Sanayi DEVRİMİ ile şirket yeni bir sayfa açtı. Hindistan'a geçen şirket TÜRKLER'den yardım gördü. Türk yönetimi masa başı oyunlarda eksik olduğu için şirket giderek fazla yer kapladı. Amaç AVRUPA'da pahalı olan çay, porselen ve ipek gibi ürünleri getirmek ve satmaktı. Ancak ÇİN HÜKÜMDARI engeldi. Çin'in hemen hemen tüm limanları BATI'ya kapalıydı. Ürünleri sadece GÜMÜŞLE satıyor ve KÜRESEL TİCARETE izin vermiyordu... Bu da İNGİLTERE için sıkıntıydı... Bir çözüm şarttı.
Londra'ya akıyordu. Bu iki aile HSBC'yi kuruyor, Hong Kong'u ele geçiriyordu. Yeni düzen başlıyordu. İngiliz Kraliyet Ailesi de AFYON'a alıştırılıyordu. Kraliyet AİLESİ iki hatta ayrılmıştı... Biri bu ailelerin diğeri ise sarayın izinden gidiyordu. O kadar para kazanıldı ki artık kazanç ABD'ye akıyordu. Oradaki savaşlarda, kanunlarda, başkanlık seçimlerinde Sassoonslar ve Kadooriesler vardı. Paralarını işleten, bire bin katan da ROTHSCHILDLER'Dİ... Hem akraba hem ortak... Haliyle örgütlenme ve MASONLUK kuruldu. Daha doğrusu KÜRESEL hale getirildi... Başka ortak aileler de işin içindeydi.
Sassoonslar ve Kadooriesler yani...
Bu şirket Çin'den çıkarken KOMÜNİZM'in kapısını aralıyordu. Ve pek çok ÇİNLİ aile BUNLARIN KIZLARIYLA evleniyordu! Hiç bilinmeyen bir BAĞ kuruluyordu... Asla ve kat'a günlük düşünmeyen bir akıl vardı.Hiç yorum yapılmamış
3285 kez izlendi
2431 kez izlendi
1176 kez izlendi
1642 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.