GÜNCEL

Cem Küçük : FETÖ-AB Gladyosu iş birliğine en net kanıt

Tarih
05 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük

FETÖ’nün başta Almanya ve Belçika olmak üzere AB ülkeleri tarafından nasıl kollandığı bilinen bir gerçek. FETÖ’cü teröristleri özellikle Alman istihbaratı BND’nin himaye ettiği herkesin malumu.
Ancak geçenlerde yayınlanan bir haber AB Gladyosu'yla FETÖ’nün iş birliğini ortaya koydu. 10 Haziran 2018’te Ahval’da çıkan bir haber büyük resmi görmemize vesile oldu. “Ahval çok gizli AB raporuna ulaştı: AKP, Ankara katliamı için DEAŞ’ı görevlendirdi.” Birleşik Arap Emirlikleri finansmanıyla çıkarılan FETÖ haber sitesi Ahval aynen bu manşeti attı. Haberin devamı şöyle: “10 Ekim 2015 Ankara terör saldırısı, AKP’nin DEAŞ militanlarını bizzat görevlendirmesi sonucunda gerçekleşti. Bu şok edici tespit 103 kişinin ölümüyle sonuçlanan Ankara katliamının birkaç gün ardından Avrupa Birliği’nin gizli servisi EUINTCEN’in AB içindeki en üst düzey karar mekanizmalarına gönderdiği ‘çok gizli’ kayıtlı bir istihbarat raporunda yer alıyor.”
Güya ortada çok gizli bir rapor var. Belki de uydurulmuş bir rapor. AB Gladyosu bunu FETÖ’cü Ahval’a sızdırmış. Neymiş 10 Ekim 2015’teki Ankara saldırısını hükûmet DEAŞ’a yaptırmış. Haberin her tarafı dökülüyor, elde kalıyor. Devamını okuyalım: 
“Raporun en önemli bölümü en sondaki ‘Değerlendirme’ başlığı altında yer alıyor. Bu bölümde 20 Temmuz 2015’te Urfa’nın Suruç ilçesinde Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) mensubu göstericileri hedef aldığı anlaşılan, 33 kişinin ölümü 109 kişinin yaralanmasına yol açan DEAŞ saldırısı ile Ankara katliamı arasınsa ‘devamlılık’ bağı kuruluyor. 
EUINTCEN raporu şu sonuç tespitiyle dikkat çekiyor: Saldırının tarzı ve/ya biçimi (intihar bombacılarının kullanılması) DEAŞ’a işaret etmekte. (Ancak) Göstericileri taşıyan otobüslerde arama yapılmaması, devasa bir mitingde polisin neredeyse tamamen yokluğu gibi koşullar gözönüne alındığında, bu olayda AKP bünyesindeki güçlerin DEAŞ militanlarını özel olarak görevlendirdiğine makul sebep var.”
Şimdi bu rapor ve haber nereden çıktı, iyi irdelemek lazım. Şayet böyle bir rapor varsa, neden FETÖ’cü Ahval’a verilir? Cevabı basit. Aslında kendi yaptıkları pis işleri örtüyorlar. 
DEAŞ bir AVM gibidir ve içinde Batı istihbaratlarının hepsininin dükkânı var. Yeri ve zamanı geldiğinde herkes tarafından kiralanır ve kullanılır. O saldrıyı DEAŞ yapıyor. Ölen bizim vatandaşlarımız. Aslında AB gizli servisi EUINTCEN kendi pisliğini örtmek ve kendi parmak izini silmek için Türkiye’yi suçluyor. DEAŞ’ı Batı’nın kullandığını söyleyen Donald Trump’ın bizzat kendisi değil miydi?
Bu haberin kotarılma biçimine bakılırsa MİT tırları ihanetine benziyor. FETÖ’nün emniyet-yargı cuntası başarılı olsa Türk devleti teröre yardım etti diye Lahey’de yargılanacak, Türk pasaportları işlevsiz hâle getirilecekti. Şimdi aynısını 10 Ekim 2015 tarihli Ankara saldırısı için yapıyorlar. 
Bombalamanın olduğu tarihte FETÖ devlet içinde hâlâ çok güçlüydü. Özellikle poliste çok adamları vardı. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı güçsüz kılmak için bu saldırılar AB Gladyosu’nun Türkiye’deki uzantıları ve FETÖ tarafından organize edildi. Bu terör saldırılarıyla, “Bakın Türkiye’de kimse güvende değil” mesajı verilmek istendi. Bu olay 2016-17 ve birkaç yıl önceye kadar PKK’nın silahlandırılıp peşinden ekonomik saldırılarla Türkiye’nin zayıflatılması projelerinin başlangıçlarından biriydi. 
Aynı zamanda FETÖ’nün nasıl kullanıldığına da bir örnek. Tabii FETÖ bu saldırıdaki rolünü örtbas etmek için de var gücüyle Türkiye’ye zora sokacak her adıma destek veriyor. Ama nal topluyor FETÖ.
Türkiye’yi durduramayanlar şimdi eski olaylara dönüp uydurma raporlara bel bağlıyorlar. Eğer AB ülkeleriyle FETÖ arasında iş birliği olduğuna inanmayan varsa, FETÖ’cü Ahval’ın bu haberine bakmaları yeterli. FETÖ-AB Gladyosu iş birliğine en net kanıtı işte bu haberdir.
Kendi pisliklerini örtmek isteyenler FETÖ’yü de kullanıyorlar ve kendi pis işlerine alet ediyorlar. DEAŞ’in Batı’nın işine yaradığı su götürmez bir gerçek. Kendi yaptırdıkları saldırıları örtemeyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar. 

Madem AB, terör konusunda bu kadar duyarlı, o zaman PKK/YPG’yi niçin destekliyorlar? AB ülkelerinde hem FETÖ hem PKK militanları nasıl ellerini kollarını sallayarak geziyorlar? BBC’nin yayınladığı görüntülerde YPG’nin DEAŞ’lıları nasıl kaçırdığını ve koruduğunu tüm dünya gördü. Biz sizlerin ne yaptığını biliyoruz. Bu numaraları artık kimse yemez.

yazının kaynağı

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;