GÜNCEL

Ergün Diler : 3. Havalimanı korkusu

Tarih
23 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

Öyle şeyler yaşanıyor ki bırakın arka planını anlamayı takip etmek bile çok zor! Peş peşe geliyor. Birbirine uzak yerlerden geliyor... Yeni sistem kuruluncaya kadar da gelmeye devam edecek...
Türkiye haliyle bunlardan payını alan ülkelerden biri! Hatta en başındaki...
Geçtiğimiz gün "16 NİSAN'A KADAR SALDIRILAR ARTACAK" diye yazdım. "16 Nisan sonrası için de planlar yapılıyor" diye ekledim.
İlk hamle Amerika'dan geldi. Sonra peşine İngiltere takıldı! Trump ilk adımı attı!
YASAKLA! Aralarında İstanbul'un da bulunduğu sekiz ülkedeki 10 havalimanından ABD'ye gitmek isteyenler, yanlarında CEP'ten daha büyük bilgisayar bulunduramayacaktı...
Yani elektronik cihazlar, bavullarda kalacaktı! O da şimdilik! ABD'nin ardından İngiltere de aynı kararı aldı.
İngiliz hükümeti, Türkiye dahil 6 ülkeden Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların bazı elektronik cihazları kabine almasının yasaklandığını duyurdu...
Tartışma başladı! Görüyorum ki herkes olaya TABLET ve KABİN açısından bakıyor. Oysa olay sandığımızdan çok daha büyük. Bu sadece bize verilen UYARI! Öyle düşünmüyorlar. MALİYETİ SIFIR olan bir YASAKLA bizi can evimizden vurmaya hazırlanıyorlar!
NASIL MI?
ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI, dünyada söz sahibi olacak bir nokta!
Bir organizasyon. Bir eser! Eğer ORTADOĞU, AFRİKA, ASYA İSTANBUL'a yolcu getirip siz de bunu uzaklara, yani paranın merkezi olan New York ve Londra'ya uçuramazsanız, yaptığınız operasyonun hiçbir anlamı yoktur.
Amerika ile İngiltere ortak bir karar alarak ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI'NI ÇÖPE ÇEVİRMEK İSTEMEKTEDİRLER! DIŞ POLİTİKADA ONLARIN İSTEDİĞİ ÇİZGİYE GELMEDİĞİMİZ İÇİN DE muhtemelen ayar vermek derdindeler. Tek kuruş harcamadan Türkiye'nin birikimiyle yaptığı HAVALİMANINI tehdit etmektedirler...
Operasyonlar böyle yapılırdı zaten! "İstedikleri gerçekleşsin" diye TABLET'ten gelmektedirler. Eğer boyun eğmezsek TERÖR ile daha fazla yan yana getirilme riskimiz vardır! Bunu da deneyeceklerdir... Kendi kurdukları EL KAİDE ile DEAŞ ile oyun kuran bunlar! Ama terör tehlikesiyle faturayı THY'ye ve ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI'na çıkaranlar yine bunlar... Kendi kulvarlarına girmemiz için durmayacaklardır. Geleceklerdir...
İngiltere demişken oradan devam edelim... Dün PARLAMENTO'YA saldırı gerçekleşti...
Ama öncesine bakalım...
İngiltere'de Parlamento'da yapılan oylamada, milletvekilleri büyük bir çoğunlukla hükümete ülkenin AB'den çıkış müzakerelerine başlama yetkisi verdi. İlgili yasa tasarısı Avam Kamarası'ndaki oylamada 122'ye karşı 494 oyla kabul edildi ve Lordlar Kamarası'na gönderildi. İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit müzakerelerine, Mart sonunda başlamak istiyor. Zaten LORDLAR KAMARASI da BREXIT'ı onayladı...
Peki İngilizler'i silahlı saldırıyla korkutan kimdi? Büyük ihtimal AVRUPA'YI DAĞITMAK İÇİN YOLA ÇIKAN LONDRA'DAN HAZETMEYEN GÜÇLER! Yani AVRUPA BİRLİĞİ... Akla da Fransa ya da Almanya gelmektedir... Bu iki ülke bu saldırıyı gerçekleştirme becerisine ve gücüne sahip midir? EVET sahiptir.
Daha da fazlasını yapabilirler. Gözlerini kırpmadan bunu başarabilirler...
Peki dün İngiltere'yi sarsan saldırıyı KRALİÇE ile ayrı düştüğü ve savaştığı söylenen ROTHSCHILD AİLESİ yapabilir mi? Bunların böyle bir eyleme gücü yetebilir mi?
Hiç şüpheniz olmasın yapabilir.
Fazlasını da hiç çekinmeden yapacak güçleri vardır. Ama bence İngiltere'ye saldıran bunlar değildi! Olması muhtemel iki güç bunlardı! Ama saldıranlar başkalarıydı. Erken olduğunu biliyorum. Ama saldıranlar kendi İSTİHBARATLARIYDI. Çünkü saldırmaları gerekiyordu... Muhtemelen saldırgan yani terörist ya MÜSLÜMAN çıkacak ya da bizim etrafımızda görülen ve kaydı tutulan biri olacaktı... Ama teröristin bu bölge ile ilişkisini kurmak isteyeceklerdi. Muhtemelen kurmuşlardı bile. Olay daha yeni olduğu için erken yorum yapıyorum. Ama zaten böyle bir eylem geç bile kaldı! Burada da MÜSLÜMAN KİMLİK BIRAKAN bir terörist çıkarsa şaşıracak mıyız? Elbette hayır!
Kendi kurdukları bataklıktan kendilerine zarar verdirerek yeni operasyonlara yelken açan bir akılla karşı karşıyayız... Yazının girişinde ne vardı! Amerika ile İngiltere'nin TERÖRÜ MAZERET GÖSTERİP THY ve ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI'NI HEDEF ALMASI! İşte böyle KÜRESEL kararlar alındığı zaman bunun ikna edici boyutları, asla ve kat'a gözden uzak tutulmaz. Tutulduğunu hiç görmedim. Biliyorum yazdıklarımı böyle ele alan çok kişi yok! Ama bu adamlar böyledir. Bir taşla 4-5 kuş vururlar!
Yoksa o taş atılmaz. Atıldığını da hiç görmedim... Uçuş yasakları kısıtlamalar, geri gönderilen yolcular OPERASYON YAPILACAK COĞRAFYANIN SINIRLARINI OLUŞTURUR!
Hatırlayın üç İngiliz kız geldi.
İstanbul'dan Güneydoğu'ya geçti.
KANADA istihbaratına çalışan bir kişi onları pasaportlarıyla karşıladı. Her türlü kolaylığı gösterdi. Ama TÜRK İSTİHBARATI, operasyonu bitirdi.
Gelenler de İngiliz, karşılayanlar da...
Ama TÜRKİYE TERÖRE DESTEK VEREN ÜLKE OLUVERİYORDU.
Kimin yalanı ne kadar gür bir sesle söylediği önemliydi. Zaten içeride dışarıda söylenen yalana inanacak YÜZDE 50 vardı! Hikaye böyle yazılıyordu. Adamlar kendi kurdukları sistemi her yönüyle kullanıyor ve ülkeleri için OLUMLU sonuçları alıyorlardı...
Londra'daki olayı haber alır almaz bunları yazdım. Belki erken ama yine de yazdım. Oyunu böyle kuruyorlar çünkü.
İnşallah saldırgan TÜRK ya da Müslüman çıkmaz da yanılırım!
Devam...
Rockefeller öldü. Herkes bilinmeyen gücün içinde tekrar sörf yapmaya çalıştı.
Gerçekten bu gibi ailelerle ilgili çok fazla detay ve bilgi yoktu. Gücü elinde tutanlar bilgiye de hakim olurdu. Para sizdeyse son söz sizindi!
David Rockefeller, FED'in en güçlü üyesiydi. Çok etkindi, özellikle Obama döneminde FED'in güçlenmesini sağladı.
David Rockefeller'ın ölümü, FED'deki yapıyı sıkıntıya sokabilir. Çünkü Trump, FED'e karşı yakın zamanda operasyon yapacak. Geliş nedenlerinden biri bu!
FED'e hakim olan güç dünyayı yönetir.
O nedenle FED'in kuruluşundan sonra dünya aile şirketi gibi yönetilmeye başlandı.
David Rockefeller'ın hayatını kaybeden 5 kardeşi var. Abby, John D. III, Laurance, Winthrop ve Nelson.
5 kardeşin çocukları vardı! Abby'nin, Abigail Rockefeller Milton ve Marilyn Ellen Milton, John D. III'ün, John IV, Hope, Sandra, ve Alida, Nelson'un, Rodman Clark Rockefeller, Ann Rockefeller, Steven Clark Rockefeller, Mary Rockefeller, Michael Clark Rockefeller, Nelson Aldrich Rockefeller Jr., Mark Fitler Rockefeller, Laurance'ın, Laura Spelman Rockefeller, Marion Fransz Rockefeller, Lucy Rockefeller Waletzky, Laurance S. Rockefeller Jr. ve Winthrop'un ise Winthrop Paul Rockefeller isimli çocukları vardı!
Bunların bazıları hayatta bazıları değil!
Abby Rockefeller ile John D. III. Rockefeller'in aile üyeleri Trump'a çok yakın. Biz bilmesek de Trump, Rockefeller ailesindeki önemli isimlerle sık sık bir araya geldi. Çünkü onlar da bu düzenin gitmeyeceğini görenlerdendi.
Trump, FED'i kendine bağlamayı başarırsa, dünya yeni bir rotaya girecek.
Eğer Trump bunu başaramazsa o zaman Beyaz Saray'da olmayacak. Dünyada sadece Rothschild ailesi, bölünerek büyümeyi başardı. Rockefeller ise David Rockefeller'in ölümü sonrasında dağılacak.
Ailelerin, ailelerle savaşını da göreceğiz. Dünyanın yeni rotasını bulması için birçok ülke zarar görecek.
İki ailenin savaşı, birçok ülkenin sınırlarını da etkileyecek. Anlaması kolay olmayan bir savaşın içindeyiz...
Savaşan taraflar da güçlü, arka plandan yönetenler de... Hiç kolay değil. Herkes 50 yıllık planına sizi uydurmaya çalışıyor.
Türkiye bunun sıkıntısını yaşıyor.
Adamlar kendi çıkarları için bazı şeylerden vazgeçmemizi istiyor. Bu mümkün değil!
Onlar gelecekler! Bizim gidecek yerimizi yok.
Vatanımız burası! Bir ve bütün olarak korumak zorundayız...
Londra'daki saldırı buraya uzak değil unutmayın! Yakında gelecekler ve bunu bir kez daha anlayacağız...


Takvim
23 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;