POLEMİK

Ahmet Hakan : Lozan kadar taş düşmesin başına Burhan Hoca!

Tarih
21 Ekim 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

Barış Pınarı harekâtı başarıyla sonuçlandı ya...

Burhan Kuzu hocamız coşmuş da coşmuş.

*de uçmuş.

Uçarken de ağzından çıkanı kulağı duymamış.

*

Söylediği şu Burhan Kuzu’nun:

 

 “Savaş meydanlarında kazandığımız başarıyı Lozan masasında kaybetmiştik. Barış Pınarı operasyonu, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ABD’ye adeta diz çöktürdü. Hem sahada hem masada kazandık”.

*

Burhan Hoca!

Burhan Hoca!

Lozan olmasaydı...

Barış Pınarı operasyonunu yapacak bir vatanımız bile olmayacaktı.

*

Titre ve kendine gel Burhan Hoca!

İlgili resimMUHALEFETİN HAREKÂT KONUSUNDAKİ YANLIŞI

MUHALEFET, Barış Pınarı harekâtına...

Ne tam olarak sahip çıktı.

Ne de tam olarak karşı çıktı.

*

İki arada bir derede kaldı. Gönlü bir şey derken oy verdiği eli başka şey dedi. Resmi görüşünü söylerken kendi görüşünü gizledi. Dili destekliyor gibi yaparken gönlü köstekliyor gibi yaptı. İçi kan ağlarken dışı destek oyu verdi.

*

Oysa...

Sahip çıkacaksa...  Gürül gürül sahip çıkmalıydı... Harekâtın haklılığını en güçlü şekilde vurgulamalıydı. Harekâtı, kendinin kılmalıydı.

Karşı çıkacaksa... Yiğitçe karşı çıkmalıydı. İnandığını gür bir seda ile haykırmaktan çekinmemeliydi. Hesapsız kitapsız dimdik itiraz etmeliydi.

*

Türkiye’de 17 senedir muhalefetten bir şey olmuyorsa...

İşte bu pısırıklık, işte bu ikirciklilik, işte bu çekingenlik, işte bu cesaretsizlik, işte bu özgüvensizlik, işte bu kekremsilik yüzünden...

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Muttalip

    23 Ekim 2019 10:05
    0 0
    Be A.Hakan gözünde at/it gözlüğü patronun ne gösterirse ona göre yazıp konuşuyon. Lozan olmasa ülken olmazdı öyle mi? Zır cahil misin be ya!... Lozan hezimet be danghalak dön bi daha oku..
  • Mustafa

    21 Ekim 2019 17:42
    2 0
    Nasıl hezimet olmasın ki: Burnumuzun dibindeki adaları vermişiz daha nice tavizler verilmiş. Adamlar ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler. Sevr anlaşmasına göre kıyas etmeyin lütfen. Zaman bulursanız anlaşmayı tekrar gözden geçiriniz.
  • hursit dilaver

    21 Ekim 2019 14:25
    1 0
    MUSUL KERKÜĞÜ AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ İLE NASIL VERDİK ONU ÖGREN.ben biraz deyvereyim.musul konusu geldiğinde ingilizler,YAHU BU DA İŞ Mİ..BÖYLE UFAK TEFEK İŞLER BURAYA GELİR Mİ HİÇ, AYIP, buraya gelmesin. biz türk kardeşlerimizle bu işi aramızda hallederiz di mi canlarım'ı kabul ettiğimizin akşamı musula ingilizler girdi.sen rahmetler arasında olan fesli kadiri takip et.NE YANİ AGOP DİLAÇARA HER YANIT KELİMESİ İLE BONUS GÖNDERİYORSUN,KADİR AGBİYE NE GAREZİN VAR.
  • hursit dilaver

    21 Ekim 2019 14:21
    1 0
    AHMETE DEYVERİN DE BURHAN HOCA KADAR BİLGİSİ OKUMUŞLUĞU VARSA.GİTSİN PROFLUK YAPSIN.MEDYADA köşem var DİYE PROFLARA AKIL VERMEKDE NE BE.sen git önce lozanın belgesi kitabı var mı,türkiyeye verdi mi ingilizler onu bir ögren.hatta ABD bu lozanı imzaladı mı onu öğren.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;