SİYASET

Abdulkadir Selvi : Kılıçdaroğlu’nun MİT raporu gerçek mi?

Tarih
07 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dikkatli takip ettiğim bir siyasetçi.

Ne zaman “Genel başkanımız salı günü çok önemli açıklamalarda bulunacak”dese, bende bir kalp çarpıntısı başlıyor. Salı günü oldu mu, defterimi alıp, kalemi kapıp CHP grubuna koşuyorum.

Kemal Bey, kürsüden maydanoz demeti sallar gibi banka dekontlarını salladığı sırada da oradaydım.

CHP Grup Başkanvekili, “Salı günü büyük bomba patlayacak” deyince, Özgür Özel bu gidişle beni bir gün kalpten götürecek diye düşündüm. Söz konusu büyük bomba olunca bu kez yerinde izlemeyi yüreğim kaldırmaz deyip, ekrandan takip etmeyi tercih ettim.

Kemal Bey, bu kez MİT raporunu gündeme taşıdı. “Rıza Sarraf’ı da izleyen bu devletin saygın kurumları var. 18 Nisan 2013 tarihinde dönemin başbakanı Erdoğan’ın önüne bilgi notu bırakılır, konusu Rıza Sarraf’tır. MİT, 3 sayfalık bilgi notu bırakılır” dedi.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ahmet Karaöz

    10 Aralık 2017 23:40
    0 0
    Ey CHP, Madem çok iyisiniz, bok atmaya değil en iyisini yapmaya çalışın. Üretmeden, çalışmadan, çabalamadan hizmet olmaz, sizin yaptığınız HİZMET zaten hizmetten olmaz. Çünkü hala yularınızı elinize alamadınız bunu sizde biliyor ve susuyorsunuz. Kabullenmeyin, ülkenizin insanı olun. Tabi dümeni alabilirseniz.
  • Ada

    07 Aralık 2017 23:13
    1 0
    HDP ve aşırı uçların hamisi KK nun gizli gündeminin olduğu apaçık değilmi... KK kripto bir insandır ve truva atını üstlenmektedir.. Dikkat edilmelidir...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;