GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : DAEŞ'in katliamı Diyanet'in hutbesi

Tarih
05 Ocak 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
 DİYANET iki tarafın yaylım ateşi altında.

Bir kesim, Diyanet’in yılbaşını gayrimeşru ilan ettiğini iddia ediyor. Yılbaşı hutbesini DAEŞ’li teröristin Reina saldırısına gerekçe olarak gösterip, Diyanet İşleri BaşkanıMehmet Görmez hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuyor.

Diğer kesim ise, Reina saldırısı üzerine
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in, “Bu insanlık dışı katliamın bir pazarda ve bir mabette yapılmasıyla eğlence yerinde yapılmasının herhangi bir farkı yoktur” diye açıklama yapmasına tepki gösteriyor. Görmez’i, ibadethane ile eğlence mekânını bir tutmakla itham ediyorlar.

Mehmet Görmez, “Eğlence mekânı ile ibadethaneyi eşit tutmadım. Ben terörü kastettim. Masum insanların öldürülmesine tepki gösterdim


Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hüseyin karakaya

    06 Ocak 2017 00:31
    0 0
    bırakın şu iki yüzlülüğünüzü karar verin teröre destek mi olacaksın yoksa milletin yanında yer alıp teröristin hep sinin Allah belasını versin mi diyeceksiniz bu işin aması lakini olmaz dümdüz. daha düne kadar 15 temuza tiyatro diyen ibneler bu gün de hala mağdur edebiyatı yapıyor. ya milletin safında yer alın yada terörün ama arada kalmayın biz sizleri iyi tanıyoruz yakında sıra size de gelecek bu ülkeye ihanet eden yada ima eden kim varsa hepsi haindir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;