ABD'DE yaşanan TRUMP gerginliği, bizler pek bilmesek de her merkezi yakından etkileyen bir adım. Trump'ın kiminle nasıl bir ilişki kurduğu ya da kurmadığı konu değil.
Mesele TRUMP üzerinden ABD'de kopankopartılanfırtına. Ve busandığımızınçok üzerindebir mücadele.
Bu kavganın sonucunda ABD'nin ne olacağı dünyanın nasıl bir şekil alacağı, Rusya'nın pozisyonu, Çin'in geleceği belli olacak.
Bu taşlar yerine oturunca da haliyle Türkiye de kendine uygun bir pozisyon alacaktır.
Gelin isterseniz buralarda hiç konuşulmayan ve bilinmeyen ancak KÜRESEL sonuçları olacak gelişmelere biraz yaklaşalım.
Trump seçilirken, ABD DERİN DEVLETİNİN bir yarısı ayağa kalktı. CIA diyemiyorum tamamı değilçünkü. Ancak FBI'ın tamamıile NSA'in bir bölümü deyerinden fırladı. Trump'ın RUSLAR'LA ilişkisiniaraladı. Herkes kayıt altınaalındı. Trump daha BeyazSaray'a gelmeden kiminkiminle ne yaptığı kayıtaltına alınmıştı. Daha öncede yazdım. Türkiye'deJeffrey Epstein olayı ilgiçekmedi. Bilinmiyor da.
Epstein sanıldığından çok daha büyük ve önemli bir figürdü. Mesela CIA'ya ait olduğu bilinen Evergreen Aviation, Epstein tarafından yönetilmekteydi. Sahibi oydu! İsim benzerliği diye geçiştiremeyeceğiniz bir önemli olay daha vardı!
Hatırlayın bir süre önce koca bir konteyner gemisi SÜVEYŞ KANALI'nda yan yattı. KÜRESEL ticareti engelledi. Meydan okundu.
Peki o geminin ismi neydi?
Evet! O da Evergreen'di...
Evergreen'lerin ne yaptığı ise bambaşka bir konu.
Özel bir çaba ile bakılması gereken bir alan.... İşin kapağını kaldırınca gideceğiniz yer NOWRUZCOMMISSION'dur...
Dahası da var da...
Devam...
Trump da gençliğinden bu yana Epstein ile ilişki içindedir. SIR da değildir bu.
Ancak AMERİKALILAR bilmez pek. Epstein bir TABELADIR. Tıpkı SOROS gibi. Arkası pekbilinmez konuşulmaz. AncakEpstein, okullarda dersolarak okutulacak kadarçok önemli bir trafiğiniçindeydi. İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN deyer aldığı bu AĞ tahminedemeyeceğiniz kadargüçlüydü. Mesela JPMorgan da, Rothschildler de,Sassoon'lar da, Kadoorie'lerde buradaydı. BlackRock da,Larry Fink de buraya uzakdeğildi. Onlarca banka vekuruluş yüzlerce önemli işinsanı bu ekolün içinde yeralmaktaydı. Elon Musk gibi.
Elon Musk'ın Twitter'ı alması Trump'a sahip çıkması bu dengenin sonucuydu. New York Times'a vurması da...
Twitter'ın Trump'ı sistemden atması da... Trump'ın üzerinden gelen bu ekol, dünya dengesinde 5G ve ÇİN dengesine oynuyordu. Nasıl İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra ABD ile Sovyetler denge kurduysa şimdi de dengenin bir ucunda "ÇİN OLSUN" diyenler bu ekoldendi. Jeffrey Epstein, Harvard Kimya ve Anthony Fauci gibi isimler COVİD-19'un arkasındaki akıldı. EKONOMİKSARSINTI ile yeni dengeyi kriz üzerinden kurmak istiyorlardı. Bu gerçekleştiği zaman da herkes kendine verilen role sahip çıkacaktı.
Öyle de olurdu zaten... ABD'nin DERİN TARAFI Trump'ın, damadıKushner, ortaklarıFelix Sater, TevfikArif gibi isimlerüzerindenChabad-Lubavitch'in deönemli rol aldığıküresel düzlemdeoyuncu olduğunahükmetti.
İzlenmesi ve tasfiye edilmesi gereken figür olarak belirledi. NET! Trump'ın evinin basılması takip edilmesi zorlanması belki tutuklanacak olmasının arkasında yatan asıl gerçek buydu. "ABDKÜRESEL DENGEDE karşısına SOVYETLER'in yerine ALMANYA'yı alsın" diyen bunun için çalışan BAŞKANI Kennedy'yi vurmuştu. İş, sandığımızın çok ötesinde çok derin dehlizlere kapı aralayan bir çatışma alanıydı. Ve bunun etkilemeyeceği ülke sınırlıydı!
"Seçimlere RUSYA karıştı. Trump seçildi"iddiası aslında ABD içindeki bir gücün bu EKOLLE çalıştığınınifadesiydi. Trump'ın gelmesi KÜRESEL DENGENİN sarsılması planların yatması,karşı tarafın ÇİN'i getirmeprojesinin önünün açılmasıanlamına gelmekteydi.
Bunun İngiltere'ye de Almanya'ya da uzanan gölgeleri mevcuttu. Trump Helsinki'de Putin ile yan yana geliyor ve ardından "Rus lidere inandım.
Açıklamaları beni tatmin etti" diye konuşunca kıyamet kopuyordu. RUSYA DOSYASI başka bir hal alıyordu. Bunun üzerine eski CIA Başkanı Joe Brennan Trump için "VATAN HAİNİ" diyordu.
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.