GÜNCEL

Cem Küçük : Bir organize çetenin analizi

Tarih
21 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük
 Her zaman ve her şartta söylediğim bir görüş vardı. Geçen hafta yaşananlardan sonra bizim muhafazakâr-milliyetçi camianın tamamı da anladı ki, bu görüş yüzde yüz haklıdır.

Teşhis nettir: Soner Yalçın çetesinin Fetullah Gülen çetesinden hiç farkı yoktur. Bu iki çete tamamen aynı kumpas yöntemlerine ve aynı ahlaksız iftira stratejilerine sahiptir. Zaten tüm medya camiasında bilinen bir diğer gerçeği de yine ifade edelim: Soner Yalçın sadece Soner Yalçın değildir. Oray Eğin de Soner Yalçın'dır. Odatv de Soner Yalçın'dır. Odatv aynı zamanda Oray Eğin'dir. Bunların hepsi birden Soner Yalçın çetesidir. Bu çete mensuplarını birbirinden ayıran ve bunlara bağımsız bireylermiş gibi muamele yapan herkes ya akılsız ya da işbirlikçi onursuzdur. Ekrem Dumanlı ya da Samanyolu ne kadar Fetullah Gülen'den bağımsızsa Oray Eğin ve Odatv de o kadar Soner Yalçın'dan bağımsızdır. Zaten ne ilginç ki, Soner Yalçın denen çetecinin bana ağır iftiralarla saldırdığı gün Ekrem Dumanlı denen çeteci de yayınladığı videoda bana, "Türk medya tarihinin en melun adamı" diye kontrolünü kaybederek küfrediyordu. Yalçın ve Dumanlı gibi çetecilerin bana ettiği küfürler ve bana attığı iftiralar benim için şeref nişanesidir.

Dumanlı denen terörist biliyor ki, Fetullah çetesini medyada çökerten ana aktör benim. Dur bakalım Ekrem bu daha iyi günleriniz. Eğer o 14 Aralık 2014 günü benim gibi 3-5 adam daha çıksa, tutuklanacağını biliyordu terörist Dumanlı. Fakat kaçıp kurtulduğunu sanma terörist Ekrem. Bu DEVLET seni alacak, eline ve ayağına kelepçeler takarak Türkiye'ye yargılanman için getirecek.

2017-2018 sezonu hem Ekrem gibi yurt dışına kaçmış azılı Fetullahçı teröristler için hem de Soner Yalçın çetesi için final sezonu olacak. Şu ana kadar önceden yazdığım her şeyin çıktığı gibi bunun da çıkacağını göreceksiniz. Fetullah Gülen çetesinin en favori kumpas yöntemi olan sahte dijital veri uydurma işinde bayrağı devralan Soner Yalçın çetesinin telaşı bu nedenledir. Çeteciler sözde benim Hakan Şükür ile olan diyaloğumu uydurduğu gibi bir de inandırıcı olsun diye "timeline" falan koymuşlar. Çok güldüm. Vay Fetullah taklitçisi alçak çeteciler sizi. Öyle bir ağır bedel ödeyeceksiniz ki, tüm çetelere ibret olacak yaşayacaklarınız. Bu arada şu da asla unutulmasın. Fetullahçı çete zamanında çıkar çatışmasına düştüğü için Soner Yalçın çetesini içeri attırdı diye bu çete aklanmıyor. Davalar zaten usulsüz olduğu için onlar da o davadan beraat etti. Ayrıca Soner Yalçın ve çetesiyle cilveleşen bizim tarafın medyasından da bazı isimler var. Onlar da biliniyor...

Son bir sözüm de Habertürk yönetimine, yani Turgay Ciner'e ve Kenan Tekdağ'a. Gazetenizde Soner Yalçın yazmaktadır. Ekrem Dumanlı-Abdülhamit Bilici ilişkisi ne ise Soner Yalçın-Oray Eğin ilişkisi de odur. Yani diğer bir deyimle gazetenizde Fetullahçı Abdülhamit Bilici yazmaktadır. Bu kriminal durumun kabul edilemez olduğu ortadadır. Soner Yalçın'ın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve DEVLET'imize düşmanlığı açıktır. Yalçın'ın Cumhurbaşkanımız ile ilgili yazdığı kitap da bana attıkları gibi iftiralarla doludur. Oray Eğin'in de o iğrenç kitabı öven daha 6-7 ay önce yazdığı yazılar var. Bu çete aynı zamanda çıkarını gözettiğinden sizin gruptan rant koparmak için Soner Yalçın-Oray Eğin ikilisi AK Parti'ye yaltaklanıyor gibi görünebilir. Aslında bu ülkede haysiyetli bir muhalefet olsa sözde muhalif Soner Yalçın'ın Oray Eğin üzerinden iktidara yalakalıklarını görür ve tavır alırdı. Ama bizde öyle bir omurgalı muhalefet yok ve o yüzden de hiçbir zaman iktidar olamayacaklar. Aynı adam Sözcü'den ve Odatv'den hükûmete ve dindarlara saldırıyor ama çıkar için Habertürk'ten aynı hükûmete yaltaklanıyor. Tam bir çetecilik, tam bir menfaat amaçlı şebeke bu. Hiçbir inancı ve değeri yok bu çetenin. Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ daha önce Doğan Holding'in Beypazarı ile ilgili planlarıyla beraber anlattığım bu döngü hakkında iyi düşünsünler. Bakın Aydın Doğan çok zeki adam. Asla elini kire, yani bu çeteye bulaştırmıyor ama düşmanı Ciner'in başına belayı geçiriyor. Bu çete asla Doğan Holding'e de bulaşamıyor. Neden acaba? Herkes iyi düşünsün.
Türkiye
21 Ağustos 2017




 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;