SİYASET

Murat Çelik : CHP'nin Beşiktaş adayı kim olacak?

Tarih
20 Ocak 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat ÇElik

CHP’de sancılı İzmir gündeminin gölgesinde kalsa da, İstanbul’un Beşiktaş İlçesi için de aday belirleme sürecinde tansiyon yüksek.

 

BJK Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun adı geçiyor malum… Diğer yandan, görevden alınan Murat Hazinedar iade-i itibar bekliyor ve yeniden aday gösterilmesi gerektiğini savunuyor. “Sadece benim değil, CHP’nin hukukunun korunmasının gereği de budur” diyor. Ve gündeme gelen son isim… CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın. Balıkesir Büyükşehir’e aday gösterilip bu kent İYİ Parti’ye bırakılınca adaylığı geri çekilen Akın… Ahmet Akın, BJK Divan Kurulu üyesi olduğunu, yıllarca Beşiktaş’ta oturduğunu, Beşiktaş’ta çalıştığını da hatırlatmayı ihmal etmiyor.

İMAMOĞLU'NDAN TARTIŞILACAK SÖZLER:

'İSTANBUL ARAPLAŞTI. BU YANLIŞ.'

'MİLLİ BAYRAMLAR NEDEN LAYIKIYLA KUTLANMIYOR?'

Salı günü İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu sahada izledim. Seyrantepe’den Güngören’e giderken yolda konuştuk. ‘Dört tekerlek üstündeki röportaj’dan beş başlık öne çıktı.

1.) “Rakibim Binali Yıldırım’ın TBMM Başkanlığı’ndan istifa etmemesi konusunu yeri geldiğinde elbette konu ederim ama bunu gündemin ilk sırasına koyarsam gerçek gündemi, İstanbullunun gündemini ıskalarım.”

2.) “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaretimle, sesimi karşı tarafa geçirdim. Milyonlarca AK Partili seçmen artık beni izliyor. Ne diyorum, ne yapıyorum ilgileniyor.”

3.) “İstanbul’da; okulu, mesleği, işi olmayan gençlerin sayısı 350 bin. Bu gençler, her türlü yasadışı işe, kriminal olaya karışma potansiyeline sahip. Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.”

4.) “İstanbul milli bayramları neden doğru dürüst kutlamıyor? Kimlik erozyonu bu… Sadece CHP’li belediyelerin yönettiği ilçelerde mi kutlanır milli bayramlar? Büyükşehir neden milli bayramları özel etkinliklerle kutlamaz?” Ve

5.) “İstanbul bir dünya markası, dünya turizminin cazibe merkezlerinden. Ama tablo ne? Bakın ben Arap turist gelmesin demiyorum, 10 milyon değil, 20 milyon gelsin. Gelsin ama gerçek İstanbul’u görmeye, yaşamaya gelsin.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tespit

    22 Ocak 2019 09:28
    0 0
    İmamoğlu'na ve senin gibi reklamdan mesul memurlarına hatırlatırım ki; yapılacak olan mahalli seçimdir. Kriminal olay potansiyeli her konu ise mülki idarenin meselesidir, belediyenin yetki alanı dışındadır. Belediye başkanı seçilecek, vaat; asgari ücret. Kafaya bak. Hayret ederim ki; dinleyen, inanan ve hatta "aha" bu gazeteci(!) gibi reklamını yapanlar var. Unutmadan, İmamoğlu'nu bende takip ediyorum. Hamisi olan gaflar pirinin yarısı kadar olsa, ki potansiyeli var, bolca eğleneceğim demektir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;