdoğan ve Bahçeli, ısrarla ve tekrarla 31 Mart’ın yerel seçimlerin ötesinde bir “Beka seçimi” olduğu dile getiriyor. CHP-HDP-İP-SP dörtlüsünden oluşan diğer ittifak ise, “Ne alakası var, belediye başkanı seçiyoruz” diyerek buna karşı çıkıyorlar. Belediye başkanı seçmenin ülkenin geleceğiyle ilgisi olmadığını, konunun çöp toplamak, su dağıtmak, park yapmak gibi fen işleriyle sınırlı olduğunu söylüyorlar. Peki madem öyle CHP, İP ve HDP hükümet sistemini yeniden eskiye döndürmek dahil; dış politikadan başlayıp terörle mücadeleye kadar Türkiye’nin geleceğiyle ilgili açıklamalar yapıyorlar! Hani konu çöp toplamaktı?.. Hani beka meselesi değildi?..

İslam düşmanlığıyla bilinen ırkçı AfD'nin Thüringen Eyalet Milletvekili Bjiörn Höcke, “AfD hükümete geldiğinde, İstanbul’dan gelen 3M’li (Minareli-Müezzinli-Muhammetli) emirler son bulacak, Almanya’da İslam’dan eser kalmayacak, sonra dünyadan da silinecek” diye seçim konuşması yapıyor. Hani beka meselesi değildi?..

Yeni Zelanda’da 50 kişiyi şehit eden terörist, silahının üzerine, manifesto dedikleri zırvasında Türkiye’nin adını, Erdoğan’ın adını yazıyor! Hani beka meselesi değildi?..

CHP’nin listelerinde belediyelere sızacak olan PKK’lılar, belediyenin kamyonlarını, kepçelerini, yol hizmet araçlarını alıp Kandil’in emrine verdiği zaman ne olacak bu ülkenin hali? Hani beka meselesi değildi?..

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • tuncay aslan

    27 Mart 2019 08:05
    1 0
    ben soyluyeyim size neden belediyecilik konusulmuyor... genlerimizle oynadilar cunku.1000 yildir var olan savas sanki dun baslamis gibi lanse ediliyor bizlere..
  • haydar

    24 Mart 2019 22:59
    1 0
    Amaçları belediyecilik değil ki!!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;