GÜNCEL

Bekir Hazar : Mankurtlar

Tarih
17 Kasım 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun son yaptığı açıklamalarda satır aralarında kalan en çarpıcı sözler "Sadece bu yıl 200'e yakın terör olayını engelledik" şeklinde olanıydı.
Bir yılda tam 200 terör saldırısı girişimi...
Ve tamamı istihbarat başarısıyla engelleniyor.
Bu ülkede yaşayıp, ekmeğini yiyen bazı mankurtlar da, 200 terör girişiminden sadece birinde maşa örgüt canımızı yakınca fare sürüsü gibi ortaya zıplıyor. Devletine saldırıyor.
Seçim öncesi devletin organize ettiğine dair paylaşımlarla imada bulunuyor. Halbuki Türkiye son bir yıldır tam 200 terör saldırısını bertaraf etmiş. Ve son bir yıldır Türkiye seçimleri konuşuyor. İnsanın "Öküzler, o halde neden 200 terör saldırısını devlet engelledi? Niçin yol vermedi? Sizde beyin yok mu?" diyesi geliyor.
Son saldırıyı yapanın PKK üyesi olduğu kendi itirafı ile tescilleniyor. Kobani'de PKKYPG üyeleriyle yapılan telefon konuşmaları ve talimatların dökümleri ortalığa saçılıyor.
Kullanılan bomba NATO envanterinden çıkıyor. O bombaları ABD'nin binlerce TIR'la nasıl Kobani dahil PKK-YPG'ye taşıdığını artık sokaktaki çocuklar bile biliyor. Suriye'deki kamplarda PKK'lılara 1000'e yakın ABD'li askerin bomba eğitimi verdiğini üzerlerinde dolaşan kargalar dahi görüyor. Artık Suriye'deki PKK'ya, generalleri ile patronluk yaptığını Amerika bile gözlere sokuyor. Bizdeki mankurtlar hala devletine saldırıyor.
Patron, Washington'da öyle bir plan yapmış ki, önce şeytanlığını gösterecek sonra içimizdeki mankurtlarla devleti yıpratıp, seçimlerde Erdoğan'ı indirecek. Bizzat şu anki ABD Başkanı Biden'ın "Seçimlerde Erdoğan'ı indirmek için Türkiye'deki muhalefete destek vereceğiz" sözleri de böylece hayata geçirilecek. 
Destek nasıl olacak diye merak ediyorduk. Gönderdikleri teröristin yakalanması ile hem bunu gördük hem de planlarını deşifre ettik. Arap asıllı PKK üyesini Kobani'den gönderip, suçu DEAŞ'a yıkıp, "PKK bu örgütle mücadele ediyor, Türkiye'de PKK'ya saldırıyor" diyeceklerdi. O teröristin de eylemden sonra öldürülmesi talimatını vermişlerdi. Böylece bülbül gibi şakıyamayacaktı... Devlet de seçim öncesi zayıf gösterilip, mankutlara borazanlık yaptırılacaktı.
Mankurt ne demek peki? Mankurt, Orta Asya efsanelerinde geçer. Bir Mankurt haline getirilmek istenen kişinin önce başı kazınır, ardından başına ıslak bir deve derisi sarılır ve elleri kolları bağlı bir şekilde güneş altında bırakılır. Deve derisi kurudukça gerilir. Gerilen deri, başı mengene gibi sıkar ve inanılmaz acılar vererek kişinin aklını yitirmesine neden olur. Böyle bir kişi bilinçsiz ve her istenen şeyi sorgusuzca yapan bir KÖLEYE dönüşür. Bizdeki mankurtların kafalarına Amerikan menşeli mengene ile PKK-FETÖ derisi sarılmıştır. O yüzden terörist paylaşımlarını retweet edecek kadar, onlarla yürüyerek Erdoğan'ı indirme hayaliyle aynı tastan çorba içecek kadar bir akıl tutulması içine girmişlerdir.
Peki bu mengeneciler neden Erdoğan'ı indirmek için yıllardır kendini yırtıyor?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;