DÜNYA

Bercan Tutar : Cani Batı’nın sadist çocuğu

Tarih
28 Aralık 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Bercan Tutar

Nedenleri göz ardı edip soykırımcı İsrail rejimine bir sonuç olarak bakarsak hem bireysel hem de küresel boyuttaki ahlaki ve insani çürümeyi net olarak kavrayamayız. Unutmayalım ki sadist İsrail'in işlediği suçların asıl sorumlusu bu niteliksiz dünya sistemidir. Bu dünyayı kuran Atlantikçilerdir. Anglosaksonlardır. Avrupa ve ABD'dir. Bir bütün olarak cani ve sömürgeci Batı'dır.
Çünkü Batı'nın sadist çocuğu İsrail barbarlıkta sınır tanımıyor. Gazzeli bebek ve kadınları hunharca katledip kundaktaki bebekleri çürümeye bıraktı. Hamile kadınları kanamalı halde ölüme terk etti. Bodrum katlarına sığınan sivillerin üzerine el bombası atıp sonra geri dönerek sağ kalanları ve yaralıları kurşunlarla taradı.
Ambulansları bombalayıp hastaneleri basarak tekerlekli sandalyedeki felçlileri köpeklere parçalattı. İnsan cesetlerini buldozerlerle ezdiler. Naaşların organlarını çalıp derilerini yüzdüler.
Daha nice insanlık dışı suçu sistematik bir şekilde işleyen İsrail, Gazze'yi adeta vahşet ve kaosun yurdu haline getirdi. Kullanılması yasak bütün bombaları siviller üstünde test ederek Gazze'yi bir laboratuvara çevirdiler.
İsrail'in bu kadar alçalabilmesinin en büyük nedeni her tür desteği aldığı alçak Batı'dır. Avrupa ve ABD'nin eseri olan bu ahlak, vicdan ve adalet yoksunu sefil dünya düzenidir.

***

Bu rezil küresel çarkın birer dişlisi konumundaki diğer ülkeler, İsrail'in vahşi devlet terörüne kınamalar dışında sadra şifa olabilecek en küçük bir müdahalede dahi bulunamıyor.
Dünya kamuoyu ise zaten çaresiz. Protesto ve yürüyüşler dışında kimse bir şey yapamıyor. Sekiz milyarlık dünya, sadist ve psikopatlardan oluşan sekiz milyonluk azılı Siyonist katilleri durduramıyor.
7 Ekim'den bu yana 83 gündür Gazze'deki vahşeti bütün dünya seyrediyor. Siyonaziler hemen her gün yeni katliamlarla insanlığın haysiyet ve şerefine ait bütün değerleri ayaklar altına alıp aşağılıyor.
İşte burada dünya artık sadece İsrail'e ve suç ortağı Batı'ya lanet okumakla yetinmiyor. Dünyada 'Batsın bu düzen' diyenlerin haykırışı her geçen gün daha da artıyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;