Simgeler üzerinden mesaj vererek algı operasyonu yapmayı iyi bilen ABD, böylece arzu ettiği hedefe ulaşacakmış. ABD’nin 17-25 Aralık konusunda tarihler üzerinden algı operasyonu yürütmesine gerek yok. Zaten her şey gayet net bir şekilde anlaşılıyor.
17-25 Aralık 2013’te Türkiye’deki Amerikalılar, 27 Kasım 2017 tarihinde ise New York’taki derin Amerikalılar operasyon yapmaya kalkıştı. Her ikisinin ortak hedefi de Recep Tayyip Erdoğan’dı.
Bunu mahkemenin tanıklara ısrarla Recep Tayyip Erdoğan’ı sormasından anlıyoruz. ABD’deki Zarrab görünümlü Erdoğan davası her gün yeni bir fiyaskoya sahne oluyor. Dava çoktan meşruiyetini kaybetti. Buradan bekledikleri sonucu alamayacaklar. Ama 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yeni bir Erdoğan hamlesi yapacaklar mı, göreceğiz. İlk hamlenin boşa çıktığını görüp, Zarrab’ın itiraflarından ikinci bir hazırlık yaptıkları seziliyor.
yazının devamını okumak için tıklayınız
Hiç yorum yapılmamış
698 kez izlendi
770 kez izlendi
555 kez izlendi
2078 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.