FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimiyle eşzamanlı olarak devreye soktuğu, ‘bascalan’, ‘haramzadeler’, ‘bilaloglan’ ve ‘Fuat Avni’ hesaplarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bunların bir kısmı 17-25 Aralık operasyonundan hemen önce açılmış. Bir kısmı ile 2014 yılı Ocak-Şubat aylarında devreye sokulmuş.
Emniyet istihbarat, ‘bascalan’ hesabıyla ilgili MİT’e iki isim bildirmiş; Turkcell Superonline tarafından 17.04.2014 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na gönderdiği yazıdan önce.
Bunlar, karı-koca profesör olan iki Türk vatandaşı. Ancak bu süre zarfında ABD’ye kaçmışlar. Şimdi faaliyetlerini orada sürdürüyorlar. Belli ki bir sızma olmuş, istihbarat birimleri içindeki FETÖ’cüler tarafından kaçmaları yönünde ‘tüyo’ verilmiş.
Turkcell tarafından ‘bascalan’ hesabıyla ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na iletilen aşağıdaki bilgiler net.
Yazının devamını okumak için tıklayınız
Hiç yorum yapılmamış
710 kez izlendi
776 kez izlendi
555 kez izlendi
2078 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.