SİYASET

Ergün Diler : 17'nin sırrı

Tarih
01 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

Bugün gelin kısa kısa gidelim. İlgi çeken ayrıntılar üzerinden ilerleyelim... Ankara'yı kana bulayan 17 ŞUBAT saldırısını yazdıktan sonra 17'sinde nelerin yaşandığını kısaca sıraladım. İlgi çekti. Gariptir, büyük ve derin iz bırakan olaylar ne hikmetse ayın 17'sinde gerçekleşiyordu! Özal'ın ölümü de Adnan Menderes'in idamı da aynı güne, yani ayın 17'sine, denk geliyordu. Yazılabilecek çok şey varken bir dostum 17 ile ilgili uyardı. Eklemeler yaptı. Bunların da bilinmesi gerektiğini düşünüyordu. 17 ile ilgili kazdıkça başka şeyler ortaya çıkıyordu. İşte dostumun uyarıları...
* Alparslan Aslan 17 MAYIS 2006'da Danıştay'ı kana buladı.
*
Adnan Menderes'in idamı 17'sindeydi. Ama Londra'ya giderken uçağı düştü. Mucize eseri kendisi kurtuldu. Uçak da 17 ŞUBAT'ta düştü!
* Marmara depremi de 17 AĞUSTOS'ta oldu.
*
Kullandığı silahla kendisini dünyaya tanıtan Mehmet Ali Ağca, Papa II. Jean Paul'ü tam saat 17.17'de vurdu.
* Önemli bir hareketin mimarı olan GANDHİ de evinin bahçesinde saat tam 17.17'de vuruldu.
*
Beyaz Saray 17. CADDE üzerindedir.
* Hilary Rodham Clinton'un meşhur olan özel e-mail adresi: hrod17@clinton...
Anlayacağınız 17 ile ilgili çok detay var. Ama burada keselim. Siz düşünün! Tesadüf mü değil mi? Karar sizin!
Devam...
Amerika, Rusya ve gülen yüzüyle Çin büyük devlettir. Ama hiçbiri İngilizler'in eline su dökemez. Akıl onlardadır. Attıkları adımı çok iyi hesap ederler. Görünmezler, iz bırakmazlar, ellerini ateşe sokmazlar ama istedikleri sonucu alırlar. Ortadoğu ateş topuna döndü. Silahlar patlıyor, insanlar ölüyor, devletler can çekişiyor ama İngilizler'i gören bilen yok! Çünkü DUBLÖR kullanmayı en iyi bunlar bilir. Kullandıkları adamlar da hep o toplumun kabul görmüş isimleridir. İngilizler son olarak MI6'dan yani JAMES BOND'ların yetiştirildiği istihbarat teşkilatlarından 50 İMAMI Irak'a gönderme kararı aldı. Londra'da DİNİ EĞİTİM ALAN istihbarat elemanları İMAM KILIĞINDA Irak'ta görev yapacak. Bu kadar da değil üstelik. Irak'ta ışığı olan çok sayıda imam da bir ÜST eğitimden geçirilmek için yakında Londra'ya taşınacak. Hepsi Müslüman coğrafyasında İngilizler'e çalışmak için! En hassas yerden gelecekler. Ne silah var, ne bomba, ne gözyaşı... Ama biz MÜSLÜMAN BİR LİDERLE ORTADOĞU'yu kucaklamak istediğimizde içeride bazı odaklar ayağa kalkıyor!
Neden acaba!
Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar benim için de sizler için de şaşırtıcı değildi. Daha önce yazdığım gibi gazeteciler bu hesabın hiçbir yerinde değillerdi. Kavga çok büyük. Biz buzdağının görünen en küçük kısmıyla yetiniyoruz. Son karar BİREYSEL olarak yeni bir frekansı hizmete açtı. Dışarıdaki atmosfer içeride böyle karar alınmasının önündeki engelleri kaldırdı. Ankara'yı sahada istedikleri zemine çekemeyenler içeriden MAHKEMELERLE gelecekler. Herkes ikinci bir GEZİ bekliyor. Bence öyle bir şey olmayacak. En güçlü oldukları yerden gelecekler. Yani DOSYALARLA sarsmayı deneyecekler. EN güçlü oldukları ADALET YAPISININ içinde kendilerine yer bulanlar bu iş için hazır. Önlenemeyecek kavga burada olursa çarşı karışır. Dikkatimizi başka yere çekmek istiyorlar bence... Ele geçirdikleri bir DOSYA için "Dün paralel diyordunuz şimdi ne diyeceksiniz?" diye gelmeyi planlıyorlar...
Aman dikkatli olun!
Geçtiğimiz gün Erdoğan'ın BAŞBAKANKEN askere verdiği cevap gündeme geldi. Rahmetli Özal da bu toplantıların birinde ..... Paşa ile söz temasına girdi. O Paşa sokakta söylenmeyecek ifadelerle Özal'ın üstüne gitti. Özal geri çekilerek olayı büyütmedi. "Neden geri adım attınız?" sorusuna ise "Yakında görürsünüz!" cevabı verdi. Gerçekten yakındaki bazı gözler olan biteni görüyordu. Pentagon gelen şikayet üzerine o Paşa'yı hizaya getiriyordu. Garip ama gerçek! Özal'dan devam edelim... Amerika, Rusya'yı da kullanarak KÜRT KARTINDA Ankara'yı istediği çizgiye çekmeye çalışıyor. "PKK kötü, PYD iyi" diyerek niyetini ortaya koyuyor. Rahmetli Özal yıllar önce bu oyunu görmüş. Her defasında TÜRKMEN KARTINI KULLANMALIYIZ diyerek Beyaz Saray'ı sıkıştırabileceğimizi düşünmüş. "Eğer onlar günün birinde Kürtler'e Suriye'nin kuzeyinde toprak verme gayreti içine girerse biz de TÜRKMENLER'e HATAY'ın altındaki bölgeyi isteyelim" demiş. Teklifi buydu! Kürt koridoru bitecek, Kürtler'le Türkler'in arasından mecburen su sızmayacaktı. Ne dersiniz? Özal düşünmüş! Şimdi de Amerika'ya gidelim. Son haftaların en renkli ismine! Donald Trump'a... 2 Ekim 1928'de sıradan bir papaz olan Jose Maria Escriva de Balaguery Albas tarafından kuruldu. Katolik bir örgüttü. Tam adı SOCİEDAD de la SANTA CRUZ de OPUS DEİ'dir... Tanrının Yapıtı yani... Bu GİZLİ ÖRGÜT Vatikan'daki en etkili LAİK örgüttür. Yapıları ve örgütlenme biçimleri çok bilinmez. Zengin, yetenekli ve kariyer sahibi pek çok kişi bu örgütün içindedir. Son günlerde dünyanın konuştuğu isim olan Trump'ın da OPUS DEİ'den olduğu söylendi. Dünyanın çeşitli ülkelerindeki gizli isimlerle o ülkede operasyon yapan örgütün şimdi Trump üzerinden yürüdüğü iddia edildi. Papalık ANTİ-KOMÜNSİT olan yapıya çok destek verse de zamanla bu yapı başka bir yörüngeye girdi. Pek çok ülkedeki isimlerin kendilerini YEREL MOTİFLERLE GİZLEDİĞİNİ söyleyen çok. Trump'ın yanında OPUS DEİ kimliğini gizlemeden çalışanlar bu bağı güçlendirdi. 2011'de Opus Dei NİŞANI aldığı söylenen Trump'ın PAPA ile kavgasının altında da bunun yattığı söyleniyor. "Tanrının yapıtı" olarak bilinse de Batı'da pek çok yazar "Tanrının ahtapotu" tanımlaması yapıyor. 600'den fazla MEDYA KURULUŞU olan örgütün STUDİ CATTOLİCİ isimli dergisi Peygamberimize hakaret eden yayınlarda bulunmaktan çekinmemişti. Kontrol ettikleri üniversiteleri ve parayı tam olarak bilen yok. Amerikalılar da şimdi bunu tartışıyor! "Trump kimin adamı?" sorusuna cevap aranıyor. Deli saçması gibi gelen sözler bir planın parçası mı? Bilemedim. Ne dersiniz? Zaten Dan Brown'un DA VİNCİ ŞİFRESİ isimli kitabıyla bu teşkilat dünyada popüler oluvermişti! Hatırlayın! Acaba önce kitaplarla filmlerle mi bizi hazırlıyorlar? Bir de acaba Türkiye'de bu örgütün kendini gizleyen üyeleri var mı? Ne dersiniz? Olabilir mi?


Takvim
1 Mart 2016


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;