GÜNCEL

Mevlüt Tezel : Canan Kaftancıoğlu sustu kaldı!

Tarih
09 Şubat 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Mevlüt Tezel

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sokakta dolaşıp vatandaşla konuştu...
Bir kadın vatandaş "Canan Hanım, CHP içindeki taciz ve tecavüz olaylarına bir tepkiniz olacak mı?" diye sordu. Kaftancıoğlu "Elbette" dedi.
Vatandaş: "Ama sizi Twitter'dan takip ediyorum hiç tepkiniz yok."
Kaftancıoğlu: "Hanımefendi çok haklısınız. Tecavüz, taciz olaylarına herkesin tepkisinin olması lazım. Kadın kim olursa olsun, nerede mağdur olursa olsun, anında gereği yapılır ve o kadının yanında olunur."
Vatandaş: "Madem bu kadar duyarlısınız, neden sosyal medya hesabınızdan tepki göstermediniz?"
Kaftancıoğlu: "Ben gösterdim dikkatli takip edin."

'ÖRTBAS ETMEKTE USTASINIZ'



Vatandaş: "Gayet güzel takip ediyorum. Siz dediniz ki 'Mağduru korumak adına...', onu da üç gün sonra dediniz. Bu arada 12 tane cinsel taciz ve tecavüz olayları ifşa oldu."
Kaftancıoğlu: "... Ben mi? Ben deseydim ben ne yapmış olurdum... Bir kere sen beni bu..." (not: Videoda bu bölüm anlaşılmıyor.)
Vatandaş: "Bir kere siz her şeyi örtbas etmekte ustasınız. 12 olay yaşandı, bir tanesine sesiniz çıkmadı. Maltepe'de yaşanan olayda tacizci kankanızdı."
Kaftancıoğlu "Tacizci kankanızdı" lafından sonra sessiz bir şekilde olay yerini terk etti.
Vatandaş haklı. Öyle susarak, tacizci ve tecavüzcüleri parti içinde bile disiplin kuruluna sevk etmeyerek yaşanan rezillikleri unutturmaya çalışarak olmuyor.
Ama sosyal medya muhalifleri, kadın dernekleri bile üç maymunu oynarken vatandaş yaşananları unutmuyor ve ilk fırsatta hesap soruyor.
Kaftancıoğlu'nun vatandaşı ikna edebileceğini düşünüp, sorulara cevap vermeye çalışırken "Tacizci kankanızdı" lafından sonra sessizliğe gömülmesi her şeyi özetliyor aslında.
mevlüt tezel ile ilgili görsel sonucuBelki de Kaftancıoğlu her fırsatta kadın haklarını dile getirip sonra da bir kadın olarak CHP'deki tecavüz ve taciz skandallarının üzerine gidememenin çelişkisini yaşıyor.
Vatandaşın dediği gibi CHP yönetimi taciz, tecavüz skandallarını örtbas etmede usta. CHP yönetimi kendi içindeki tacizci ve tecavüzcülerden hesap sormadığı sürece sokakta daha çok bu tarz tepkilerle karşılaşır!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    09 Şubat 2021 11:46
    0 0
    siz çok kibarsınız Mevlüt bey, siz ona "susup kalmak" mı diyorsunuz. O daha çok bizim halk dilinde "höt olmak" diye bilinir. Konu herkes tarafından anlaşılmıştır. Dediğim gibi kalan şahs-ı necaset de hiç bişey olmamışçasına pişmiş gaita olarak o necis hayatına devam etmektedir. Aman yakınımızdan geçmesin, kokusu hiç bir türlü çıkmıyor ve çok pis kokuyor çoook pis.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;