GÜNCEL

Mevlüt Tezel : Kaçak elektriği Plevne kalesi gibi savunan CHP’li

Tarih
06 Ekim 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Mevlüt Tezel

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Twitter'dan Şanlıurfa Akçakale'de DEDAŞ ekiplerine eşlik eden jandarmanın Büyüktaş Köyü'nde bir vatandaşı darp ettiğini iddia etti. Bu olayı kınadı ve "Askerlerimiz, DEDAŞ'ın jandarması değil" diye yazdı.
Eğer vatandaşa bilinçli kötü muamele varsa elbette hesap sorulmalı ama Tanal'ın yayımladığı videonun başı yok, öncesinde ne yaşandığını bilmiyoruz. 
Şanlıurfa'da kaçak elektrik arbedesi: 1 asker yaralandı - Son Dakika HaberlerGörüntülerde de yöre halkı ile jandarma arasında bir kargaşa yaşanıyor, jandarma havaya ateş açmak zorunda kalıyor ve o sırada DEDAŞ görevlileri can havliyle aracın içine kaçıyorlar.

Bu olaydan bir gün önce yine Şanlıurfa Akçakale'nin Ohali Mahallesi'nde abonesiz trafoya enerji kesintisi yapacak olan DEDAŞ ekiplerine destek için giden askerlerden biri, ev sahibinin açtığı ateşle yaralandı. Sayın Tanal madem o bölgedeki olaylara duyarlısınız, yaralanan askerin hesabını niye sormadınız?

Sayın Tanal, Şanlıurfa ve çevresinde kaçak elektrik kullananları Plevne Kalesi'ni savunur gibi savunuyorsunuz. DEDAŞ'ı, jandarmayı sürekli suçluyorsunuz. Size basit bir soru; neden İstanbul'da İzmir'de değil de Urfa'da sayaç okumaya jandarmayla gidiliyor? Bunun nedeni o bölgede yüzde 58.8 oranında kaçak elektrik kullanılması değil mi?
CHP'li Mahmut Tanal TOMA'nın üzerine çıktıSayın Tanal haktan hukuktan bahsediyorsunuz ama yayınladığınız videoda bile bahçe duvarının içinde trafo vardı! Devlet zaten çiftçiye ucuz elektrik ve su veriyor ama o bölgede hayatı boyunca elektrik faturası ödemeyip, ahırlarını bile kaçak elektrikle ısıtanlar var. Çünkü kaçak elektrik kullanmayı doğal hak görüyorlar!
Ülkemizde 4 Atatürk Barajı kadar kaçak elektrik kullanılıyor ama Tanal hâlâ kaçak elektrik kullananları savunuyor! Pes doğrusu!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Zubizaretta

    10 Ekim 2020 14:32
    0 0
    Mahmut Tanal bir de eski avukat. Bunun avukatlığından ne olur ki? rezillikte sınır tanımıyorlar...
  • kulo

    09 Ekim 2020 12:32
    0 0
    yazıyı yazan sayın Tezel, yazıya konuk ettiği bir müptezel. Sevgili vatansever yazarlarımız. tamam göreviniz bunları yazmak, göz önüne getirmek biliyorum. ama bu karaktersizleri yazmayın, haber olmasınlar ne olur. zira bu kanı bozuklar neticeden değil, haticeden prim yapıyorlar. sebep veya sonuç ne olursa olsun bunlar için gündeme gelmek ve orda kalmak yeterli. hak, hukuk, adalet, gerçek hiç zerre miskal önemli değil bu hainler için. yazmayın, görmeyelim, unutulsunlar.
  • Hacı Güven

    08 Ekim 2020 07:00
    0 0
    HIRSIZLARI VE ONLARI SAVUNAN VATAN HAINI OLABILIRLERI , ALLAH'A HAVALE EDIYORUM , ALLAH CC ONLARIN CEZASINI VE BELASINI EN IYI ŞEKILDE VERIR INŞALLAH 🤲
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;