SİYASET

Bülent Erandaç : Meral Akşener’in 11 paniği

Tarih
19 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
Meral Akşener, daha partisini kurmadan panik ataklarda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aklındaki çatı adayı konumunda bulunan Meral Akşener, yeni partisini on birinci ay olan Kasım'da kurmayı planlıyordu. Ancak NATO gladyosu Fetullah'ın, ABD'deki ağababalarının gazetesi Wall Street Journal'da yayınlanan seccadeye bastığı fotoğraftaki bir ayrıntı nedeniyle tarih değişikliğe gitmeye karar verdi.

O fotoğrafta görünen televizyon ekranındaki 00.11 ibaresi ile partisinin kuruluş tarihinin örtüşmesinden kurtulacağını düşünerek, buradan yapılacak çıkarmaları önleme babında partisini Ekim'de kuracak. Ancak daha parti kurulmadan parlatmalar da Okyanus Ötesi'nde başlamıştı.
Foreign Policy gibi Amerikan siyasetinde söz sahibi olan organ, bir dönem Selahattin Demirtaş'a yaptığı gibi Meral Akşener güzellemelerine girişmişti. Türkiye'de de merkez medya bu parlatma çalışmasında başrollere hazır bekliyordu.
Meral Akşener 11 paniği yaşarken, Doğan Medya (Hürriyet/Posta) Kılıçdaroğlu'nu parlatmak için kullandığı tüm parlatma enstrümanlarını devreye soktu.
FETÖ' nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra haftalarca ortaya çıkmayan bir eski siyasetçinin Meral Akşener'i parlatarak Beştepe kuşatmasına lojistik sağlama çabalarına tanık oluyoruz.
15 Temmuz'dan sonra darbe kalkışmasını FETÖ'nün yaptığını da "söyleyemeyen" Akşener'i parlatsalar ne olur?
Aziz milletimiz, GANDİ KEMAL KAMPANYALARIYLA parlatılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu gördü.
Fark yok. 15 Temmuz hain NATOCIA darbesi öncesi gittiği yerlerde de "Başbakan olacağım!" diyen Meral Akşener'den bahsediyorum.
Hatırlıyoruz...
İkide bir "Yurtta sulh, cihanda sulh" demesi hiç aklımızdan çıkmıyor.
7 Haziran'da CHP-HDP (PKK) bloğuna sokamadıkları, MİLLİ DURUŞLU DEVLET BAHÇELİ ile Türkiye'nin BEKASINI KORUMAKTA KARARLI CUMHURBAŞKANIMIZ TAYYİP ERDOĞAN'I kuşatmak için harıl harıl çalışan mahfiller, şimdi çıkmışlar, 2019 KUMPASLARI içindeler.
Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli beraberliğinden deliren mahfiller, Meral Akşener'in yeni partisi'ni, "Samsun'dan" yola çıkaracaklarmış.
Bu parti, 'milli merkezde' konumlanacakmış! Allah Allah, Bu laf hiç yabancımız değil. Daha önce duymuştuk.
Kukla Fetullah militanlarının teşebbüs ettikleri 15 Temmuz işgal girişiminden çok önce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da antrenörlüğünü de yapan HÜSAMETTİN CINDORUK; Milli Merkez oluşumunu başlatmış, yurt içinde toplantılara hız vermişti.
Teknik Direktör Hüsamettin Cındoruk'un liderliğini yaptığı MİLLİ MERKEZ'ciler için, "Milli Merkez oluşumu siyasi partiler üstünde bir kuruluştur. Lider Hüsamettin Cindoruk'tur. "Demokratik Kuvay-i Milliye hareketidir" deniyor.
Hüsamettin Cindoruk'un MİLLİ MERKEZ OLUŞUMU oldukça ilginç bir oluşumdu, MHP'den uzaklaştırılanlar,, CHP, ANAP, DYP, ADD, ÇYDD, bazı Alevi dernekleri, bazı oda temsilcileri, bazı spor kulübü başkanları, emekli generaller, akademisyenler, sanatçılar. Yani Eski Türkiyeciler burada. Bunların hepsi çatı partisi iddiasında. Aslında çatı değil, bunlar yamalı bohça.

SONUÇ: Ne tesadüf, Meral Akşener de Hüsamettin Cindoruk'un MİLLİ MERKEZ stratejini uygulayacak.
KEMAL KILIÇDAROĞLU-HÜSAMETTİN CİNDORUK-MERAL AKŞENER HATTI BUNUN İSMİ. Böyle bir hatta çalışacak trenin raydan çıkması, en kısa zamanda devrilmesi söz konusudur.

Takvim
19 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Göktürkler 1

    21 Ağustos 2017 08:44
    0 0
    Hainler sürüsü BUNLAR KK ,aksener ,Hasim ,bozuntusu,gibileri Ulan Topunuz gelin ,, hiyar sürüsü BUNLAR Hepinize mehter veriyorum nankörler TÜRKIYEM düsmanisiniz hainler YÜCE Allah GERCEK TÜRKLERI korusun YÜCE Allah BÜYÜK Olacak OLAN BÜYÜK TÜRKIYEMI korusun bu GIBI Hainlere izin vermesin
  • Göktürkler 1

    20 Ağustos 2017 20:27
    2 0
    Yahu BREE nefret ediyorum bu kadindan Bu ne BREE bu ne hain böyle bu k.kilictaroglunu da gecti bu sapik
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;