EKONOMİ

Bülent Erandaç : Faizcilerin derin gırtlağı

Tarih
28 Kasım 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
TÜRKİYE ekonomisine başlatılan döviz kuru odaklı saldırılarla Başkan Erdoğan'ı devireceklerini hayal eden, dolar ve euro hareketlerini arka plandan yöneten FAİZ BARONLARININ BAŞI ROTHSCİLD AİLESİ'nin DERİN GIRTLAĞI İngiliz ekonomist Timothy Ash, "Türkiye neden IMF'den borç almıyor" dedi. Bu saldırıları önceden gören Başkan Erdoğan, "Kur, faiz ve fiyat artışları üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Felaket tellallarının gürültülerini dikkate almıyoruz. Mandacı iktisatçıların reçetelerine itibar etmiyoruz.
Ekonomist Timothy Ash: Yabancı portföylerin geri dönmesi ve dolarizasyonun çözülmesi gibi bir şans ortaya çıktıBiz aynı oyunu uluslararası nice hadisede, nice platformda gördük. Türkiye'nin her kalkınma hamlesinin önünün darbe, vesayet, krizle kesilerek IMF, Dünya Bankası, mandacı iktisatçılarımız tarafından yönlendirmeye çalışıldığı gerçektir" sözleriyle net olarak açıkladı.
Küreselciler, derin baronlar, 2030'a kadar YENİ DÜNYA DÜZENİ'ni kurmak istiyor. Yeni dünyada Türkiye'nin etkili aktör olmasını engellemek için 2023- 2028 yıllarında Erdoğan'ı seçtirmemek için çalışıyorlar. Eğer bu 5 yıllık göreve Erdoğan seçilirse derin odaklar, ağır bir darbe alacak. ERDOĞAN'a karşı, CHP omurgasında Millet İttifakı kuruldu.
Kılıçdaroğlu-Akşener-Davutoğlu-Babacan ortaklığını iktidara getirmek için derin planlarının startını verdiler. Yalan ve iftiralarla başladılar. Erken seçim taktikleriyle, hükümeti, bürokrasiyi çalıştırmamak istiyorlar. Gerilim çıkararak, erken seçime zorlamak tezgahı içindeler.
Marketler üzerinden "tedarik sorunu varmış" algısı yaratılıyor.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;