DÜNYA

Ergün Diler : Pentagon’un yolu

Tarih
21 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
 15 TEMMUZ ve benzerleri, Türkiye gibi kilit bir ülkenin dünya üzerindeki rotasını ve yerini değiştirmek için tasarlanır. Bunu yapmak için sahne alanlar bildik tanıdık isimler olsa da arkadaki akıl çok büyüktür. Eline silah alanlar, kullanıldıklarını bile anlamaz...

Bu operasyonların amacı Türkiye'nin ittifaklarını, siyasetini, önceliklerini, ilişkilerini değiştirmektir... Bakın son döneme! Almanya ile fena halde kavga ediyoruz. Koca ALMANYA tehdit etmeye bile çekiniyor.
Oysa birkaç milyon yurttaşımız orada! Düne kadar ekmek kapısıydı! Ne değişti de TÜRKİYE Almanya'yı hem içeriden hem bölgeden atıyor?
Soru bu! DENGE de bu!
Anlamamız gereken de bu!
Türkiye 15 Temmuz'dan önce eski eksenini terk etti!
Kurulacak olan yeni dünyada yerini almak için... Biz bunu görmedik! Çok kişi içerideki kısır olaylar üzerinden giderek bir yere varmaya çalıştı.
Yetmedi! Yetmezdi de!
Çünkü koca bir oyun kurulmuştu ve oyuncular kendi rolleri için yola çıkıyordu! Bu tarih 2010'du!
İçeriye baktığınız zaman KAVGANIN TIRMANIŞI 2010'dan sonra! MİT KRİZİ, 7 ŞUBAT, 17-25 Aralık, Gezi falan... Tesadüf değil hiç biri...
Açalım...
Neil Heywood... 1990'dan itibaren Çin'de yaşayan bir İNGİLİZ'di! Çok iyi MANDARİNCE konuşan Heywood, öldürüldüğünde 41 yaşındaydı! İngilizler'in ÇİN'deki en önemli adamlarındandı!
JAMES BOND yani. Çin Komünist Partisi'nin içine kadar girmiş devletin derin çarklarına yakın olmuştu. Çok özel bir görevi, çok özel bir şekilde yürütüyordu.
Belki ileride filmi olur bilemem...
Devam...
Rothschild Ailesi YENİ İPEK YOLU'nun temelini 2010'da attı... Gizli saklı bir şey değildi bu! Amerika'daki gücünü de düşünerek Washington'a rağmen bir adım atmadı... Birlikte yeni dünya kurulacak herkes payını alacaktı.
Sorun görünmüyordu. Ancak Yeni İpek Yolu projesinin tahminlerin çok daha üzerinde bir güç olduğunu kimse bilmese de Pentagon gayet iyi biliyordu. AİLE bir yanına KRALİÇE ELIZABETH'in gücünü diğer yanına ise ABD'yi alarak yola çıktı... 2010'da!
ABD'deki Rothschild Ailesi'nin temsilcileriyle, düşünce kuruluşlarıyla ve en önemlisi işadamlarıyla bu projeyi devam ettirdi. Obama döneminde de Yeni İpek Yolu projesi çok güçlü bir şekilde ilerledi...
İki taraf da GÜNÜ GELDİĞİNDE ORTAKLIĞIN biteceğini biliyordu. Ama bir neden gerekiyordu! O da bulundu!
Pentagon, 2011 yılında Çin'de çok önemli bir suikasta imza attı.
ÇONKİNG'deki önemli bir otelde önemli bir toplantı vardı. Toplantı bitiminde herkes odasına çekildi. Toplantının asıl kahramanı, İNGİLİZ İstihbarat teşkilatı MI6'in en önemli adamı olan Neil Heywood'tu!
Heywood iyi geçen toplantıdan sonra odasına içki istedi. Sipariş verdi. Gelen içkinin içinde zehir vardı. Çok fazla yaşamadı orada can verdi. Cesedi yakıldı.
Ölümü çok konuşuldu. Ama işin perde arkasını kimse bilemedi...
Bu Pentagon'un çok önemli suikastlarından biriydi. Operasyonu Sichuan eyaletinin merkezi Chengdu'daki ABD Konsolosluğu'ndaki Pentagon ekibi gerçekleştirdi. Bu büyük kırılma haliyle kapatıldı. Ama sancısı hiç geçmedi... Bu ölümle birlikte Rothschild Ailesi'nin en önemli planı bir anda sekteye uğradı.
Çünkü Neil Heywood, Çin'deki en güçlü işadamlarından biriydi. Yeni İpek Yolu projesinin 65 ülke ile bağlantılı olmasını isteyen ilk isimdi.
Yani YOL'un mimarlarındandı!
Pentagon nokta atış yapmıştı. Eğer Neil Heywood, 2011'de öldürülmeseydi bugün Yeni İpek Yolu projesi hayata geçmiş olacaktı. Rothschild Ailesi, Çin'deki işadamlarını şimdi MI6 ile koruyor. MI6'nın daha önce Hong Kong'da görev yapan 90 kişilik özel bir ekibini, Çin'e yönlendirildi.
En kritik isimler gece gündüz koruma altında! Neil Heywood'un ölümünden sonra aile onun istediği 65 ülkeyi hayata geçirdi. 65 ülkeye 65 değişik işadamı yolladı... Yani işadamı ihraç edildi!
Bu büyük bir adımdı. Karşı konulması zor bir hamleydi... Onları koruma görevi de yine MI6'ya verildi.
MI6... Adından da anlaşılacağı gibi Military Intelligence Section 6... Yani askeri istihbarattır. O nedenle Pentagon'un hedefinde MI6 var. Ve olacaktır! Çünkü MI6 dünyanın her noktasındaki askerle bağlantısı vardır. Hepsinin içinde ajanları görev yapmaktadır. Doğal olarak Pentagon'un içinde de çok özel yetiştirilen ve general rütbesine ulaşan MI6 ajanlarının olduğu biliniyor. SIR değil yani...
Geçen yıl yapılan çok gizli soruşturmada, Pentagon'da görevli '12 general ajanın' olduğu ortaya çıktı. Tabii bu gerçek üzerine PENTAGON önemli toplantılarını 3 generalle yapmaya başladı. Hiçbir toplantıya daha fazla sayıda GENERAL alınmıyordu. Özellikle İPEK YOLU konusu konuşulacaksa kıyamet kopsa 3 generalden fazlası toplantıya giremiyordu...
Londra'da sürgün olarak yaşadığı belirtilen Rus iş adamı Boris Berezovsky de Rothschild Ailesi'nin Yeni İpek Yolu projesinin Orta Asya bölümünü yönetiyordu. Ancak onun da sonu Neil Heywood gibi oldu. Daha önce birçok suikast girişiminden kurtulan Boris Berezovsky, bir şarap ile can vermişti. Öldükten sonra "Borçları vardı bunalımdaydı..." denildi. Sonra bir de görüldü ki bankalardaki parasının haddi hesabı yok!
Hint işadamı Mittal, Rus Roman Abramovich, Leonard Blavatnik, Oleg Deripaska, Hollandalı Charlene de Carvalho, Richard Bronson da Yeni İpek Yolu'nun en önemli işadamları. Hepsi Londra'da yaşıyor ama onları koruyan istihbarat kurumu MI6. Yani İngiliz Askeri İstihbaratı... Pentagon, işadamlarını bu özel projeden uzak tutmak istiyor.
Tutamadıklarını öldürmek için plan yapıyor.
Bu savaş çok kişi görmese de İKİZ KULE SALDIRILARI ile başladı...
Pentagon-CIA birlikte kendi kulelerini vurdu. "Saldıran uçakların içinde birkaç Müslüman genç var" diyerek herkesi kandırdı. Ardından da Afganistan ve Irak'a müdahale edildi... İPEK YOLU'nun hayata geçmesini engellemek için ön alınıyordu. Önemli virajlar işgal edilerek geleceğin planlaması yapılıyordu...
PENTAGON, İPEK YOLU'nun içinde önemli bir yer alsalar bile sonunda kaybedeceklerini gördü.
Saldırı bu nedenle başladı.
Savaş artık dünyanın her yerindeydi...
Türkiye'de de özellikle 2010'dan sonra dalgalanmalar tavan yaptı...
Erdoğan hiç olmadığı kadar hedef oldu.
Odasından hastanedeki yatağına kadar dinlediler. İPEK YOLU'nda TÜRKİYE PENTAGON tarafına düşsün diye içeride tansiyon hiç düşmedi... Aslında içeride yaşadığımız sıkıntının temel nedeni TÜRKİYE'yi dünya üzerinde istenilen yere getirmekti... Pentagon buna asılıyor Ankara direniyordu... Arada gördüklerimiz ise örgütler imamlar abilerdi!
Herkes birbirine hınçla saldırırken kimse ülkeye ve bölgeye biçilen role bakmıyordu...
Kasetler tapeler havada uçuşuyor kimse "Neler oluyor?" diye sormayı akıl etmiyordu...
Şimdi Almanya ile kavga tavan yaptı.
Yapacak da. Türkiye artık 65 ülkenin içinde. İlan edilmese de durum bu!
Pentagon Almanya'yı yanına aldı.
Fransa'yı da istiyor ama durum karışık!
Suudlar da onlarla. Katar da bizle...
Sokaklar mahalleler ayrılacak. Örgütler yeniden tanımlanacak. Para el değiştirecek.
Ve inşallah olmaz ama silah sahne alacak...
Havalimanı baskınından Reina saldırısına kadar bakın! Beşiktaş'taki polislerimizi şehit eden patlamaları hatırlayın!
Bunlar TERÖR DEĞİL DEVLET TERÖRÜ...
Tek amaç Türkiye'yi büyük oyunda yanlarına almaktı.
Bunu da silahla bombayla terörle yapmaya kalktılar.
Olmadı. Örgütleri yetmedi.
15 Temmuz'la kullanma süreleri doldu!
Türkiye yepyeni bir sayfa açtı.
Sonunda zenginlik olan bir yola girildi.
Bu yol kolay olmasa da aşılamayacak yol değil... Bunu bilenler hem isimlere hem devletlere saldıracaktır... Herkes güzergahını temizliyor! Türkiye de...
80'den fazla ülkenin birbiriyle savaştığı bir dönemden geçiyoruz...
ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI bu!
Olanlara böyle bakın! Mücadele bitmedi devam ediyor...
Edecek de...

Takvim
21 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • drmyayla

    22 Temmuz 2017 17:15
    2 0
    ''Rothschild Ailesi YENİ İPEK YOLU'nun temelini 2010'da attı...'' bizde bu yolda gidiyoruz diyorsunuz. bu yolda zenginlik var diyorsunuz...... biz siyonistlerin yolundayız diyorsunuz .... doğrumu? ergün diler siz ne diyorsunuz ? açık açık biz siyonizmin kucağındayız mı diyorsunuz..... yazıklar olsun. dünyayı kana bulayan siyonistlerin yolundan gidenlere..... biz deccalın elindeki serin suyu değil biz ateşi seçeceğiz.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;