SİYASET

Erem Şentürk : Batı, Türkiye’yi niye mi bölmek istesin!

Tarih
14 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
“Batı, Türkiye’yi niye bölmek istesin?” diyebiliyorlar gerçekten. Hem de Batı’nın, Osmanlı’yı niye bölüp, niye 64 parçaya ayırdıklarını bilmiyormuş numarası yaparak soruyorlar.


Türkiye, başta kendi yakın çevre dairesi olmak üzere Kuzey Afrika’dan Latin Amerika’ya kadar onlarca ülkeye ilham oluyor diye bölmek istiyorlar.

“IMF’den kurtulabilirsiniz ve kurtulunca sömürge sisteminin boynunuza bağladığı hortumlardan birini sökebilirsiniz” mesajını yaydığı ve bu mesaja inandırdığı için bölmek istiyorlar.

Yılda 60 milyar dolara yakın enerji satın alması yaparken kendi enerjisini kendi üretmeye niyetlendiği için saldırıp bölmeye çalışıyorlar.

Ticari amaçlı büyük otoyollar, limanlar ve büyük havaalanları yaparak dişli bir rakip haline geldiği için bölmeye çalışıyorlar.

“Dünya beşten büyüktür” başta olmak üzere, her hareketiyle İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra kurulmuş küresel sömürü sistemine meydan okuduğu için bölmek istiyorlar.

Batı’nın medeniyet diye yutturduğu, insanlık düşmanı ikiyüzlü çark yerine kendi medeniyet kodlarını canlandırmaya çalıştığı için bölmek istiyorlar.

Soylarını kanser gibi kemiren eşcinsellik, bencillik ve umutsuzluk salgınlarıyla giderek yaşlanıp hiç çocuk doğurmayan Batı karşısında en az üç çocukla çok değil 20 yıl sonra hepsinden daha genç ve daha kalabalık olacağımız için bizi bölmek istiyorlar.

Sana ulus devlet, mikro milliyetçilik, ırkçılık, ideoloji gibi kazıkları atıp kendi Roma İmparatorluğu peşinde koştuğu için bölmek istiyorlar.

Her geçen gün güçlenip giderek kontrollerinden çıktığımız için bizi bölmek istiyorlar. Ve en önemlisi, inşallah bir gün gerçekleşecek “İslam Birliği”nin doğal lideri Türkiye’yi zayıflatmak için bölmek istiyorlar.

“Batı bizi niye bölmek istesin” diye bir soruyu niye soruyorlar bunlar? Kasap satırla yaklaşırken bu kasabın işbirlikçileri “Şişşş sakin ol seni kesmeyecek” diye algı narkozu yapıyorlar. Çünkü tetikte olmak en korktukları şey. Çünkü biz ayık olursak büyümeye devam edeceğiz ve böldürtmeyeceğiz. O yüzden hipnoz telkini yapar gibi her gün “Amaaan canım sende, Batı niye bizi bölmek istesin ki…” diye tekrar ediyorlar. O halde önce kasap yancısı işbirlikçilerden başlamalıyız devrime…

Diriliş Postası
14 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;