TRUMP, Amerikalı senatörleri Beyaz Saray'a "Türkiyekonusunu görüşeceğiz" diyerek çağırıyor. Davetli Cumhuriyetçi 45 senatör koşa koşa geliyor.
Demokratlar "Bizden kimse niye çağrılmadı" diye ağlamaklıoluyor, Trump'a veryansın ediyor.
Senatörler, "Türkiye'ye yaptırım uygulayalım, ceza keselim, kıralım edelim" diye bastırıyor.
Trump geyik yapıyor, "Sağlık sigortası, göçmenler" diyerekdalga geçiyor. Senatörlerden biri "Erdoğan'a ceza keselim" diyesöze giriyor. Trump, Erdoğan ilemüzakere etmenin önemini anlatıyor.
Evet koskoca ABD'nin Başkanı işi gücü bırakıp aptal senatörlerine Erdoğan ile müzakere yapmanın ne kadar hayati önemde olduğunu anlatmak için kendini yırtıyor. Bunu yaparken de "Ben bu sersemlerlene yapacağım" diye belki de tırnaklarını yiyor. Washington Post "Amerika'nın Erdoğan'ı nasılcezalandırabileceğinden çokErdoğan'la nasıl müzakereedebileceğine odaklandığıBeyaz Saray'daki görüşme" diye yazarak hizaya geliyor.
Senatör David Perdue toplantıdan sonra dünya çapında ittifaklar geliştirmeye çalıştıklarını söylüyor. Trump, Türkiye ile daha kapsamlı ekonomik ortaklığa ve "Win Win"e hazırlanırken, aynı saatlerde Halk Bank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla 4 ay önceden tahliye ediliyor. "Türkiye batırılacak" diye dışarıda hayal edenlerin, içeride buna alkış tutanların hevesleri kursaklarında kalıyor.
Neler olduğunu anlayamıyorlar.
Bu zavallılar, TAM 16 YILDIR devamlı beyinlerindeki umuda tokatyiyorlar. Böyle bir ortamda MerkezBankası da 4.5 yıl aradan sonrailk kez faizlerde inidirime giderekkılıcı çekiyor. Açıklama öncesifizden beslenen patronlara aitABD ve Avrupa medyası "Merkez Bankası faizlerde 250 baz indirim yaparsa dolar fırlar"diye yazıp algı operasyonu yapıyor.
425 bazı kafalarına indiriyor.
Ben bu yazıyı kaleme alırken uluslararası piyasalar şoka giriyor, dolar düşmeye başlıyor. MİT de K.Irak'ta diplomatımızı şehit eden hainlerin beyin takımına ulaşıyor.
Film gibi bir operasyonla tamamı başka topraklarda imha ediliyor.
Yeni Türkiye, bu ülkeye operasyon çekenleri ve onların bu ülkedeki maşalarını tokatlaya tokatlaya bir hal oluyor. Ancak adamlardaki kafa NATO mermer NATO kafa...
Mesela dünyaca ünlü Amerikalı siyaset bilimci William Engdal Beyaz Saray'daki toplantı öncesi "Eğer Washington Ankara'yayaptırım uygularsa ertesi günTürkiye NATO'dan çıkar" diye makale yazıp bas bas bağırıyor.
Amerika'da istihbaratçıların yazdığı bloglarda "Tehlike büyük... EğerAmerika İsrail güdümündekilobilerin kuklası senatörleringazına gelip Türkiye'ye yaptırımuygularsa Ankara NATO'dançıkacak. Almanya ve Fransaapartta bunu bekliyor. Hemenertesi gün onlar da AVRUPAORDUSU'nu kuracak" yayınları gırla gidiyor. Ve daha da önemlisi Beyaz Saray'daki toplantıda "Türkiye'ye ceza keselim" diye bastıran Pentagon'a yakın bir senatöre Trump "Sen zavallısın" diyen gözlerle bakıyor. "Cezayıkeselim de Türkiye NATO'dançıksın... Bizim de yeryüzündekiegemenliğimiz SON BULSUN" cevabını veriyor. Amerikalı senatör aptallaşıyor.
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.