SİYASET

Bekir Hazar : Fizik-matematik-beyin

Tarih
05 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

5 Kasım 2015

Babam
yıllar önce "Tavukçu"ydu. Tam 10 bin tavuğumuz vardı. Bu iş öyle kolay değil, hatta çok zor. Tavuk çiftliği kurmadan önce babam aylarca eğitim aldı. Ve perişan oldu, çok zor günler geçirdi.
CHP'li Muharrem İnce "Ak Parti yüzde 49 alırsa siyaseti bırakır, tavukçuluğa başlarım" demişti. O yüzden hiç tavsiye etmiyorum. Başka şeyler düşünmeli.
İş seçerken bile yapamayacağı meslekleri düşünen ve tanımayan bir parti var karşımızda. Türk halkını nasıl tanısınlar? Evet hiç tanımıyorlar. "Çoban, aptal, Bidon kafadan" sıçrama yapıp "Beyinsiz"e kadar terfi eden medya var arkalarında.
Beyinsiz dedikleri insanlardan oy isteyecek kadar da beyinleri var. Onun için bazıları "Koyun bile güdemez" diyor ya... Onu bilmem ama "Tavuk" bile besleyemezler.
CHP'yi destekleyen Sözcü, Cumhuriyet gibi gazeteler olduğu sürece bu HALK'tan oy alamazlar. CHP'yi desteklerken HDP'ye de ALKIŞ tutan Paralel Medyaları, Doğan Grupları olduğu sürece artık bu MİLLET'in sandığından çıkamazlar. İddia ediyorum, bu ülkede CHP asla iktidara gelemez artık. Tek bir istisna dışında! O da CHP kadrolarının tamamının AK Parti'ye katılmasıyla olabilir ancak. Bunun başka yolu yok! Maalesef CHP kadroları içinde "Haziran seçimlerinde ailece HDP'ye oy verdik" diyen Genel Başkan Yardımcıları çıkmıştır. CHP'nin yandaşı Sözcü'de "Kemalistler HDP'ye oy verirken üzülmeyin" diyen Bekir Coşkunlar olduğu sürece asla iktidar olamazlar. CHP lideri Kemal Bey'i alıp Amerikalara götüren ve Yahudi Lobilerinde görücüye çıkarıp bir dönem partiyi dizayn eden eski Genel başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu vardı.
Sseçim ertesinde nerede çıktı CHP'ki Faruk Bey? Gitti Paralel Medya'da yazarlığa başladı.
Bu halk bazılarının dediği gibi "BEYİNSİZ" değil, her şeyi görüyor. 900 km Suriye sınırının ötesinde milyonlarca insanımızın akrabası var. Bombalardan kaçıyorlar ve sen çıkıp "Mültecileri geri göndereceğim" dersen bu HALK sana oy vermez. Şam yönetiminin bomba yağdırdığı milyonlarca Türk'ü koruyacağına dair tek kelime etmezken KATİL ESAD'I alkışlarsan bu MİLLET sana yerinde saydırır. "Koalisyon" çığlıkları atan Batı Başkentleri'ne "Size ne oluyor kardeşim" diyemedikçe asla halk seni LİDER görmez. Erdoğan İsrail'e "One minute" der ama Kemal Bey Tel Aviv'e bırak "Two"yu "Three minute" bile diyemez. Tam tersine Küresel sermaye baronları, paradan para kazanan şirketler ile çok sevişirler.
Onun için TÜSİAD CHP'yi destekler ve boğazda seçim öncesi koalisyon çalışmaları yapılır. Yalılarda ışıklar CHP için yandığı sürece, her şeyi gören, koalisyonları çok iyi bile HALK'ın beyni zehir gibi çalışır.
TÜSİAD Patronlarından 1 Kasım öncesi gelen "Bu ülke erken seçimi kaldırmaz" açıklamalarının ardında, yalılarda yapılan koalisyon görüşmelerinin olduğunu görecek milyonlarca BEYİN var bu ülkede. CHP bu milyonlarca zehir gibi çalışan "BEYİN"i görüp anlamadıkça, onlara "BEYİNSİZ" demek için kendi okuyucusunu bile feda eden gazeteleri arkasına aldıkça asla Başbakan olamaz. Yahudi baronların, Londra-Newyork-
Tel Aviv sermayesinin gazetelerinden Türkiye'ye yapılan ALÇAK saldıralara "Hoop" demedikçe CHP yüzde 25'i asla geçemez. Tam tersine Türk Devleti'ne saldıranlarla aynı dili kullanan kadroları, gazeteleri, yazarları aydınları olduğu sürece söylenecek tek şey "Geçmiş olsun" dur. CHP TÜSİAD, Londra-Berlinsever yalılar, Boğazdaki KONAKLAR'ın partisi olduğu sürece HALK'ın partisi asla olamaz.
Anadolu kaplanlarını öteleyenlerle düşüp kalktıkça yapabileceği hiçbir şey yoktur. Bir işadamı dostum anlattı 2 Kasım sabahı!
Boğazdaki yalılardan Türkiye'nin en ünlü işadamlarından biri apar topar ABD'ye götürülüyor. Narkoz verilip ameliyata alınıyor.
Narkozdan çıkar çıkmaz ilk sözü "Ö.. Şirketi battı mı" oluyor. Küresel sermaye ile içli dışlı olan bu PATRON'un narkozdan uyanır uyanmaz aklına gelen ilk şey, rakip Anadolu kaplanı YERLİ ve MİLLİ bir şirketin batıp batmadığı... "Hayır" cevabını alınca dikişleri patlama noktasına geliyor. O patronun yalılarında yıllardır CHP için ışıklar yanıyor.
CHP yalılardan çıkıp HALK'a gitmedikçe, Halk'a küfreden İTTİHATÇI KAFALARDAN kurtulmadıkça, Milli ve Yerli olamadıkça, Halkı anlamadıkça tek yol kalıyor İKTİDAR için. Başta da söylediğim gibi; Tam kadro AK Parti'ye katılmak!!! İktidar hasreti için, Fizik-Matematik ve BEYİN bunu söylüyor!!!

Takvim

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;