GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : FETÖ’nün yeni oyunu

Tarih
09 Kasım 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 İSTİHBARAT birimleri, 15 Temmuz darbe girişiminden 1 yıl sonra Orta Anadolu’da bir ilimizde tespit ediyor. 2017 yılı Mayıs ayında tayin edilen subaylar arasında yaşanıyor.

Ankesörlü hattan yeni tayin edilen bazı subayların telefonu aranıyor. Arayan şahıs sivil. Yeni görev yerine gelen subayı arayıp, o ildeki sivil bir şahsın adını veriyor. “Sizinle şu kişi ilgilenecek” diyor. Bir süre sonra o subayı ismi verilen şahıs arıyor.

Aranan askerin ne ByLock’u var ne Bank Asya’da hesabı. 2017 yılı yarısına kadar FETÖ bağlantısı tespit edilememiş. Ancak istihbarat birimleri titiz bir çalışma yapınca, kontörlü hattan gelen telefonun sırrı ortaya çıkıyor.

Arayan, o subayın daha önce görev yaptığı yerdeki “asker imamı”. Kendisini arayacağını söyleyip ismini verdiği kişi ise askerin yeni görev yerindeki asker imamı. FETÖ abisi, tayin nedeniyle görev yeri değişen subayı, o ildeki asker imamıyla irtibatlandırıyor. Tabii o şahıs aradan çekiliyor, bu kez o subayla yeni görev yerindeki “asker imamı” olan FETÖ abisi irtibata geçiyor.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • osman

    10 Kasım 2017 01:10
    0 0
    Kanser olan uzv kesilir! Milletin Feto'culeri bocek gibi gebertecegi gun gelecek. Hemde cok yakin.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;