GÜNCEL

Uyuşturucu belası onu da vurdu! Ünlü oyuncu 48 yaşında ama 70 gösteriyor

Tarih
25 Şubat 2024
İzlenme
Kişi

2013’ten 2022’ye kadar 6 sezon boyunca ekranlara gelen Peaky Blinders dizisi, başrol oyuncularından Paul Anderson’a şöhret kazandırmıştı. Anderson, diziyle birlikte hatırı sayılır bir şöhrete ve kazanca kavuşmuştu.

Suç dünyasını anlatan dizide rolü gereği oldukça fazla uyuşturucu kullanan Anderson, düşüncesizce yazılan senaryoların insanlar üzerinde bırakabileceği etkiler üzerine "iyi" bir örnek oluşturdu... Dizi ve filmlerde gördükleri madde kullanımı gibi konulara insanlar özenip üzücü haberlerle gündeme gelebilirken, bu kez ünlü bir oyuncu kendi oynadığı role özenerek acınacak hale geldi.

Uyuşturucu ile yakalandı

Peaky Blinders star Paul Anderson looks worlds away from TV character Arthur Shelby on day out in London a month after admitting to crack cocaine possession | Daily Mail OnlineAnderson aralık ayının sonunda uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklanmış, suçunu kabul ettikten sonra para cezasıyla serbest bırakılmıştı. İngiliz oyuncu, Londra'nın kuzey batısında, Hampstead'deki lokalinde içki içen bir kişinin barın yöneticisine, aktör dışarı çıktıktan sonra engelli tuvaletinde uyuşturucu gördüğünü bildirmesinin üzerine yakalandı.

Son hali ağızları açık bıraktı

Mahkemede suçunu kabul eden oyuncuyu geçtiğimiz gün Londra sokaklarında gezerken görenler gözlerine inanamadı. Hırpani giysileri, dağınık saçları, iyice zayıflamış ve çökmüş yüzüyle oldukça kötü bir görüntü sergileyen aktör görenleri şaşkına çevirdi.

Peaky Blinders'ın yıldızı tanınmaz halde - Elips Haber

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;