GÜNCEL

Akif Beki : Neredesiniz ey Anadolu bacıları!

Tarih
08 Aralık 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Akif Beki

Tarihteki ilk kadın birliği Anadolu’da kuruldu diye Bacıyan-ı Rum’la iftihar eden AK Partili kadınlar, Nihal Olçok’a yapılanlara ne diyor? Razılar mı, onaylıyorlar mı?

İkisini de önemsediğim için Star yazarı Sibel Eraslan’la AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin geliyor mesela aklıma...

Sırf fikrini, tercihini, partisini beğendiremedi, iktidarla ters düştü, Davutoğlu’nun kuracağı partiye katıldı diye kadına yönelik psikolojik şiddetin dik alasına maruz kalıyor.

Hem de kendileri gibi başörtülü bir kadına, hem de şehit annesi bir kadına yönelen bu hayasız akını içlerine sindiriyorlar mı?

Şu kadarcık tanıyorsam, bu ağzı bozuk kampanyadan rahatsız olmamalarına imkan, ihtimal yok. Ama durdurmak için neden kıllarını bile kıpırdatmıyorlar?

Güçleri yetmeyebilir durdurmaya. Fakat kınamama, bir ‘yapmayın etmeyin, ayıptır, bu kadar da çirkeflik olmaz’ lafı bile etmemenin mazereti olabilir mi?

İster karalama saldırılarıyla, ister küfür ve hakaretle, ister kadına yönelik şiddetle mücadele adına deyin...İsterseniz insanlığı partiler üstü tutmak, siyasi çıkarların ve görüş ayrılıklarının önüne koymak adına deyin...Ya da hemcins dayanışması veya başörtülüler ortak paydası adına...Ne adına derseniz deyin, ses vermeleri gerekmez miydi?

Ağzına bakılan muhafakazar kadınların, ağızlarını dahi açmadan, elden ne gelir çaresizliğiyle izlemesini ben de hayretle izliyorum.

Sözlerinin tesirine mi güvenmiyorlar? Ben güveniyorum oysa, boşa gitmez emin olsunlar.

yazının tamamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yesil

    13 Aralık 2019 01:16
    1 0
    Akif acinasi bi adamsin surekli karga gibi cöp karistiriyorsun ve etrafa pislik sıcratmaya calisiyorsun.....kadinlar bile senin gibi fiskos yapmaz yaptiginada gazetecilik denmez..... hani fikralarda hep gecer muteahhitlr sirat koprusu cehennem 2000 li yillardan once...2000 den sonrada bu ulkeyi fitneye fesada yalana iftiraya bogan siz gazeteci kilikli munafiklar .....anlayana lafin artik azi bile fazla
  • SEDAT KALFA

    10 Aralık 2019 11:12
    2 0
    bu karar gazetesinde yazanların alayı tüm kariyerlerini sayın tayyip Erdoğan a borçlular onun sayesnde bir yerlere geldiler . NANKÖR BUNLAR NANKÖR
  • bumerank

    09 Aralık 2019 05:54
    2 0
    şehitler üzerinden rant talep etmek ayıp tır günahtır diğer şehit anneleride millet vekiliiği veya parti yöneticiliğ istemek için şehitleri ilme ilmek kullansa ne diyeceksiniz . buna bir cavabınız varmı akif beki
  • VATANSEVER

    09 Aralık 2019 00:29
    3 0
    Akif bu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN size ne yaptı da bu nereye ve kime hizmet ettikleri belli olmayan kıytırık siyasetçi müsveddelerini destekleyerek şu zor zamanda bu ülkenin ve cumhurbaşkanının önünü kesmeye çalışıyorsunuz?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;