SİYASET

Abdulkadir Selvi : Kılıçdaroğlu, Erdoğan’la helalleşecek mi?

Tarih
15 Kasım 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesi sırasında siyasetteki gerginlikten duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor. Siyasi kutuplaşmanın ülkeye yarar vermediğini savunuyor. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kılıçdaroğlu ve Akşener her gün bana hakaret ediyor. Gerginliğin müsebbibi onlar” diyor.

HELALLEŞME YOLCULUĞU

Bu diyalogdan haberi oldu mu bilmem ama Kılıçdaroğlu hafta sonu yayınladığı videosunda helalleşme yolculuğuna çıkacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, en çok Erdoğan’a hakaret ettiği için, helalleşme yolculuğuna önce Erdoğan’la başlaması gerekiyor. O yüzden bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem’i takibe alacağım. İletişim Başkanlığı’nı arayıp Kılıçdaroğlu, Erdoğan’dan helalleşme randevusu istedi mi, diye soracağım.

KİMLERLE  HELALLEŞMELİ?

Hakan Aygün: Kılıçdaroğlu 'helalleşme yolculuğu'na çıkarak Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıKılıçdaroğlu’nun ayrıca CNN Türk’te yayına çıktığı için ihraç ettiği CHP’lilerle de helalleşmesi gerekiyor. Boykot ettiği CNN Türk’le helalleşmeli.

Tehdit ettiği memurlar ile helalleşmesine ise hiç değinmeyeceğim.

Ama kontrollü darbe ve tiyatro dediği 15 Temmuz’dan dolayı şehit aileleri ve gazilerle helalleşebilecek mi?

28 ŞUBAT’LA

28 Şubat’ın arkasında yer aldıkları ve başörtüsü zulmünü destekledikleri için demokratlarla ve dindarlarla helalleşebilecek mi?

MENDERES AİLESİ’YLE

27 Mayıs darbesini destekleyen CHP’nin lideri olarak Menderes ve ailesi ile Demokrat Partililerle ve darbe mağdurları ile helalleşebilecek mi?

DERSİMLİLERLE

Dersimli bir lider olarak, yaşatılan acılardan dolayı hemşehrileriyle helalleşebilecek mi? Kılıçdaroğlu’nun yaptığı röportajda İhsan Sabri Çağlayangil, ”Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu, zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içerisinden bunları fare gibi zehirledi” demişti.

Kılıçdaroğlu, CHP olarak size bu zulmü yaptık. Mağaraların içinde sizi zehirledik. Ey Dersimliler, sizden özür diliyorum. Gelin helalleşelim, diyebilecek mi?

HELALLEŞME SINAVI

Helalleşmek samimiyet ister. Kılıçdaroğlu, ciddi bir özeleştiri yapıp CHP’nin neden olduğu zulümleri ortaya koyabilecek mi? Dindarlardan, Kürtlerden, Alevilerden özür dileyebilecek mi?

Bunu yaparsa samimi olur. Yoksa inandırıcı olmaz.

O videoyu yayınladığı andan itibaren Kılıçdaroğlu, samimiyet testi ve helalleşme sınavında.

ERDOĞAN’LA İLGİLİ ÖLMÜŞ PAYLAŞIMLARINI KABUL ETTİ

Başkan Erdoğan'a karşı başlatılan provokasyonun perde arkası ortaya çıktı: 'Büyük Mason Locası' bağlantısı! - TakvimCUMHURBAŞKANI Erdoğan’la ilgili olarak 3 Kasım gecesi Twitter’da başlatılan, “Öldü” ve “Ölmüş” şeklindeki paylaşımlarla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada ilginç bağlantılar ortaya çıkıyor. Erdoğan’la ilgili, “Öldü, ölmüş, öldümü” şeklinde paylaşımlarda bulunan hesapların Mason bağlantıları ortaya çıkmıştı.

Büyük Mason Locası üyesi olduğu belirlenen Uğur Sarp Yelkencioğlu, “@sarponline” rumuzlu Twitter hesabından yapılan ”Öldü, ölmüş, öldümü” paylaşımlarının kendisine ait olduğunu kabul etti.

O GECE

2 Kasım Salı gününü çarşamba gününe bağlayan 3 Kasım gecesi Twitter üzerinden “Erdoğan öldü” diye bir algı operasyonu yürütüldü.

İsterseniz kısaca o günü hatırlayalım. Erdoğan hakkında o iğrenç paylaşımları yapanlar, gerekçe olarak AK Parti grup toplantısının iptal edildiğini ileri sürmüştü. Oysa o hafta AK Parti grubu yoktu. Ayrıca AK Parti grubu 15 günde bir toplanıyor. Zaten 1 hafta önce 27 Ekim tarihinde grup toplantısı yapılmıştı. Ayrıca Erdoğan’ın yurtdışı temasları olduğunda bu süre uzayabiliyor. Eğer grup toplantısı varsa bir gün önceden milletvekillerinden PCR testi yaptırmaları isteniyor. PCR testi pozitif çıkan milletvekili grup toplantısına katılmıyor. 2 Kasım günü AK Parti milletvekillerinden PCR testi istenmedi çünkü grup toplantısı yoktu.

ÖLDÜ KAMPANYASININ HEDEFİ

Peki buna rağmen Erdoğan hakkında Twitter’dan neden “#ölmüş,#öldü#öldümü” kampanyası başlatıldı? Neden paylaşımların arasında Mason bağlantıları yer aldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın bu kampanyaların hedefini, “Bu ülkede devlet başkanı üzerinden ya da öldü-ölecek şeklinde hayatı üzerinden yürütülen kampanyalar, psikolojik harp unsurudur. 2011 yılından bu yana bu iddia her yıl belirli aralıklarla ortaya atılan bir psikolojik savaş yöntemidir. Cumhurbaşkanımızla ilgili olarak bu kez öldü, ölmüş diye yürütülen algı operasyonundaki amaç ise iktidardan gitti, gidiyor şeklindeki kampanyaya malzeme oluşturmak amaçlı” diye anlatmıştı.

O PAYLAŞIMI NEDEN YAPMIŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili paylaşımlarda bulunan Uğur Sarp Yelkencioğlu, savcılıktaki ifadesinde, “Soruşturmaya konu @superonline rumuzlu Twitter hesabı bana aittir ve 3/11/2021 tarihli gece 01.30 itibarıyla ülkedeki Twitter gündemi “#ölmüş,#öldü#öldümü” paylaşımını ben yaptım” dedi.

Başkan Erdoğan'a alçak saldırının perde arkası ortaya çıktı! İşte o ismin Büyük Mason Locası ile bağıPeki niye yapmış? Yelkencioğlu, “Paylaşım yaptığım tarihte rahatsızlığım sebebiyle gece uykumdan uyandım ve telefonuma bakarken Twitter’da söz konusu ölmüş, öldü mü, öldü şeklindeki etiketlerin Trend Topic olduğunu gördüm ve devamında bu durum karşısında oluşan şaşkınlığıma istinaden bir nevi eleştiri amacıyla paylaşım yaptım” diyor.

KURNAZLIĞA BAKIN

Hem Erdoğan hakkında düzenlenen öldü kampanyasına destek veriyor hem de bunu eleştiri maksadıyla yaptığını söylüyor. Bir insan, Erdoğan aleyhinde düzenlenen, ölmüş kampanyasına eleştiri maksadıyla, “#ölmüş,#öldü#öldümü” paylaşımı yapar mı?

 Ya, bir de eleştiri maksadıyla yapmasaydı da destek amaçlı olarak yapsaydı ne yazardı acaba!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;