POLEMİK

Ahmet Hakan : Benim çağrım polise, savcıya değil Muharrem İnce ve Meral Akşener’eydi

Tarih
17 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

BARIŞ Atay şöyle diyordu attığı ‘tweet’te:

- O gün geldiğinde hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz... 

- Affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni unutmayacağız. 

- Yok öyle hepimiz kardeşiz falan... Yok öyle kavga istemiyoruz falan... 

- Her şey yeni başlıyor. Yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz.

*

Bu mesaj, AK Parti cenahında elden ele dolaştırılıyordu.

Elden ele dolaştıranlar, AK Parti’ye oy verenlere ya da oy vermiş olanlara şunu demek istiyorlardı:

“Bakın! Adamlar nasıl da hınç içinde, kin içinde, öfke içinde... Bunlar gelince bütün kazanımlarımız elden gidecek... AK Parti’ye yönelik eleştirilerinizi falan bir tarafa bırakın. Safları sıklaştırın...”

*

Tam da milletin kutuplaşma duygusunu bir tarafa bırakıp aklıselimle karar verme aşamasına geldiği bir seçim döneminde...

Barış Atay’ın sorumsuzca attığı bu “dangalak tweet”, resmen yeni bir kutuplaştırmanın aracı haline gelmiş, getirilmişti.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Muhakeme

    17 Mayıs 2018 19:09
    0 0
    Ahmet Hakan suçunu itiraf etti.. Ayrıca savcı ve polise talimat verdi.. Bu resmen suçtur. Görev ise basın savcısınındır Bu uyanık geçinen adama haddini bildirmek farz olmuştur. Zira savcı bey ve polis bey diyerek kamu görevlisine talimat vermeye kalkışmistir..
  • Hakkı

    17 Mayıs 2018 15:57
    2 0
    Barış Atay’ ın herhalde piyasası daralmış. Dizi veya filmlerden teklif gelmiyor. Gündeme gelebilmek için bir anda gözünü karartıp provokatif söylemlere kalkışıyor. Tutuklanıp ucuz kahramanlık yapacak aklı sıra... Bir dönem çok modaydı. Gündemden düşen sanatçılar siyasi söylemlere sarılır entel-dantel ayağına yatardı.
  • hursit dilaver 2

    17 Mayıs 2018 15:12
    1 0
    geçen haftaydı galiba, programına bağlanan bir bayan sözüne SELAMÜN ALEYKÜM diye başladı ama pelin ablamız aleykümselam diyemedi, önce şöyle bir sarsıldı, bir şey de diyemedi, bereket konuğu bir şeyler geveledi de yırttı, kurtardı durumu.. EEEY AKEPE.. TERETE DE HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEMİŞ. HALA FETÖ VAR DEMEK.unutma, 28 şubatta orduda namaz kılan, karısı kapalı kim varsa atıldı da bunlara asla dokunulmamıştı.
  • hursit dilaver

    17 Mayıs 2018 15:11
    1 0
    boşverin ahmedi de, TRT de 70li ve 80lerin ilk yıllarına kadar dizilierde ve programlarda ALLAH DENİLMESİ YASAKTI VE TANRI denirdi. bileniniz var mıydı..ben seslendirmeci arkadaşlarımdan öğrenmiştim. tesadüf bazı alışkanlıklar devam ediyor zaar. PELİN ÇİFTi tanırsınız. güzel programlar yapardı.sonra TRTye geçti ve devam ediyor.sanırsınız ki o kadar programdan sonra İSLAMA BİR SICAKLIK DUYMUŞ OLMALI..
  • hursit dilaver

    17 Mayıs 2018 14:36
    1 0
    keh keh.. tırstığı belli.ama biz A.hakan değiliz. istediği yer ve zamanda da orada oluruz.öyle aftı,ağlamaktı,torun sevnmekti falan boşver bunları barış. senin bir meşhur GEZİ,GAZİ diye başlayan tiradın vardır. barı onu da ekleseydin aslanım.güvendiğin kim. akşener ya da ince değildir. olsa olsa bu FETÖ dür. madem delikanlısın mert ol, FETÖ MÜ, DHKPCmi, PKK mı HARBİ YERİNİ SEÇ, BEN HAZIRIM ASLANIM.
  • MOLLA KASIM

    17 Mayıs 2018 14:35
    2 0
    Noldu ahmedim tırstın mı yoksa oruç mu başıan vurdu. Kendi yazın içerisinde ne kadar da çelişmişsin? Haydi az ötede oyna ahmet...
  • dycal

    17 Mayıs 2018 13:48
    2 0
    bu dangalak herifi cidiye alan varmı?
  • mustafa

    17 Mayıs 2018 12:41
    1 0
    Korkaklığın ta kendisi..Foyası çıktı.
  • misafir

    17 Mayıs 2018 10:19
    3 0
    Ahmet Hakan senin boyun işte yazın kadar bir şey. Sen bu sun işte. Korkaksın. Pısırıksın. Yazdıklarının ardında duramayacak kadar bile acizsin. Döneksin. Maalesef zavallısın..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;