SİYASET

Ergün Diler : Türk çağı

Tarih
20 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

20 Kasım 2015

"El Kaide" diye bir oluşumu İKİZ KULELER'i vurunca tanıdık.
Biliyorduk ama gücünü orada gördük. "Ladin" diye bir adam vardı. Öldükten birkaç yıl sonra öldürüldü! Mağarada yaşıyor, KASETLE dünyaya mesaj yolluyor, montajı yapan, görüntüyü alan, sesi kaydeden ve aracı olarak televizyonlara KASETİ ulaştıran hiç bilinmiyordu. EL KAİDE ve LADİN süper güçtü! Herkese ayar veriyorlar, istedikleri noktada EYLEM yapıyorlardı!
Kimseden korktukları yoktu.
Aksine herkes bunlardan çekiniyor ve titriyordu. Ladin nasıl bir adamdı ki MAĞARADAN dünyanın dört bir yanındaki eylemleri yönetiyordu.
Öcalan da böyleydi. Suriye'de yaşıyor, Şam'da bir dairede kalıyor ama Kuzey Irak'tan gelen onlarca saldırıyı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve yönetiyordu!
Hepsi hikaye... Masal...
Aklımızı kontrol etmek için BÜYÜK GÜÇLERİN oyunu...
Ya IŞİD'e ne demeli... Rakka'da HOLDİNG kurdular, her gün TONLARCA petrolü BATILI büyük petrol şirketlerine satıyorlar. Ucuz mu ucuz hem de... Ama gazete ve televizyonlara baktığınızda IŞİD'e bomba yağıyor!
Yok öyle bir şey...
YPG güç olup DEVLET kuracakmış bölgede! Hadi canım sende! PYD yeni siyasi gücün yeni adresiymiş! Kim inanır! "IŞİD" diye bir örgüt var, liderini bilen gören yok. "Ne yer ne içer?" fikri olan yok. "Eşi ve çocukları var mı?" bilgisi olan yok... Ve IŞİD'in yanında bölgede adının önünde İSLAM olan onlarca örgüt var... OPERASYONUN MERKEZİNDE MÜSLÜMAN var yani... Bunu anlamadan bir adım bile atamayız...
Kayseri'nin köyünden, Malatya'nın ilçesinden, Diyarbakır'ın merkezinden Almanya'ya, Fransa'ya, Hollanda'ya giden bir GURBETÇİNİN TERÖR UNSURU OLMASI ihtimali SIFIRDIR. Mümkün değildir.
Aynı şekilde Ortadoğu ve Afrika'dan gelenlerin de öyle. Avrupalı İSTİHBARATLAR bunu bilir ve not alır. Ekmek parası için gelen ve gecegündüz çalışan insanlar PARİS'e gidip polis izleme merkezlerini körleştirip, gün içinde de tüm devletin katıldığı TERÖR TATBİKATI yaptıramaz.
Silah ve bombayı bulamayacağı gibi bir STADYUMU hedef almaz, alamaz...
Kendini patlatmaz, Charlie Hebdo'yu Kaleşler'le basıp kaçamaz! Devlet içinde de kendisine DESTEK bulamaz!
O zaman ne oluyordu! Bu oyunu kuran kimdi ve ne istiyordu? ŞİFRE burada!
Avrupa uyumuyor! Herkes tedirgin.
Korku büyük. Ancak saldıran birkaç MÜSLÜMAN GENÇ! Böyle söyleniyor.
Koskoca AVRUPA BİRLİĞİ, trilyon EURO'luk ekonomi can çekişip duruyor, ödü kopuyor. Yani birileri bizim ikiüç gencin AVRUPA'yı esir aldığına inanmamızı istiyor! Sizce olabilir mi? Eğer Afrika ve Ortadoğu'nun bu gücü olsaydı sınırlar çok farklı olmaz mıydı? Ezilen değil de adaletle ayakta duran olunmaz mıydı? SÖMÜRÜLEN değil de dik duran hale gelinmez miydi? Neyse... Arka plana gidelim...
Amerika yıllardır bizi İran'la, Irak'la, HAMAS'la, Suriye ile meşgul ediyor.
Koskoca Amerika bunlarla uğraşıyor olamazdı. Başka bir derdi olmalıydı. Üç saatte Irak'ın başından sonuna giden bir ülke RAKİP OLARAK kendisine bunları seçemezdi! Seçmemeliydi! Şık değildi!
Çin... Bazıları bu ülkeyi Amerika'ya rakip görür. Bilmedikleri için tabii... Bu ülke KOMÜNİSTTİ! Son yıllarda evrim geçirdi. Kapitalizmin bayrağını taşıyan ülkeleri bağrına bastı, ülke zıpladı. Üretim arttı, koca bir dev ortaya çıktı. Askeri olarak da Amerika'nın gerçekten rakibi gibi duruyordu! Hikayenin arkasına baktığımızda ise ÇİN'i var eden para AMERİKA'dan geliyordu. Amerika aklını kaybetmediyse ne diye Çin'e para yağdırıyordu. Washington kendi bacağına mı sıkıyordu?
Değil elbette...
Amerika kendi içinden giden paranın yanında bir de FELSEFESİNİ yolluyordu. Çin KOMÜNİSTTİ! Ama İŞÇİLER bir tas pirinç ya da bir tas çorba için gecegündüz çalışıyordu. Emeğin sömürüldüğü en büyük merkezdi. Komünist olan Çin aslında ABD tarafından maskaraya dönüştürülüyordu. Bu kadarla da kalmıyordu Amerika... "Ben herkesin zannettiği gibi İran'la, Irak'la, Suriye ile, PKK ile, IŞİD ile, HAMAS ile uğraşmıyorum. Bu, beni küçük görenlerin sorunudur. Ben dünyayı yönetiyorum.
Bu nedenle KOMÜNİST Çin'den İŞÇİ DÜŞMANI çıkardım. Üretimi artırarak kendi ülkemi PAZAR haline getirdim.
O mallar ben almazsam denize dökülür.
Bana dua edin. Ha, yanında da ticaretten doğan FAZLA PARALARI BANA VERİN..." diyordu.
Neden?
Çünkü her Amerikan vatandaşı kendisinin olmayan 3 bin dolara ihtiyaç duyuyordu. Amerika ortalama 500-700 milyar dolar açık veriyordu. Bu paranın da Çin, Japonya ve Ortadoğu'dan gelmesi gerekiyordu. Herkes üretiyor, çıkarıyor ve Amerika'ya satıyordu. SİSTEM BUYDU.
Onlar da bu paraları onlara vermek yerine kendi bankalarına atıyordu. Onlar vazgeçse malları satacak pazar gerekliydi.
Ama bu yoktu! Bu sistemin kırılma ihtimalinin bulunduğu tek yer MERKEZ ORTADOĞU'ydu.
Burada petrol-gaz üretimi ve dağıtımı Amerika'nın istediği gibi gelişmezse ATLANTİK'İ aşması gereken 700 milyar dolar oraya gitmez, onlar da çökerdi.
İşte Amerika uydularıyla, dolar'ıyla, askeriyle, donanmasıyla, NATO'suyla, Hollywood'uyla, CIA'sıyla bunu yapıyordu! SİSTEMİ yaşatmak için gereken adımları atıyordu. IŞİD de, PKK da, Ladin de, Bağdadi de bu hesabın ürünüydü!
Biz figüranlara bakarak OYUNU anlamaya çalışıyoruz fakat bir türlü göremiyoruz. O zaman da bunlar gelip "Siz bu ülkeyi yönetmek için gerekli şartlara sahip değilsiniz. Bu işi de sizin adınıza biz yapacağız!" diyorlardı düne kadar... Kendi çıkarları için Türkiye'ye verilen bir rol vardı. Bu ROL'ü görmek pek kolay olmadı bizim için...
Oyunu bunlar kuruyor ancak ne bizim, ne Rusya'nın, ne Çin'in, ne de Avrupa'nın bunu bozmaya gücü yetiyordu. O zaman FİLM İÇİNDE BAŞROLE çıkmalıydık.
Çünkü Amerika, Ortadoğu'da küçük devletlerle yürüyemezdi. Avrupa, Çin ve Japonya'nın potansiyel tehlike olma ihtimali sınırlanmalıydı. Çin'in kalbi Washington'un elindeydi. Ama Avrupa özgürdü! Tehlike buradan yükselebilirdi!
Fransa-Almanya-İngiltere gerçek rakipti.
Çin ile ittifakları büyük tehlikeydi.
O zaman ne yapmalıydı? SAHTE BAYRAK operasyonları ile MÜSLÜMANLAR ÜZERİNDEN AVRUPA DİZ ÇÖKTÜRÜLMELİYDİ. Peygamberimize hakaret eden karikatürler, Charlie Hebdo ve Paris saldırısı buydu...
Kullanılacak gençler saptanmış ve filmin içine itilmişti. Müslüman'dı hepsi. Aranan şart buydu! Hepsinin sakallı, silahlı ve korku uyandıran bakışlara sahip olması gerekiyordu. Öyle de oldu.
Avrupa şimdi ayakta. Paris, ödlerini koparttı. İKİZ KULELER'e saldıran EL KAİDE Amerikalılar'ı İSLAM'ın karşısına geçirdi. Şimdi de içinde en fazla Müslüman tutan kıta olan AVRUPA'nın Müslümanlar'ın karşısına dikilmesi gerekiyordu.
Ama içlerinde MÜSLÜMAN çoktu. Bu güvenlik sorunuydu. Hepsini öldüremeyeceklerine göre, Avrupa adına da ORTADOĞU'da bu işi yapmak isteyen biri vardı. AMERİKA! Zaten IŞİD'i bu nedenle kurmuştu. Herkesi ürkütecek, korkutacak sonra da fişi çekecekti. AMA! Bu işi yaparken yanında kesinlikle ve kesinlikle TÜRKİYE olmak durumundaydı... Yoksa Müslüman mahallesinde salyangoz satar duruma düşerlerdi. Bunu istemezlerdi.
Avrupa'yı sınırlamak için Avrupa'ya rağmen gireceklerdi. Avrupa da sesini çıkaramayacaktı. Sonuçta adamlar IŞİD'e karşı savaşıyorlardı! Öyle değil mi? Bütün Avrupa halkları buna alkış tutacaktı! IŞİD'i CIA'nın yolladığını kim bilecekti! OYUN BUYDU! Amerika dünyayı kontrol etmek için Ankara'ya BÜYÜK ROL VERMEK DURUMUNDAYDI! Onlar dünyada büyük kalırken biz de bölgede İMPARATORLUK kuracaktık...
Paris'te saldırı oldu ve Müslüman gençler yakalandı, öldürüldü, kendini patlattı...
Bu masala inanmayın ve uzağa bakın! TÜRK'siz DENGE olmaz. Bunu bilirsek yıka yıka gideriz... TÜRK ÇAĞI başladı bile... Sadece film öncesi reklamlardan dolayı göremiyoruz...
YPG ve IŞİD süpürülmeye başlandığı gün bayram yapın... BU BÜYÜK TÜRKİYE'nin gelişidir...
Bekleyin...
Buralarda SINIRLARI DEĞİŞTİRENLER DEĞİŞECEK!
SINIRLARI ÇİZEN TÜRKİYE
olacak... Zaten onlar şimdi içeride IŞİD'le uğraşıyor... Kendilerine geldiğinden iş bitmiş olacak!
Dedim ya! Bekleyin...

NOT: Bu operasyonlardan sonra İSLAM DÜNYASI, İSTANBUL'dan yönetilecek. Amerikalılar'ın yerinde ben olsam böyle yapardım...

Takvim

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Bekir çete

    20 Kasım 2015 11:12
    0 1
    Sayin Ergün bey. Amerika neden bize güvensin. Türkiyede ciddi bir amerika düşmanlığı varken kendine daha sadık diktatörleri bulabilecekkeen neden aşı bit tayyi be ve neden kendisini kabullenmeyi çek bir halkı imparatorluk a izin versin.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;