SİYASET

Abdulkadir Selvi : AK Parti’de yeni dönemin perde arkası

Tarih
02 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
AK Parti’de dün birbiri ardına toplantılar yapıldı.

MYK ve MKYK’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiye üyeliği onaylandı ve 21 Mayıs’ta olağanüstü kongre kararı alındı. Akşam ise Bakanlar Kurulu toplantısı vardı.

Olağanüstü kongre kararının alındığı MKYK toplantısında Teşkilat Bakanı Mustafa Ataş ile Genel Sekreter Abdulhamit Gül, kongre hazırlıklarını yürütmekle görevlendirildi.

Toplantıların perde arkasına gelince, Başbakan Binali Yıldırım, MKYK’da çok önemli bir konuşma yapıyor. Başbakan sözlerine, “Tarihe tanıklık ediyoruz” diye başlıyor. MKYK üyelerine şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, “16 Nisan referandumunu başarılı bir şekilde geçirdik. Bu başarı hepimizin” diyor. Başbakan, “Milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yüzde 51.4’le onayladı. Milletin kararıyla yeni bir yönetim modeline geçtik. İnşallah yeni dönemde de bu başarılarımız sürecek. 2 yıllık bir geçiş süreci. Geçiş süreci çok önemli. Bu süreç aynı zamanda hepimize büyük sorumluluklar yüklüyor. Hepimiz bu geçiş sürecinde görev üstleneceğiz ve canla başla çalışacağız. Yeni modelin Türkiye için çok büyük kazanımları olacağına inanıyorum” diye konuşuyor.

BAŞBAKAN’IN ESPRİLERİ

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;