GÜNCEL

Cem Küçük : İki HDP’li vekil ve hazine yardımı...

Tarih
15 Şubat 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

Gerçekten bıçak kemiğe dayandı. Bu işin daha ötesi yok. İki PKK/HDP vekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya hakkında artık gereken yapılmalı. Dokunulmazlıkları kalkmalı ve iki isim de cezaevine gönderilmeli.
PKK yandaşı Gergerlioğlu’nun attığı tweet şu: “PKK elindeki esir askerlerin yakınları 2,5 sene önce bana başvurmuştu. Sağsalim dönüşleri için yardım istemişlerdi. Bir barış ortamı olsa belki o insanlar hayatta olurdu. Barış, hayat için her şeyi yapardım ama devlet yetkilileri böyle bir şeyi hiç düşünmedi, adım atmadı.” Yani 13 vatandaşımızı devlet öldürdü diyor. Böyle yüzsüzlük görülmedi. Adam PKK’nın sesi radyosu gibi çalışıyor.
hüda kaya gergerlioğlu ile ilgili görsel sonucuDiğeri Gergerlioğlu’ndan rol çalıyor: “Hakikatler bu kadar mı çarpıtılır? Bu esir askerlerimizin aileleri  defalarca bizleri ziyarete geldiler, partilerle görüştüler. Biz barış dedikçe saldırdılar. Esir kampını TR bombaladı ve öldükleri anlaşılınca durdular. Savaş tezkerelerine evet diyenler şimdi ağıt yakıyor.”
13 vatandaşımızı Türk devleti öldürdü diyor ve bu kişi Meclis'te vekil!.. Ya bu nasıl demokrasi, bu nasıl özgürlük? Devletimiz Gara’da operasyon yapıyor, terör örgütünün son kalıntılarını öldürüyor. Ama Meclis'te iki vekil devletimize katil diyor!..
Dünyanın hangi demokrasisinde böyle bir şey var? AK Parti ve MHP artık gerekeni yapmalı. Bu iki vekilin dokunulmazlığı hemen kaldırılmalı ve tutuklamalı. Cezaevinde çürümeye terk edilmeli.
HDP’ye verilen hazine yardımı da hemen kesilmeli. Devletin kaynakları teröristlere akmamalı. Harekete geçmek için vakit kaybedilmemeli.

 

gergerlioğlu ile ilgili görsel sonucu 

PKK’nın bitişi, HDP’nin tükenişi

Dün sabah Millî Savunma Bakanımız Hulûsi Akar’ın önemli açıklamaları vardı. Sayın Akar’la beraber 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Irak'ın kuzeyi Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekâtı'nın sevk ve idare edildiği sınır hattındaki Harekât Merkezi'ne geldiler. 

gara şehitleri ile ilgili görsel sonucuHulûsi Akar’ın verdiği bilgilere göre 13 sivil vatandaşımız maalesef PKK tarafından şehit edildi. Yapılan ilk incelemede masum ve silahsız vatandaşlarımızdan birinin omuzundan, diğer 12 vatandaşımızın başlarından vurulduğu tespit edildi. Allah hepsine rahmet eylesin. PKK’nın nasıl cani ve alçak bir örgüt olduğuna örnek bir olay bu. 

Şu ana kadar da 53 terörist gebertildi. Harekât alanına ilişkin bilgi veren Genelkurmay Başkanımız Yaşar Güler, "Harekât alanımız 75 kilometre genişliğinde ve 25 kilometre derinliğinde, bugüne kadar icra ettiğimiz harekâtların hemen hemen en büyük bölgesidir. Bu geniş bölgede önemli tüm hedeflerin vurulması da planlanmıştır" ifadesini kullandı. Yani şimdiye kadar en büyük bölgede yapılan operasyon bu. Bir sonraki hedef Kandil ve Sincar. PKK’nın köküne kibrit suyu çakılmak üzere. 

hulusi akar ile ilgili görsel sonucuYaşar Paşa’nın verdiği bilgiye göre, mağarada 3 giriş, 9 oda ve 7 tane de demir kapı var. Ayrıca mağaranın içerisinde sürekli zikzaklar var. Bazı noktalar da 1.20 metre yüksekliğinde, insanların sadece sürünerek veya çömelmiş vaziyette yürümek zorunda olduğu bir yapı oluşturulmuş. Belli ki uzun bir süre çalışmadan sonra bu mağara meydana getirilmiş. 3. gün akşamüstü mağaradan kaçmaya çalışan bir terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yakalanmış.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;