SİYASET

Erem Şentürk : Isırmayacaksanız bir şey söyleyeceğim!

Tarih
13 Ocak 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
Diyoruz ki; darbe anayasasından kurtulalım; sivil, milli ve bize ait olan bir anayasamız olsun; canlı bomba olup aramızda patlıyorsunuz.

Biz diyoruz ki; sürekli krizlere gebe, kimin ne iş yaptığı belli olmayan iki başlı sistemden kurtulup yolumuza güçlü olarak devam edebilelim; elinize tüfek alıp ateş ederek saldırıyorsunuz.

Biz diyoruz ki; devlet milletin olsun, adını parlamenter diye yutturduğunuz vesayet yuvası sistemini atıp yerli ve milli bir sistem kuralım; tankla, savaş uçağıyla ülkeyi işgal etmeye yelteniyorsunuz.

Adınız DAEŞ, PKK, FETÖ, gâvur yancıları vs... Hepinizin aynı yatağın veledi zinası olduğunuzu biliyoruz, haberiniz olsun. Hepinizin maksatta ittifak etmiş saldırganlar olduğunuzu biliyoruz... Şimdi eğer ısırmayacaksanız bir şey söyleyeyim...

O arkadan yaklaşıp vuran, ısıran, iftira eden, provokasyon yapan vekilleriniz var ya onlar hiçbir işe yaramayacak. Üstelik bu işe yaramazlar zihnilerde çürüyüp gidecek. Tarih bunların hepsini işgalci, İngiliz gemilerini “alkışlayan şerefsiz İstanbullular” diye bir ihanet çuvalında isimsiz anacak. Azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği vesayetinizden kurtuluyoruz. Bunun için ne yapabilirsiniz diye soruyorsanız; 15 Temmuz’da üzerimize tankla geldiniz, yapabileceklerimizin ucunu gördünüz. Öyle arkadan vurarak, ısırarak, zırlayıp çıngar çıkararak olmaz. Anadolu’da kimseye yediremezsiniz bu numaraları, üstelik sokakta büyümüş herkes ilk bakışta adınızı kaypak koyar haberiniz olsun. Gidin dişlerinizi başka yerde kaşıyın; millet devlet kuruyor efendiler…

Diriliş Postası
13 Ocak 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BekirX

    15 Ocak 2017 14:35
    0 0
    Kıvırmadan direk sokmuş yazarımız... Eline,kalemine yüreğine sağlık abi...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;