SİYASET

Abdurrahman Erzurum : AB BİZDEN ÖNCE CENNETE GİRERSE İŞİMİZ ZOR

Tarih
11 Haziran 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdurrahman Erzurum

Yine uzunca bir zamandır yazdığım ve yazmaktan bıktığım bir konuyla karşı karşıyayız.Avrupa Birliği konusu ve ülkemize yönelik aşağılamalar…

İngiltere'den dün yine çok aşağılayıcı bir açıklama daha geldi.

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üye olmaktan milyonlarca kilometre uzakta olduğunu söyledi. Bu açıklama, Başbakan Cameron’un,“Türkiye 3 bin yılından önce üye olamaz”açıklamasının tuzu biberi oldu.

“Milyonlarca kilometre uzak”, “3 bin yılında ancak girerler”, “Türkler AB’ye girecek biz girmeyelim”

Bilen varsa biri bana izah etsin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Ben mi çok alınganım. Bu Avrupa dediğin nedir, nasıl bir yerdir. Elde edilemez, ulaşılamaz, cennet gibi bir yer midir? Ve biz ne kadar da kötüyüz, oraya girmek için bin yıl daha gelişmemiz gerekiyor. Bugün çöp denizi içinde yüzen Fransa Avrupa’nın dışında bir yer midir? Yani düşünün günümüz Avrupası ile 1000 yılındaki Haçlı Devletleri arasındaki fark gibi. Keşke başka örnek verseydim. Bu örnek pek olmadı. Çünkü arada zihniyet olarak çok fark göremiyorum ben. Dış görünüş değişmiş olabilir ama hedefler aynı, zihniyet aynı. Ha birde artık tuvalet ve banyo kullanımı da yerleşmiş onu da söylememiz lazım.

Ama bizden uyarması, bu kadar aşağılama, içimizdeki hainleri destekleme, soykırımcı, barbar, gelişmemiş olarak niteleme tahammül sınırını aşmıştır.

Siz bin yıl önceki Haçlı zihniyetiyle bize bin yıllar biçiyorsunuz ya, biz de bin yıl önceki Selçuklumuz ile Osmanlımız ile nice bin yıllara yeniden kapı aralıyoruz merak etmeyin.

Bakalım bin yıl sonra kitaplar ne yazacak?

Ajanshaber
11 Haziran 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;