SİYASET

Erem Şentürk : Meral Akşener tam olarak ne yapacak?

Tarih
31 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
 Fetullah Gülen hormonuyla hayat bulmuş her karakter, ne yaptıysa Meral Akşener de aynısını yapacak?

Birinci adım: Dosyalar kraliçesi

“Elimde dosyalar var. Yolsuzlukları açıklayacağım.” Doğrudan Fetullah Gülen tarafından tasarlanmış, üretilmiş türlü türlü dosyası olacak Meral Akşener’in. Nerede kürsü bulursa, eline geçirdiği her mikrofondan dosya anlatacak. Çünkü Fetullahçılar’ın çalışma yöntemi budur. CHP, MHP ve AK Parti cenahına gökten iftira yağdıracaklar.

İkinci adım: Kocan sana ihanet ediyor: Bir dost

Alaşağı edilmesi gereken rakipler, engeller, tehlikeli bulunanlar; kim varsa hepsinin kaseti çıkacak. Ama doğru ama iftira, Fetullah Gülen’in röntgencilik arşivinden seçme kayıtlarla şantaj ve devre dışı bırakma işleri yürütecekler.

Üçüncü adım: Gecenin şerri

Meral Akşener’in “Hepsi kabulümdür” dediği suikastlar, infazlar, terör süsü verilmiş olaylar; derken 90’ların karanlık ifritleri kovuldukları kuyularından çıkacaklar.

Meral Akşener mızrağın ucundaki renkli tüyden başka bir şey değil aslında. Kendisi farkında mı bilmiyorum ama; bırak barajı geçmeyi muhtemelen aday bile ol(a)mayacaktır. Çünkü Fetullah Gülen şimdilik cebindeki mendilinde kimi saklıyorsa onun için gerekli olan ortamı Meral Akşener eliyle hazırlayacak. Birçoğu öldü zannedilecek kadar silinip gitmiş adamlarla ne partisi kurmuş, kimden oy alacakmış Meral Akşener? Fetullah Gülen’e mevcut biat etmişlerle, potansiyel biat edecek olan ağır topların hiçbiri niye orada değiller? Fetullah Gülen kendi adamlarını orada harcar mı hiç? Oraya gidenlerin tek işi var; beklenen prense zemin hazırlamak. Meral Akşener tam olarak bunu yapacak; sadece bunu yapacak...

Diriliş Postası
31 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • şeref gündoğdu

    01 Kasım 2017 10:21
    1 0
    meral akşaner ne mi yapacak tabii ki kripto fetöcülerden oy alacak. tahminice %0,02
  • Misafir

    31 Ekim 2017 15:49
    1 0
    Vah zavallı meral vah
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;