GÜNCEL

Bülent Erandaç : FETÖ arşivi CIA’nın elinde

Tarih
17 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
 Türkiye'nin gelmiş geçmiş EN BÜYÜK DÜŞMANI olan Nato Gladyosu, CIA kuklası ve Vatikan kardinali Fetullah'ın milletimizin ve devletimizin başını dertten derde sokuşunu, nasıl sinsi bir örümcek gibi ağlarını ördüğünü, nasıl düzeni yıkmak için kalleşçe manevralara giriştiğini iyice anlamamız gerekiyor.

Gazeteci-yazar Latif Erdoğan, 'Kiminle mücadele ettiğimizi iyice belleyelim' diyerek Fetullah'ın ciğerini anlatan 'Şeytanın Gülen Yüzü' kitabını tekrar tekrar okuyorum.
Bu bağlamda bir önemli soruya birlikte cevap arayalım: VATİKAN'A HİZMET EDEN GİZLİ KARDİNAL,
KUKLA FETULLAH'IN ARŞİVİ
NEREDE?
Latif Erdoğan önceki günlerde önemli bir açıklama yaptı:
"Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'deki kamu idarelerinden elde ettiği bilgileri depoladığı arşivi Fetullah'ın bildiği bir yerde. O tür bilgileri Fetullah'a akıtan Mustafa Özcan'dır. Bu arşiv mutlaka var.
Buradaki bilgiler kimin işine yarıyorsa, kimlerle irtibatlıysa o şekilde değerlendirilmelidir." Ankara'da devam eden FETÖ Çatı İddianamesi'nde "FETÖ'nün Arşivleri" bölümünde çok önemli bir not var:
FETÖ tarafından elde edilen önemli bilgiler "Truecyrpt" adlı şifreleme programları ile dosyalanarak saklanıyor.
Fetullah'ın arşivi, ABD gizli servisi CIA'nın denetiminde.
Örgüt, devlet yapılanması içinde güçlü bir istihbarat sistemine sahiptir.
Kamuda çalışan örgüt mensupları, bir istihbaratçı gibi çalışıp bilgileri örgüte aktarmakta.
Örgütün hedeflerine ulaşmak için bilgiler havuzda toplanıp amaca uygun hale getirmektedir.
Bu arşivin bazı bölümleri, içeride kullanıldı. Önce olay örgütün elindeki medya kuruluşlarına sızdırılıp kamuoyu oluşturuldu.
Bu arşiv, Türkiye geneline, yurt dışındaki faaliyette bulunan her bir yerleşim yerine kadar örgütün hafızası niteliğindedir.
Arşivlerden FETÖ'nün üst düzey sorumlusu Mustafa Özcan'dır.
FETÖ'nün tüm menkul ve gayrimenkullerinin envanterini o tutmaktadır. İstanbul genelinde 17 Aralık 2013'e dek yerleştirilmiş 8 server bulunduğu anlaşıldı.
17 Aralık operasyonunun ardından serverlardan bir kısmı ABD'ye götürülmüştür. Örgüt söz konusu serverlar vasıtasıyla kimlik sorgulama bile yapabilmektedir.
Yalnızca FETÖ'nün Batı Avrupa Sorumlusu'nun bildiği güvenli bir mekanda 5 veya 6 adet hard-disk bulunduğu değerlendirilmektedir.
Bir başka incelemede, Fetullah Paralel Yapısı'nın 17-25 Aralık darbe girişiminde kullandığı illegal montaj tapelerinin izini süren Türk İstihbaratı, Amerika New Jersey'de bulunan Everest Production şirketini buldu.
Paralel yapının ortaokuldan itibaren beynini yıkayarak dünyanın önemli üniversitelerinde ses ve görüntü mühendisliği alanında yetiştirdiği paralel elemanları, çetenin Emniyet yapılanmasının Türkiye'de yaptığı illegal dinlemelerden elde ettiği malzemeleri ileri teknoloji ürünü montaj programlarıyla servise hazır hale getirdiği tespit edildi.

SONUÇ: ABD istihbarat Servisi CIA, Rıza Sarraf olayında, ajanı Fetullah'ın 17-25 Aralık kumpas tapelerini kullanarak, Türkiyemiz'i köşeye sıkıştırma rezilliğine girdiler.
Alman istihbaratı BND'de de, beynini NATO'ya satmış asker elbisesi giyen hainlerden ve Almanya'ya sığınmış Fetullah'ın militanları hakimsavcılardan FETÖ TAPELERİNİ alarak sıraya girdi.
Maalesef, CIA ve BND'nin rezilliklerine, küstahlığına karşı çıkmayı bırakın, Fetullah tapelerini kullanmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başı çekmesi de tüm vatanseverlerin kanına dokunmaktadır.

Takvim
17 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • sedat kalfa

    18 Eylül 2017 12:08
    0 0
    Ayyıldız hacher grubu bu bilgileri CİA nın elinden alır İNŞAALLAH
  • Göktürkler geliyor

    18 Eylül 2017 08:10
    0 0
    Allah YOLUNUZU HAYIR ETSIN Allah Erdogani korusun Allah GERCEK TÜRKLERI korusun
  • Asena

    17 Eylül 2017 13:25
    0 0
    Bu milletin ahı, bilerek ülkemize zarar verenleri ihlas etmez. Olmazlar inşallah .
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;