SİYASET

Ergün Diler : Sürpriz!

Tarih
30 Nisan 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

TAM yazı için klavyenin başına geçtiğim dakikada "MHP'de KONGRE SÜRECİ DURDU!" haberi son dakika olarak düştü...
Gülümsedim. Hamleye hamle geliyordu.
Çekilen kılıçların ilk sesleriydi bunlar.
Giderek ton artacaktı.
Daha sonra kılıçları ellerinde tutanlar ortaya çıkacaktı. Ve hiç bilmediğiniz ve tahmin etmediğiniz sürpriz isimler sahne alacaktı.
Unutmayın burası Türkiye...
Peki bunları neden kesin bir ifadeyle yazıyorum. Bir nedeni olmalı değil mi! VAR! Hem de fazlasıyla ikna edici şekilde var...
Geçtiğimiz günlerde bir kaç kez PANAMA SIZINTILARINI yazdım... Büyük operasyon olduğundan söz ettim. Yakında BİR KAÇ ÖNEMLİ TÜRK'ÜN
NEVADA'daki PARA HAREKETLERİ ORTAYA ÇIKACAKTI... Hatta hazırlıklar birkaç günde bir HESABI OLANLARI bir araya getirip yayınlamak şeklindeydi! Bildik tanıdık isimler vardı! Bilmesi gerekenler her şeyi biliyordu.
Sadece zamanlama için fırsat kolluyorlardı. Kimlerin hesabı vardı, kimler ne kadar servet sahibiydi yakında anlayacaktık... Çok beklemeyecektik yani...
Bizler yer vermiyorduk ama PARA yeni merkez olarak NEVADA'yı seçiyordu. Bu muazzam bir anlaşmanın olduğunun işaretiydi. Ve bu anlaşmayı çözdüğünüzde içeride nelerin olacağını anlamak hiç ama hiç zor değildi. Tek yapmanız gereken bizi ilgilendiren olaylara DIŞARIDAN bakabilmek.
GİZLİ HESAPLAR ve GİZLİ HESAPLARIN bulunduğu ADA'lar tarihe karışacak. Para hızla Amerika'ya gidecek.
Rothschild ailesi bunun için tam 5 yıl çalıştı. Bizler içerideki kısır tartışmalarla vakit harcarken, birileri dünyayı şekillendirmek için gece gündüz çabaladı. Rothschildler bu kararı verdikten sonra bunu İSVİÇRE'deki bütün bankaların kabul etmesi gerekiyordu. Etmediler!
Rothschildler'e ait olan bankalar hemen NEVADA'da yer alırken 5 banka pürüz çıkardı. Ama bunu yaptıklarına pişman oldular. İsviçre devleti bunlara birkaç hafta içinde milyarlarca dolarlık ceza kesti!
Mesaj, açıktı: "Ya paranızı Nevada'ya transfer edersiniz ya da cezalardan başınızı kaldıramazsınız!" 5 banka hiç vakit kaybetmedi ve Nevada'nın yolunu tuttu.
İsviçre'deki tüm bankalar artık Nevada'dan yönetilmeye başlandı.
Tabii o 5 bankadan birinde hesabı bulunan bir Türk ailenin tavrı da çok ilginçti. Önce çok yüklüce bir cezayı kabul etti, ardından soluğu NEVADA'da aldı! Bu kadar da değildi üstelik! O TÜRK AİLENİN BAHAMALAR'da bulunan MİLYARLARCA DOLARI özel uçakla NEVADA'ya taşındı!
Paranın miktarını sormayın!
İsmi de!
Biz bilmezdik ama İSVİÇRE'deki bankaların tepe yöneticilerinin pek çoğu LONDRALI'ydı! Nevada'yı merkez haline getirenler için bu önemliydi.
Paralarını uçakla NEVADA'ya taşıyan TÜRK AİLENİN bu olaydan haberi olan tek bir üyesi vardı! Diğerleri bilmiyordu bile...
Ve zenginler paralarını gizlice taşırken, miktarını asla ve kat'a söyleyemiyordu! Bu TÜRK de söyleyemezdi! Cezası çok ağırdı çünkü!
Paranın miktarını söylemek büyük suçtu! Rothschildler parayı NEVADA'ya toplarken, ellerinin altındaki miktarın bilinmesini istemiyordu! PSİKOLOJİK SAVAŞ!
Mesela borca ihtiyacı olan bir ülke, gidip buradan para isteyecekti.
Parayı veren AİLE, parayı o ilgili ülkede hangi zenginlerin kullanacağını da söyleyecekti. Para gidiyor gibi gözükse de aslında ROTHSCHIDLER'in dostlarının kapısını çalacaktı. O ülke bir şey kazanmadan borç altına girecekti.
AİLE ise verdiği borcu, dostları üzerinden tekrar kendi sistemlerine katacaktı. ORGANİZASYON buydu! Hem parayı, hem siyaseti kontrol edeceklerdi!
NEVADA vergi kaçırmanın yeni adresi değildi!
DÜNYADAKİ TEK BANKACILIĞIN YENİ ADRESİYDİ!
Artık güç buradaydı.
Para gelince siyaseten emir de gelirdi!
Bunu borç alan herkesin bilmesi gerekiyordu!
Gelelim MHP'ye... Mesela Akın İpek'in şirketlerine el konulunca, MHP'nin ikinci ismi gidip orada açık ve net destek veriyordu. Yapılanları hukuksuz buluyordu! Akın İpek Bey, İngiltere'ye gidiyor yaşamına orada devam ediyordu! Herkes Amerika'nın yolunu tutarken o Londra'yı tercih ediyordu.
Şimdi de, daha önce de MHP içinde BARONLARA yakın çok isim vardı. Sermaye ile iç içe geçen sayı hiç az değildi! İsimlere girmek istemem! Öte yandan MERAL HANIM ve muhalifler de genel itibariyle TÜRKÇÜLÜĞÜ, özellikle ORTA ASYA'ya taşıyacak isimlerdi. Ruslar'ın ve Çin'in çevrelenmesi için! Bakın burada TÜRK DEVLETİ'nin bir fonksiyonu ve rolü yok! Oyunu kuranlar yabancılar...
Parayı NEVADA'ya götüren gücün Putin'i ve Ruslar'ı yıkmak istediğini çok net biliyoruz. Çin'i de sınırlamak için düğmeye bastıkları SIR değil. İşte MHP ve Devlet Bey bu fotoğrafın dışında bir isim! Önceden yakın durdukları enstantaneler olsa da şimdi BARONLAR kendilerinin önünü açacak bir ekiple devam etmek istiyorlar. MHP'de atacakları adımın boyunu gördükleri an AK PARTİ için yaptıkları planları da piyasaya sürecekler. Hiçbiri bir diğerinden ayrı değil. Paranın sahipleri TÜRKİYE'ye Amerika'yı da yanlarına alarak yeni bir FORMAT atmak niyetinde...
Amerika'da buna itirazları olanlar yok değil. Ama parayı elinde tutanlar bu kez çok güçlü! Fotoğraf bu!
Özellikle Devlet Bey'in ve ekibinin şiddetli AMERİKAN KARŞITLIĞI bilinmeyen bir şey değil. Konuşmalara bakın görürsünüz! Ama bu adamlar AVRUPA'nın para babalarını yanlarına aldı. Avrupa'yı yıkmak ve dağıtmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar! Yapıyorlar da... Aralarında bir sorun yok!
Önceki akşam Fransa yine karıştı. On binlerce genç sokaklardaydı. Yüzlerce iş yeri, ev ve lüks otomobil yakıldı! Baktığınızda sebep İŞ KANUNLARI gibi görülüyordu. Ama gerçek ÖYLE DEĞİLDİ!
Eylemleri başlatan grupların içinde CIA'in özel yetiştirdiği 8 AJAN VARDI! Ve bu adamlar sahaya çıktığında ortalık savaş alanına dönüveriyordu. Charlie Hebdo da Paris katliamı da bunların eseriydi... Hatta Merkel'in kocasının geleceği belli olan BURSA Ulu Camii'nde canlı bombanın kendini patlatması da... Tesadüf yoktu!
Belki Ulu Camii'ndeki canlı bomba Irak'takiler gibi uzaktan patlatıldı. O kadının haberi bile yoktu patlayacağından... Amaç Merkel'e "Türkiye'den uzak durun.
Sizi buralarda görmek istemiyoruz!" demek olabilir mi?
OLABİLİR tabii ki!
Zaten yakında Avrupa'da yine yeni ve büyük patlamalar olacaktı!
Kavga böylesine büyükken ve içeridekilerin ait olduğu kamplar belliyken hiçbir şey olmayacak gibi yaşamak akıllı insanların işi değil...
DÜNYA DEĞİŞİRKEN TÜRKİYE'NİN DEĞİŞMEME İHTİMALİ yok! Önemli olan değişimi anlayıp pay kapmak...
Ama içerideki tartışmalar, kişiler bazında gidiyor! En büyük tehlike bu! Oysa masaya TEK VE BÜYÜK BİR ÜLKE OLARAK oturmalıyız. Bunu yapacak gücümüz var. Ama bunu istemeyenler yazımın başında dediğim gibi yakında sürprizler yapacak.
Bekleyin!

Takvim
30 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • okann

    30 Nisan 2016 17:06
    0 0
    Hocam yazınızda dile Getırdıgınız bu tek bankacılık sistemi, tek dünya devleti isteyen kesimin bir gırızgahı gibi düşünülebilir mi? Zira para bir yerden yönetilir ve kontrol altında tutulursa. Çok mantıklı geliyor. İsviçre zaten Avrupa biteceği için uygun değildi. Bir de the colony isimli bir dizi başladı hatta sezon finali yaptı. Burada da anlatılmak istenen kolonilesmıs bir dünya ve gizli yöneticiler. Gidişat buna doğru gibi geliyor saygılar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;