POLEMİK

Hacı Yakışıklı : Hepiniz cicisiniz, Metin Feyzioğlu kötü!

Tarih
22 Haziran 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu; “Metin Feyzioğlu artık bir avukatlık sorunudur” demiş.

Oysa İstanbul Barosu Başkanı bir sosyolojik millet sorunudur ve bana göre psikiyatrik vakadır.

Mehmet Durakoğlu efendi sen erkek erkeğe ilişki serbestisini savunan bir şahıs değil misin? Soruyorum; değilsen “savunmuyorum kardeşim” diye söyle de buradan aynen yazalım! Bir kadının başka kadınla evlilik yapmasını normal hak gören bir şahıs değil misin? Cevap ver, aynen yazalım! Sen bir erkeğin çok özür diliyorum bir taraflarını kestirip başka erkeklerle yaşamasını gayet normal gören bir şahıs değil misin?

İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlu: Barolara dokunmanın ...Siz ve sizin gibi baro başkanları gayet mükemmelsiniz ama sadece Feyzioğlu bir problem öyle mi? İslam dini için “geçmişten gelen karanlık ses” diyenler normal ama Feyzioğlu sorunlu öyle mi?

Durakoğlu efendi; statükonuz yıkılıyor, tüm derdiniz bu! Müslüman avukatlardan aidat topla ama onların size katılmadığı konularda “İstanbul’da görev yapan tüm avukatlar adına” ortak açıklama ile duyuru yap! Var mı böyle adalet, var mı böyle makam? Üstelik o avukatlar sizin kurumunuzdan izin almadan avukatlık da yapamıyor! Sisteme bak be, düzene bak ve sizler bu düzen değişiyor diye “Ankara’ya yürüyüş” yapıyorsunuz! Ne hikmetse sizden az önce de terör destekçisi ve değnekçisi HDP de “Ankara’ya yürüyüş” kararı alıyor!

Siz yine LGBT’yi savunabilirsiniz; ama sizin gibi düşünmeyen avukatlar bundan böyle sizin yönetiminiz altında durmak zorunda kalmayacak, gidecekler ve sizden daha adaletli olduğunu düşündükleri İstanbul’daki ikinci veya üçüncü bir baroya kayıt olacaklar! Zorunuza giden nedir? Herkes size biat etmek zorunda mı?

Barolardan Feyzioğlu'na yanıtTBMM tarafından yapılacak düzenlemenin Türk Tabipleri Birliği, Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği ve benzeri birçok kuruma da uygulanması gerekir. Bu kurumların “bizim gibi” düşünüp düşünmediklerinin önemi yok! Önemli olan bu yapıların statükocu bir çerçeveden çıkması ve “herkes adına” açıklama yapmalarının önüne geçilmesidir!

“ANKARA KRİTERLERİNE AB UYACAK MI?”

Yıllardır görmediğiniz akrabanızı ve çocuklarını gördüğünüzde şaşırıp; “Çocuklar ne kadar büyümüş” diyorsunuz. 10 sene evvel oynayarak koşan çocuklar artık delikanlı olmuş, sesleri ve görüntüleri değişmiştir. O çocuklar bile bu değişimi sizin kadar net göremez, çünkü denizin içinde yaşayan balıklar denizin farkına varamazlar.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;