SİYASET

Bülent Erandaç : Altılı masa altında bel altı vuruşları

Tarih
25 Temmuz 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
6 ARTI HDP MASASI'nın üstü bir alem, altı bir alem. Üstünde sahte gülücükler, sempati gösterileri, altında ise birbirlerinin gözünü oyacak durumdalar.
Tam bir Altı Kaval Üstü Şişhane deyimine çok güzel bir örnek.
Artık gizleyemiyorlar, saklayamıyorlar, üstünü örtemiyorlar, CHP-Kemal Kılıçdaroğlu omurgasında kurgulanan ALTI BİR HDP masasının altında bel atı vuruşları gün yüzüne çıkıyor.
HDP'den yandaşların 'Seçimi dağda yapmışlar' benzeri 'haber'lerine açıklama - Diken
UYSAL VE AKŞENER KRİZİ
İlk bel altı vuruşu DP Genel Başkanı Gültekin Uysal yapmıştı. İkinci krizin adresi İyi Parti Başkanı Meral Akşener oldu. Önce, CHP ile HDP aşkından rahatsız olduğuna ilişkin demeçler başladı. Yavuz Ağıralioğlu'nun CHP'yi eleştiren konuşmaları rahatsızlık yarattı. Meral hanım geri adım attı, Ağıralioğlu'nu kızağa çekti. Akşener'in krizi, muhalefetin birinci parti olma, CHP'yi geçme, bu yolda parayla desteklenen bazı anket şirketlerinin İyi Parti'nin CHP'yi geçmeye çok yakın olduğuna ilişkin kurgu anketleri hızlandırması Kılıçdaroğlu ve Polit bürosunu çok rahatsız etti.
Kılıçdaroğlu: Türkiye, güvenliği açısında Montrö'ye sadık kalmalıdır - 24.02.2022, Sputnik Türkiye
SON KRİZ: BABACAN İLE DAVUTOĞLU ARASINDA
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Davutoğlu, 'Üç parti (Saadet, Gelecek ve DEVA) deklarasyon yapalım' diye önerdi. Bir arkadaşımız bile desteklemedi" diye konuştu. Gelecek Partisi'nin kurucu isimlerinden biri olan Abdülkadir Baykay, Babacan'a yönelik ağır ifadeler kullanarak "En büyük hata sizi adam yerine koyup bu teklifi götürenlerdedir" dedi. Yeni seçim kanunu TBMM'den geçtikten sonra Temel Karamollaoğlu da, "Seçim kanunuyla şartlar değişti.
Üçüncü ittifak olabilir" çıkışıyla gündeme gelmişti.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;