SİYASET

Hilal Kaplan : Ya Kılıçdaroğlu saçını platine boyarsa?

Tarih
31 Ocak 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Hilal Kaplan
Altılı Masa'nın "zoraki adayı"nın Kılıçdaroğlu olduğu netleşmeye başladı. O yüzden "Gandi Kemal'den Demokrat Dede'ye" pek çok imaj çalışması geçirmiş olan Kılıçdaroğlu, bugünlerde cephanedeki tüm "mühimmatı" üzerimize adeta boca ediyor.
Konya ziyaretinden ney müziği fonuyla altı oku bir araya getiren bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, Seyyid Mahmud Hayrani'nin Akşehir ilçesindeki türbesinde dua ederken görülüyor.
Dahası türbe içinde birisi münasebetsiz biçimde mikrofona konuşarak Kılıçdaroğlu'nun hem Peygamber Efendimizin (SAV) soyundan geldiğini hem de Türkmen olduğunu açıklıyor. Tekke ve zaviyeleri kapatan geleneğin temsilcisinin her fırsatta tarikat düşmanlığı yaptığını da hatırlayınca Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağının "Ya tutarsa" fıkrasıyla özdeş Nasreddin Hoca Türbesi oluşu bağlamına oturuyor.
Belli ki bu mevzu böyle sürecek. Gençlere bir sürü tutulmayacak söz verilip muhafazakâr seçmene de mavi boncuklar saçılacak. Altılı Masa'nın daha yeni başörtüsü teklifine ret verdiklerinin de görmezden gelinmesi beklenecek.
Hazır tüm tuşlara basma yarışı tam gaz devam ederken, CHP liderine bir önerim olacak. CHP ve İyi Parti seçmen kitlesinin bir bölümü, CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Melek Subaşı'nın platin sarısı saçlarına fena "düştü".
Bu ülke belki hiç sömürge olmadı ama vatandaşlarımızın bir kısmının maalesef ruhunun nasıl da sömürgeleşmiş olduğunu anlatan bir semptomdu bu "düşüş".

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;