DÜNYA

Ergün Diler : Ni-ÇİN

Tarih
04 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
Gerçekten bambaşka bir türbülansın içinden geçiyoruz. Sadece Türkiye değil! Neredeyse etkilenmeyen yok gibi... BATI terör üzerinden savaşı yürütme kararı aldığından beri canımız yanıyor. VEKALETİ alanlar da haince, kalleşçe, acımasızca görevlerini yerine getiriyorlar.

Bu devam edecek... Biraz geri çekilip bakın!
Türkiye'de patlamalar, havalimanları ve gece kulübü baskınları oldu mu?
EVET ! Oldu...
Peki Fransa'da buna benzer saldırılar gerçekleşti mi?
Evet! Charlie Hebdo, Bataclan ve Stade de France katliamları yaşandı!
Peki Londra'da bir eylem gördük mü?
Elbette! Geçtiğimiz hafta DEAŞ'lı olduğu öne sürülen ve gizli servislerin takibindeki biri WESTMINSTER 'de dehşet saçtı.
Yürekler ağza geldi!
Almanya hiç terörle tanıştı mı?
Tabii ki! Sinema baskınları ve NOEL'de TIR korkusunu yaşadı! Ölümü gördü!
Peki Belçika? NATO ve AB'nin kalbi?
Evet! Havaalanı baskınıyla donup kaldı! Hala kimin yaptığı belli değil...
Her şeyin arkasında olduğu söylenen Amerika bu korkuyla burun buruna geldi mi?
Gelmez mi! Hem havaalanlarında hem gece kulüplerinde hem de okullarında saldırıyı yaşadı! Onlarca vatandaşını teröre kurban verdi!
Geri çekilip haritaya baktığımızda ilginç bir şey öne çıkıyordu!
Dünya üzerinde askeri-siyasi-ekonomik güç olan bütün ülkeler TERÖR ile karşılaşıyordu.
Herkes bunu birden fazla kez yaşıyordu.
Amerika da, Rusya da, İngiltere de, Fransa da, Almanya da, Belçika da, Türkiye de... Ama güç olarak çok önemli yer tutan ÇİN'de gariptir hiçbir şey olmuyordu! Çok nüfusu vardı.
Afrika'da ve Ortadoğu'da bütün büyük güçlerle savaştığı söyleniyordu! Rakipti! Gelecekte büyük çok büyük olacağı öne sürülüyordu.
Ekonomik veriler bu yöndeydi. Ama herkes patlarken onlarda "TIK!" yoktu!
NE DEN ?
Nasıl oluyordu da ÇİN korunuyordu? Ya da koruyan kimdi? Hesap neydi? Yeni düzende ÇİN'in alacağı rolün bununla bir ilgisi var mıydı? Düşünün bakalım... Devam edelim...
AVRUPA BİRLİĞİ, VATİKAN'da 3 gece konakladı. Geçtiğimiz hafta... Bu VATİKAN'ın, PAPA'nın, HRİSTİYANLIĞIN geri dönüşü için düğmeye basma operasyonuydu. Avrupa kendi içinde BİRLİK değildi. Aslında hiç olmadılar.
"GİBİ" yaptılar. Tutmadı. Geçtiğimiz hafta yazdım sanıyorum. Fransa'nın yeni devlet başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan LE PEN, AVRUPA BİRLİĞİ'ne karşıydı. Ama tek başına hayatta kalamayacağını bilecek kadar akıllıydı. Gitti Putin'e. Çok sıcak ilişki kuruldu. Ortaklık tesis edildi. Fransa-Rusya ittifakı doğdu. Bu iki ülkenin bizi ilgilendiren tarafı özellikle FRANSA'nın YPG üzerindeki etkisiydi! Bilmezdik ama böyleydi. Asıl komutan FRANSIZLAR'dı. Bunu da yakında bize göstereceklerdi zaten... Dünya üzerinde özellikle AFRİKA ve ORTADOĞU'da büyük oyuncu olacak bir ittifaka BOMBALARI PATLATANLAR RIZA GÖSTERMEZDİ.
Bunu yazdım. "Yakında Rusya'da bombaları görürüz" diye de ekledim...
Bunun devamı gelecekti. Fransa da Rusya da hedefti. Zaten iki ülke de bunların devamını tahmin ediyordu. KÜRESEL HEDEFİN önüne geçenler cezasız bırakılmazdı. Rusya bu hedefi engelleyecek tek ülkeydi. Ama ağır bir yüktü! Peki insanın aklına şu soru geliyor!
Bu kadar önemli ülkeleri TERÖRLE kim patlatabilir? Kim buna cesaret edebilir? Kim bu güç? İşte aslında uzun zamandır yazdığım ve yazmaya çalıştığım bu! PARANIN EFENDİLERİ... ROTHSCHILDLER! Gücü bunlar elinde tutuyor!
Oyunu da kuranlar bunlar haliyle...
Açalım biraz daha...
Rothschild ailesi, Amerika'nın derin yapısıyla 2008 yılından beri açık şekilde savaş halinde. Biz bilmeyiz ama durum budur!
Amerika'da ÜLKENİN GERÇEK SAHİBİ OLDUĞUNU düşünenler vardır. ÇELİK yani SİLAH SANAYİİ bunların başında gelir.
Buraları yönetenler tek bir DOLAR'ı bile ROTHSCHILD'in bankalarına yatırmaz. Asla ve kat'a! Ve bu aileler de çok önemli adımlar attı. Parayı yönetenlerin karşısında bunlar vardı! 2008'e kadar süren ortaklığın bozulma nedeni ise, Rothschild ailesinin silah sektörüne adım atması oldu. Rothschild ailesi, bu hamle ile ABD'yi kaybetmek noktasına geldi. Yanlış bir hamle ile büyük bir güç ellerinden uçup gidecekti. Ama yine PARADAN bir SİHİRLİ formül çıkardılar...
Dünyanın en güçlü silahı paradır. Gelecekte de en güçlü silah para olacaktır. Rothschild ailesi, yüzde 100 başarı sağlayacak ekonomik hamleyi yaptı. 2008 Mortgage Krizi'ni hayata geçirdi. O andan itibaren ABD, büyük bir çöküşe girdi. FED para basmak zorunda kaldı. FED'i istedikleri gibi yönlendirmeleri gerekiyordu. Öyle de yaptılar. O nedenle Başkanlık seçimi için iki aday hazırlandı.
Biri Barack Obama, diğeri John McCain.
Obama'nın getirisi fazlaydı. Çünkü özellikle Ortadoğu'da daha güçlü adımların atılması için Obama tercih edildi. Zaten McCain de bir başkan gibi gerekeni yaptı. Hala çok aktif.
Obama'nın başkanlığı döneminde yaklaşık 10 trilyon dolar para basıldı. Hepsi Rothschild ailesinin şirketlerine gitti. Mortgage krizi nedeniyle el konulan evler, sadece 4 yıl sonra eski değerine ulaştı. El koyan bankalar da Rothschild ailesine aitti. Kriz, Rothschild ailesini büyütürken ABD'yi tekrar bağımlı hale getirdi. Üzerinde durmuyoruz ama son 50 yılda PARA ile yapılan EN BÜYÜK OPERASYONDU bu! Bu fikre katılan çok önemli isimler vardı...
Peki rakipleri olan silah şirketleri izledi mi? Oturup ellerini kollarını bağlayıp çaresizce beklediler mi?
ELBETTE HAYIR!
Silah şirketleri de karşı hamleler yaptı.
Sıradan gibi görünse de 8 Ocak 2011'de Rothschild ailesinin tüm gizli işlerini yürüten Gabrielle Giffords'a bir saldırı düzenlendi.
Giffords başından ağır yaralanırken, aralarında Federal Yargıç John Roll, Giffords'ın yardımcılarından Gabe Zimmerman ve 9 yaşındaki Christina-Taylor Green'in de bulunduğu 6 kişi öldü. Saldırıda, Giffords ile 14 kişi yaralandı. Giffords'un eşi, NSA'in en gizli çalışanlarından biridir. Hatta özel bilgileri önce aile ile paylaşır, onaylananları da NSA'ye götürürdü. AİLE bu kadar güçlüydü yani! Her şeyden ilk onların haberi olurdu.
İSTİHBARAT olmadan yürünmez çünkü!
Bilirler! Bu saldırının bizim bilmediğimiz Amerika'da da çok kişinin atladığı KOD'ları vardır! Öyle böyle değildir! Çok ciddi bir uyarıdır bu! Bu saldırı, özenle seçilmiş bir silahla yapıldı. Açıklananın önemi yok. Zaten resmi ağızlar yalan söylemek ya da hedef şaşırtmak için konuşuyordu çoğu zaman!
Silah şirketleri GABRIELLE GIFFORDS'a saldırarak Rothschild ailesine, "Seni kalbinden vururuz" mesajı verdi.
Saldırı 2011 yılında gerçekleşti. Gabrielle Giffords'ın aile için kurduğu ağ çöktü. Aradan neredeyse 6 yıl geçmesine rağmen, eski sistem oturmadı. Hala bir bacağı sakat şekilde ilerliyor.
Yaralı olarak kurtulan Gabrielle Giffords, Amerikan Senatosu'nda sistemin aile için yürümesini sağladı. Görevlerinden biri buydu!
Toplam sayısı 435 olan Temsilciler Meclisi'nin en az 200'ü hala Gabrielle Giffords'un önerdiği isimlerden oluşur. Aynı şekilde 100 kişiden oluşan ABD Senatosu'nda 70 kişi Rothschild ailesinden emir alır. Ve kimse bunları bilmez!
DEMOKRASİ böyle bir şeydir! Bazen BÜYÜK YALANLAR ve GİZ'ler böyle saklanır! Trump'ın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum. ABD BAŞKANI ailenin yanında gibi! Karşı olduğunu söylediği çok konuşma var! Ama yaptığı hiçbir şey yok! Ya da gücü yetmiyor. Bilemem. Ama AİLENİN GÜCÜ TÜM DÜNYADA BİLİNİYOR.
Gabrielle Giffords, aile ile Temsilciler Meclisi ve Senato'daki işleyişi sürdüren kişiydi. Şimdi hala bir takım aksaklıklar yaşanıyor. Trump'a yapılan operasyonları da bu gözle görmek gerekir. Trump'ın çok güvendiği isimlerin bazıları aslında Rothschild ailesine karşı. Ama ailenin göz bebekleri de TR UMP'IN BAKANLARI ARASINDA!
Tuhaf bir koalisyon var gibi! Ama sesi çıkan ve operasyon yapan hep AİLE tarafı!
Aile, ince HESAPLARLA bunu başarıyor.
Örneğin Flynn, ailenin karşısındaydı gitti.
Gitmekle de kalmayacak. Kendisi ve ailesi birçok sorunla karşı karşıya kalacak. Bunu zamanla göreceğiz. Birileri hem parayı hem ülkeleri yönetmek istiyor. Ve kabul edelim ki bu adamlar olağanüstü akıllı... ABD'yi ele geçirmek dünyanın çeşitli yerlerine operasyon yapmak öyle kolay bir iş değil...
Trump'ın tarafını yakında çok daha net olarak görürüz. Ama ABD'nin içindeki kavga her yerde sürüyor. Her yere ulaşıyor... Nedense ÇİN hariç! ABD'de kime sorsanız "En güçlü rakibimiz ÇİN'dir. Ne pahasına olursa olsun Çin'i durdurmalıyız. Başka da seçeneğimiz yok..." derler... Ama TERÖRÜN vekaleten savaşı yürüttüğü yerler yukarıda ismini sadığım ülkeler. İçinde Amerika da var! Ama Çin yok!
Bir güç hem Amerika'ya hem Rusya'ya, hem Avrupa'ya meydan okuyor! Normalde aklını kaçıran bir adam bile bunu yapmaz!
Bırakın yapmayı aklından bile geçirmez! AMA YAPIYOR! VE DURMUYOR! Gabrielle Giffords saldırısı aslında dünyadaki olanların küçük bir örneği... Savaşanlar belli. Kazanan kim olacak? AİLENİN bir dünya tasavvuru var! Diğerlerinin şu an için pek güçlü bir modeli yok. Aile önde gidiyor. Ne olur bilinmez. Ama gerçekler böyle... Bunlar BATI'nın karşısına DOĞU'yu koyuyorlar! KÜLTÜR olarak!
Din olarak değil... İSLAM, Avrupa'da baskıyı zulmü gördüğü zaman gideceği tek adres var!
DOĞU!
OYUN TIKIR TIKIR İŞLİYOR! BOMBALAR BUNUN HABERCİSİ...
Daha yeni başladılar! Gelmeye devam edecekler... Rusya'yı dağıtıncaya kadar, Avrupa'nın BİRLİĞİ'ni bitirinceye kadar vuracaklar... ÇATIŞMA BAŞLADI... Uzun süre durmayacak...
.

Takvim
4 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ibocn

    04 Nisan 2017 20:53
    0 1
    Hani Rusya Amerika Ingiltere ve Turkiye kazanacakti. Simdide Rusya yikilacak diyorsun. Aileler kazanacaksa kiralicede bunlara karsi ise ingilterede parcalanacak demektir. Bazen anlayamiyorum size. Cokmu atiyorsunuz cokmu biliyorsunuz?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;