DÜNYA

Ergün Diler : Kapıdaki fırtına

Tarih
13 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
KAÇ zamandır altını çizdiğim İPEK YOLU'na bugün girelim. Girmek zorundayız!
Kimsenin kaçmak gibi bir lüksü yok. Ben olacakları, hesapları, kafalardakini paylaşmak istiyorum.
SIR da değil.
Yazılıyor, çiziliyor.
Türkiye'yi merkeze koyarak, olacakları görmek açısından önemli. Planlar yapıldı. Düğmeye basılmak üzere.
SUDAN'daki SOKAK HAREKETLERİ İLK İŞARET FİŞEĞİ.
VENEZUELA'ya bakarken aynı anda AFRİKA'da sarsıntı yaşanacak. Adımlar sıklaştı çünkü...
Gerçekten PENTAGON'da çok önemli kararlar alınmakta.
Hayata geçer mi geçmez mi bilemem! Ama adamlar oyun planını değiştirdi...
Açalım biraz...
Washington, iki seçenek arasındaydı! İPEK YOLU'NU BİTİRELİM Mİ? Yoksa ÇİN'İN ELİNDEN ALALIM MI?
İçinden çıkamadıkları buydu.
Bu nedenle büyük kavga cephe cephe yaşandı! Kişiler hedef oldu.
Kurumlar ve bazen şehirler zarar gördü! Şimdi iş değişti! Bu karar verildi. Washington, istemese de İpek Yolu'nu bitirme kararı aldı.
Çünkü Çin ile artık hiçbir konuda ortaklık yapamayacağını gören Washington, Pentagon'la birlikle Afrika'yı ateşe verecek.
Derinlere inelim...
Önce Cibuti, Eritre, Tanzanya'nın 14 limanı, ardından Orta Afrika'ya ulaşan Yeni İpek Yolu, Kuzey Afrika'da Akdeniz'e açılacaktı. Çin ile Afrika ülkeleri arasında yapılan anlaşmalar, Fransa'nın da buna destek vermesi Pentagon'un İpek Yolu fikrini bitirme kararı almasına yol açtı. Ortadoğu ve Afrika ülkeleri Bahreyn, Güney Afrika, Sudan, Cibuti, Tunus, İran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Yemen, Çin'le anlaştı. Sadece Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ile küçük sıkıntılar yaşıyor. Ancak BAE, Çin'in güçlendiğini ve daha da büyüyeceğini gördüğü an, ABD'den ayrılır. Bunu da bilmesi gereken herkes biliyor!
ABD Başkanı Trump'ın damadı ve başdanışmanı Kushner'in özellikle Ortadoğu ziyaretlerini Rothschild ailesinin Yeni İpek Yolu turları olarak da görebilirsiniz. Zaten böyle görülmesi gerektiğini farklı açılardan çok kez ele aldık...
Kushner aile adına, yani ROTHSCHILDLER adına, bu ziyaretlerden istediğini aldı.
Çin'in çok güçlü bir şekilde hayata geçirmek istediği İpek Yolu projesi için tarihi kararların alınmasında büyük rol oynadı.
Genç, akıllı, dinamik bir isim olan KUSHNER çok ama çok önemliydi...
Şimdi Cezayir, Sudan, Eritre, Cibuti'de farklı sokak eylemleri başladı. Uluslararası medya, "Yeni Arap Baharı başladı" yorumunu yapıyor. Eylemlerin, Tunus'ta bir gencin kendini ateşe vermesiyle başlayan sokak eylemlerinden daha güçlü başladığı da bir gerçek.
Sudan lideri BEŞİR ile verdiği SEVAKİN ADASI'nı dün buraya taşıdım... Unutmayın merkezinde biz de varız!
Devam...
Pentagon buraları ateşe vererek bir yol haritası çizdi! Buna göre Yeni Arap Baharı ile birlikte Avrupa'ya 15 milyonu bulacak bir göç dalgası başlatacaklar!
Hedefleri böyle! Yani ABD, Çin'in İpek Yolu projesini bitirirken, Afrika'yı, Akdeniz'i ve Avrupa'yı da bir anda sorunlarla evlendiriyor. Sokak eylemlerinin boyutlarını kimse tahmin edemez. ABD de bu eylemlere lojistik destek sağlayacak.
Özellikle Çin'e karşı başlatılacak sokak eylemleri bile hazır.
Muhammed bin Selman, yani Veliaht Prens Selman, ABD ile açıktan kavga etmekten çekinmiyor. Bunu da her gün gösteriyor. Çin ile yakınlaşması bardağı taşıran son damlaydı.
Washington'un buna katlanması mümkün değildi. Bu nedenle SELMAN ile hesaplaşacaklardı...
Suudi Arabistan Kraliyet ailesinin en çok korktuğu olay sokak eylemleridir.
Pentagon, Arabistan için çok özel ve sadece hedefte birkaç Suud ailesine mensup isimlerin olacağı eylemleri hazırladı.
Afrika karışırken, Avrupa göçmen akınıyla boğuşmak zorunda kalırken Akdeniz'de de bir karışıklık gerekiyor.
Bu da Kıbrıs'ın her iki tarafını da kapsayacak bir sokak ayaklanması.
Hedef kişiler için CIA aylardır bilgi depoluyor.
Kişilere, kurumlara, ülkelere, hanedanlara saldırılar olacak. Karakter suikastları yaşanacak.
Ayrıca ABD; birçok ülkede etkinliğini arttırırken, Kıbrıs adasının iki tarafında da artık etkin değil.
ABD'nin en güçsüz olduğu bölge bu gün için Kıbrıs adası. Elbette eylemlerin başlayacağı Kıbrıs, ABD için önemli bir gelişme olacak. CIA ajanlarının, özellikle sahada görev yapanların öncelikli olarak aldığı eğitimlerden biri de halkın sokak eylemlerinde yönlendirilmesi. Tabii bu arada kimse ajanları sarışın, mavi gözlü, uzun boylu, İNGİLİZCE konuşan insanlar sanmasın!
Kıbrıs'ta biri Türk, diğeri Rum iki CIA ajanının ortak etkileşimleri üzerinden sonuç almak isteyecekler! Afrika'da da siyahi isimlerin etkinliği ile büyüyen sokak eylemleriyle...
Amerikan ajanlarının sıradan görünümlü olanları hep etkindi geçmişte! Zaten CIA böyle sıradan görünen etkili isimlerle büyüdü! Serpildi güç oldu!
DEAŞ'ın kurucu isimlerinden olan Ebubekir El Bağdadi önemli bir CIA ajanıdır. Ancak pahalı takım elbise giymemiştir, 5 yıldızlı otellerde konaklamamıştır. Hep zorlukların içinde CIA için çalışan bir saha ajanıydı. Bağdadi'den binlerce var. Boko Haram sözcüsü Ebu Musab el Barnawi de CIA ajanıdır.
Hepsi de çok güçlü ve akıllı.
Her ülkede önemli bağlantıları olan bu ajanların 2019'da daha etkin görevlerde olacağını da anlamak zor değil. Çünkü ABD; çok etkin bir saldırı hazırlığında. Bir ülke değil, ülkelerin birbirleriyle bağlantılarını kesecek kadar güçlü bir saldırı hazırlığında. Pentagon, bu tarihi operasyonların başarılı olması için CIA ile birlikte kararlar alıyor.
Ve bir sabah uyandığımızda çok noktadan operasyonların geldiğini göreceğiz. DERİN ABD'de çok kişi bu iş için çalışıyor! Bakalım bu plan sızacak mı? Önlenecek mi?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Önce Vatan

    13 Mart 2019 16:44
    0 0
    Her zaman oyunu amerika ve siyonistler,mi kuracak? Biz neden hamle yapmıyoruz
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;