- 20 Ocak'taki başkanlık devir teslim töreni öncesinde hayalinizin alamayacağı inanılmaz kavgalar yaşanıyor. Trump ailesini korumak üzere Teksas Alamo'ya gönderdi. Niçin? Küreselcilere mesaj açıktı.
Anayasa "Başkomutana uy" diyor. Bir de bu açıdan bakın. Ulusalcı Pentagon Başkomutan Trump'ın emriyle kongreyi basıp Hillary Clinton, eski, başkanlar Obama ve Clinton dahil küreselci ne kadar toplanmış isim varsa hepsini tutuklasa neler olabileceğini düşünüyor musunuz?
Seçimde oylar bilgisayar üzerinden Frankfurt ve Barcelona'ya gidiyor. Oradan Pakistan'daki bir başka servera. Ve sonrasında İsviçre üzerinden Kanada ve en son Amerika... Tıpkı kara para aklamada kullanılan "GEZGİN" modeli uygulanıyor.
Pentagon'un kontrolünde bir askeri üste kontrol altına alındı ve itirafçı oldu. Ayrıca Berlin, İsviçre ve Kanada da elektriklerin kesilmesi anlamında operasyon geçirdi.Hiç yorum yapılmamış
4717 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
626 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.