DÜNYA

Yusuf Kaplan : Avrupa’daki Müslümanları terörize ederek teröre sürüklemek ve Avrupa’dan sürmek istiyorlar!

Tarih
31 Ekim 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Yusuf Kaplan

Fransa’da yüce Peygamberimiz’e hakaret eden o iğrenç karikatürlerin yayınlanmasıyla kalmadı iş. Karikatür dergisi Charlie Hebdo’nun yayınladığı o aşağılık karikatürler Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından devlet dairelerinden yansıtıldı!

FRANSA! KARİKATÜRLÜK YAPMA!

İnanılır gibi değil: Tam karikatürlük işler bunlar! Fransa’nın bu davranışı karikatürlük asıl! Hem bir dinin peygamberine iğrenç bir şekilde ve aşağılık bir dille hakaret ediyorsunuz! Hem bu yetmiyormuş gibi, bu karikatürleri devlet binalarının ön cephelerine yansıtıyorsunuz! Hem de ülkenizde yaşayan küçümsenmeyecek orandaki Kuzey Afrika kökenli Müslümanlar başta olmak üzere bütün Müslüman vatandaşlarınızın bundan ne kadar rahatsız olacaklarını aslâ dikkate almayacak kadar ülke içinde kin, nefret, yabancı düşmanlığı, İslâm düşmanlığı, ırkçılık tohumları ekiyorsunuz ve bunda zırnık kadar sakınca görmüyorsunuz!

Bu boykot Fransa'yı sarsarSiz, bir de “egalite, liberte, fraternite” sloganları atarak dünyada insan haklarını kutsayan bir devrim yaptığınızı öve öve anlatıyorsunuz bütün dünyaya ama en iğrenç ırkçılık biçimlerini siz geliştiriyorsunuz! En ürpertici kin ve nefret tohumlarını siz ekiyorsunuz! Hitler nazizmi ve Yahudi soykırımı üzerinden en fazla laf eden aydınlar sizin ülkenizden çıkmasına rağmen Yahudi soykırımını aratmayacak Müslüman katliamının, soykırımının patlak vermesine yol açacak iğrenç İslâm düşmanlığını, Türk düşmanlığını siz hortlatıyorsunuz Avrupa’da!

Fransız devleti öncelikli olarak Fransa’daki Müslüman azınlığı terörize ederek teröre sürüklemek, Müslümanları nefes alamaz duruma getirip kontrol dışı eylemlere kışkırtmak için inanılmaz barbarca, aşağılık bir yöntem kullanıyor!

Açıkça tezgâhlanan bu oyun insanın nutkunu kesecek kadar aşağılık bir oyun: Müslümanları provoke edip Müslümanların ne kadar ürpertici mahlûkatlar olduğunu gösterecek cinayetler işlemeye kışkırtmak! Daha doğrusu bazı satılmış kişileri kullanarak hatta bizzat bazı masum insanların boğazlarına çökerek ürpertici cinayetler işletmek!

Fransız devleti, terör devleti olarak isimlendirilecek kanlı bir tarihe ve karanlık bir tecrübeye sahiptir!

FRANSA 100 MİLYARLIK KURTARMA PLANINDAN UMUTLU - EKOTÜRKSömürgelerinde işlediği cinayetleri, katliamları geçtim, kendi tarihinde, devrimin hemen sonrasında on binlerce insanı giyotine gönderdikleri bir terör dönemi yaşamış bir ülkeden söz ediyoruz!

Fransız Devrimi’nden hemen sonra adına “terör dönemi” dedikleri bir devlet terörü tecrübesi icat etmiş bir ülkedir Fransa!

Fransa’nın Cezayir, Tunus ve Fas’ta işlediği soykırım suçları, Fransız devletinin nasıl kolayca teröre başvurmaktan çekinmeyecek bir devlet olduğunu gösteriyor!

Asıl karikatürlük manzara Fransız devletinin sergilediği bu ürpertici manzaradır!

TERÖR DEVLETİ FRANSA, AVRUPA’NIN İSLÂM-KARŞITI BİLİNÇALTINI HORTLATTI!

Fransız devleti, istihbarat aygıtını kullanarak, art arda cinayetler işleyecek ve sonra da “Fransa’da terör hortladı, Fransa terörizmle mücadele etmeyecek de ne yapacak!” diyecek kadar aşağılık bir devlettir! Tam da yazıyı yazarken medyaya düşen bir haber, kurduğum cümlenin ne kadar doğru olduğunu göstermeye yetti: Notre Dame Katedrali civarında infial uyandırıcı böyle bir cinayet işlenmiş, iki kişi ölmüş ve Fransız polisi, bunun bir terör hâdisesi olduğunu ilan etmiş!

Bu, karikatür değil de, ne peki? Asıl karikatür, üstelik de ürpertici karikatür bu değil mi?

Hem Fransız halkını sürü gibi güdüyorlar hem de dünyayı aptallaştırıyorlar bu şiddet sarmalını tepeden, devletin en tepesinden kışkırtarak!

Fransa’da hortlayan bu ırkçılığı, İslâm düşmanlığını, Türk düşmanlığını Macron’un seçim manevralarına indirgemek insanları aptal yerine koymak demek!

Bu yaşananları, sadece seçim manevrası olarak görmek, hiçbir şeyi görememek demek!

Sözün özü: Avrupa’da din bitti. Hıristiyanlık diye bir din kalmadı. Sadece kültür olarak var. Avrupa’da her şeye rağmen gücünden hiçbir şey yitirmeden büyüyen ve en fazla gerçek müntesibi olan din, İslâm!

Bir taşla bir kaç kuş vurmak istiyor Fransızlar!

Her şeyden önce, yeni Sarı Yelekliler isyanını daha başlamadan önlemek, Fransız toplumunda ortaklaşa mücadele edilmesi gereken bir düşman icat etmek istiyorlar!

İkinci olarak, Macron’un en büyük rakibi ırkçı Le Pen’in önüne geçerek, Fransız halkını kendi etrafında kenetleyip seçimleri kazanma sürecinde bir adım öne geçmesi!

Üçüncüsü ve en önemlisi de, Fransa’da ve bütün Avrupa’da yaşayan Müslümanların Avrupa’dan sürülmesini sağlayacak kanlı bir tarihin fişeğini ateşlemek!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;