GÜNCEL

Nagehan Alçı : Konsolosun yarına dönüş bileti var

Tarih
17 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nagehan Alçı

Pazartesi akşamından beri hepimiz Suudi Arabistan Başkonsolosluğunun içindeki gelişmelerle yatıp kalkıyoruz. Başkonsolos Muhammed Uteybi ülkesine döndü. Tabii normal olarak hemen aklımıza kaçtığı geliyor.

Ben kaynaklarımdan Uteybi’nin yarın, yani 18 Ekim Perşembe için dönüş bileti olduğunu öğrendim. Döner mi? Tabii dönmeme ihtimali var. Öte yandan kendisiyle ilgili çıkacak bir bulgudan dolayı dönmemesi açıkça Suudi devletinin Kaşıkçı cinayetini organize ettiği anlamına gelir. Bu da gelişmelere baktığımızda akla uygun değil. Riyad bir günah keçisi bularak bu işten sıyrılmaya bakıyor. Zaten Konsolos da istişare için çağırıldı deniyor.

***

Kaftancıoğlu’na tepki

Geçtiğimiz cuma akşamüzeri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partilerinin İstanbul adayını açıklayacaklarını ilan edince CHP’nin içi karıştı. Zira Ankara, Kaftancıoğlu’nun bu açıklamayı neden yaptığını bilmiyordu.

Genel Merkez’de “Nereden çıktı şimdi bu” homurdanmaları ciddi boyutlara ulaştı. En üst düzey yöneticilerden “Böyle gayri ciddi iş mi olur? Partimizin imajı bu tip yanlışlar yüzünden zedeleniyor” şikayetleri yükseldi. Canan Hanım’ın İstanbullulara yönelik “Adayımız sizsiniz” videosu en çok CHP’nin içinde eleştirildi anlayacağınız. Ve maalesef parti içi koordinasyon eksikliği bir kez daha gün yüzüne çıktı.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    17 Ekim 2018 16:43
    0 0
    hiç bir CHPli. canan hanım gibi olamaz. aklı olan CHPli takım kendine onu örnek almalı. bir de salıcı muhteremi. yoksa CHP bitti biter. bu iki isim bu partiyi kurtaracaktır. yanlarına tuncay özkanla gamze ilgezdi hanımı da alırlarsa ballı kaymak olur ki kesin 1 yıla varmaz iktidara rakip (beni Amerikalılar aradı da dedi)
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;