GÜNCEL

Muhammed Tayyar Türkeş : Gübretaş’ta maklube kokusu artıyor

Tarih
07 Ocak 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Bursa’dan çakıyoruz Pensilvenya/ABD’den ses geliyor. Borsanın ufak tefek taşları ve Gübretaş'ta maklube kokusu isimli yazımdan sonra tweter üzerinden @Turgaykaragoz ve youtube deki  Kum tv hesabından  faruk aslan isimli fare ve yurtdışına kaçan diğer FETÖ fareleri, bizlere yönelik iftira dolu paylaşımlar yapmaya başladılar.

Eğer bu kahpe örgüt şahsıma dostlarıma övgüler dizse idi, kendimizden  şüphe ederdik.

Hainlerin hedefi olmak bizim için onurdur, gururdur, şereftir.

Bu alçakların kuyruğuna basmış olmalıyız ki bizlere yönelik kara bir kampanya başlattılar.

Ey alçaklar, istediğiniz kadar iftira atın, hedef tahtasına koyun, bu can bu tende olduğu müddetçe, hak ve hakikat bildiğimiz yoldan yürüyeceğiz.

Sesli Makale - Video -Muhammed Tayyar Türkeş : CİAsetçiler!Şehadeti VUSLAT bilen bu aziz milletin evlatlarını tehditlerle korkutacağınızı mı zannettiniz...

HODRİ MEYDAN! deyip gübretaşdaki artan maklube kokusunu yazmaya devam edelim...

Bursa'da ve tüm türkiyede örgütlenen fetöcü unsurlar gibi eğitimciyim deyip ortada gezen, gasp ettiği köylülerin arazilerine ev yapacağını  müteahhİtim diyerek kandırıp izinsiz bir şekilde okul yaparak  hali hazırda da  bursa adliyesinde bu konu ile ilgili taraflarla mahkemelik olan türlü  klasik fetö oyunları  dolandırıcılık hikayeleri ve cezaevi  E3 koğuşundaki hikayeleri ve  resimlerinden tanıdığımız, sizin matematik dehası eğitimci ve borsa milyarderi zannettiğiniz maklube kokan adam 2.Akın ipek olma yolunda ilerleyen Altın çocuk Oğuzhan'a 

Oğuzhan var diye manipülatör yaklaşamıyormuş; Doğru söze ne denir. En büyük manipülatör sensin..

Gübretaş hisselerini satmayacağını hisseleri şirketten kar payı almak için aldığını belirten taze milyarder ‘para, milyarderlik önemli değil,’ ben sadece Gübretaş’ın ortağıyım, temettü almak için yatırım yaptım. Bundan sonra da hisse satmayacağım kar payı alacağım, devletin güzide kurumuyla ortak oldum, Allah bunu nasip etti, bu bana yeter, ben burada oldukça da küçük yatırımcı için de iyi oluyor, çünkü manipülatörler ben burada olduğum için korkuyorlar, gelmiyorlar, her piyasa düzeltme ister, ancak hissenin daha istikrarlı olmasını sağlıyoruz, diye az bir meblağ karşılığında PR şirketleri aracılığıyla demeç verip adeta suçunu itiraf sadedinde kelam ediyor.

Oğuzhan Şahinkaya ile Ofisimiz Hakkında - yeniofisimiz.web.tvDostlar Bu bir saadet zinciridir. Değer yatırımı falan hepsi hikaye. Gübrenin 1 TL dahi temettü veremeyeceğini hemen hemen herkes biliyor. Bursalı taze milyarder Oğuzhan ŞAHİNKAYA kimsenin lotları satmasını istemiyor. Kimsenin satmaması için sürekli yükselmesi lazım veya birileri satınca yeni birilerinin satın alması lazım. Taze milyarder Oğuzhan ŞAHİNKAYA lot sayısını koruyarak kendisi yan hesaplardan al-sat ile sürekli kazanıyor. Hisse fiyatı yükselince de kredi limiti yükseliyor. Artan limit ile de başta Koza altın olmak üzere başka hisselerden parayı kırıyor. Saadet zincirlerinde herkes aynı anda parayı istediğinde sistem çöker. Sonra mal kimde kalırsa o batar. Yıllar sonra bu vaka incelendiğinde çok mağdur olacak ama iş işten geçmiş olacak. Bizden uyarması    

Fetö ile ilgili iddianameler incelendiğinde; yaptıklarını ikrar etmek suretiyle meşrulaştırma eğiliminin ağır bastığı en temel bilgi olarak göze çarpmaktadır.      

Son 3 yayınlanan  faaliyet raporlarında taze milyarder Oğuzhan'ın ortaklık pay miktarını yazmamak sureti ile  kamuoyundan gizleyen ancak oğuzhan efendi ile iş tuttuğu apaçık ortada olan gübretaş yönetim kurulu üyeleri on parmağında on marifet mehmet tunçak ve selahattin külcü başta olmak üzere gübretaş yönetimine ve tarım kredi kooperatiflerine daha önce ki yazımda sorup cevap alamadığımız sorulara !

Gübretaş şirketini kaç kere ziyaret ettiniz? Kaç adet e-mail ya da ihtar keşide ettiniz?Bugüne kadar ne gibi taleplerde bulundunuz?

Bildirimde bulunduğunuz oranlar dışında 3.dereceye kadar aile yakınlarınız suni fiyat hareketleri ve trade için hissede alım-satım yaptılar mı? 

Sizin aracı kurumlar nezdinde taşıdığınız kredili pozisyonlar nedeniyle diğer yatırımcılara aracı kurumlar nezdinde kredili pozisyon taşıma engeli geldi mi?

10-20 TL arasında şimdilerde Trend Gayrımenkul Ortaklığı ve Silver A.Ş.’de pozisyon alan yasaklı Burak Sözübir hissede bilginiz dahilinde trade operasyonları yaptı mı? 

Özlüce’de simit sarayı olan yakın arkadaşınız Levent Palancı özellikle pandemi döneminde sizin desteğiniz ve onayınızla Bursa Gedik Yatırım’dan hergün yüklü trade işlemi yaptı mı?

Aracı kurumlardan transfer ettiğiniz ve yanınızda çalışan diğer kişiler gün içinde yan hesaplardan Gübretaş işlemlerinde suni fiyat hareketleri gerçekleştirdi mi? 

 Elmasbahçe’lerden tanıdığımız Bursalı işadamı Faik Çelik’in oğlu ve Beyçelik Gestamp CEO’su Baran ÇELiK ve eniştesi Ali Osman Güzeldağ ve Bursa’lı bir kısım işadamı arkadaşınızla anlaşmak ve edindiğiniz bilgileri paylaşmak suretiyle hisseyi Gübretaş/Koza dava süreci ve nihai maden rezerv çalışmalarına kadar yükseltmek için yüklü işlemler yaptınız mı? Bu doğrultuda piyasa da hedef fiyat verdiniz mi?Bu kişilerle altın madenini işletmek için şirkete teklifte bulundunuz mu?Gübretaş yönetimine kendinizi ya da diğer cezaevinden tahliye olan fetöcü para baronları gibi sermaye ortağınız olan Faik çelik'i sokmak için ne gibi çabalarınız oldu? 

Gübretaş Türkiye gündemine Oturdu - BursatvKoza altın işletmelerinden rekor kar - Ekonomi Haberleri2007'de Koza Altın ile rödovans sözleşmesiyle işletme hakkını devrettiğiniz madenle ilgili sözleşmeyi 2015 yılında feshetmenize ve 2017’de yargıya müracaat edip istinaf aşamasından sonra 2019’un Aralık ayında da sonuçlanan davadan önce darbe sonrası ve pandemi döneminde SPK’ca kolaylaştırıldığı üzere niye hisse geri alımı yapmadınız? Dedik ya  Siz bu sorunun dahi cevabını veremezsiniz lakin biz diğer soruları da soralım.

Neden çiftçimizin alın teri kooperatiflerinizle birlikte bu 6 milyarlık dolarlık varlığın %10’una tek bir kişinin oturmasına kayıtsız kaldınız? 

Serbest piyasa ekonomisi, halka açık bir şirketiz açıklaması yeterli midir? 

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor duruma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarılarına, Türkiye Varlık Fonunun mevcudiyeti ve 16 Nisan 2020’deki torba yasa düzenlemesiyle bu fonun bir şirketi satın alması veya ortak olması işlemlerine, Sermaye Piyasası Kanunu ile Türk Ticaret Kanunu’nun bazı hükümlerinden muafiyet sağlanmasına rağmen saha ve rezerv çalışmları Koza A.Ş. bilanço dip notlarında olmasına rağmen 6 milyar dolarlık bu varlık için neden başta Varlık Fonu olmak üzere devletin yetkili kurumlarına neden haber vermediniz? Alman vakıf ve istihbaratı bile ülkemize bu kadar zarar vermedi.

Gübretaş ve Tarım Kredi Kooperatifleri, Oğuzhan Şahinkaya’nın göstere göstere alım ve müracaatlarına, MKK  kayıtlarına rağmen dur bakalım ne olacak yeri midir? Oğuzhan Şahinkaya 3.000 liradan hisseleri toplarken tüm yol haritasını ve rezervi bilen, onlarca danışmanı, komitesi, bağımsız yönetim kurulu üyesi olan şirket yöneticileri olarak siz ne yapıyordunuz? Özel bir halka açık şirketin yöneticisi ya da hakim hissedarı olsanız böyle mi davranırdınız?

GÜBRETAŞ ALTIN O SERVET BULDUDedik ya 811.000 çiftçinin haklarının en basitinden basiretsiz yöneticiler sayesinde uçup gitmesine, Türkiyenin geleceği için son derece önemli bir kamu kurumunun şu an nedenini bilmediğimiz bir nedenden ötürü sessiz kalıp organize ve sistematik bir şekilde hareket eden Oğuzhan Şahinkaya ve ekibince tek bir delikli kuruş vergi ödemeden milyarlarca lirayı cebine koymasına da kamu adına seyirci kalmamızı da kimse beklemesin.  

Evet yetkililer, kuma gömülü olan kafanızı kumdan çıkarma vakti gelmedimi?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;