SİYASET

Abdulkadir Selvi : 16 Nisan’dan sonra ne olacak?

Tarih
04 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
ANKARA mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in kahkaha attığı bir kare vardı.

 

Devletin zirvesi neden gülüyor diye merak ettim. Önce önlerine yeni bir anket geldi, o keyifle kahkaha atıyorlar diye düşündüm. Ama öğrenmeden rahat edemedim. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile konuşunca yazmaya karar verdim.

Ankara mitinginde aynı zamanda toplu açılış töreni yapılmıştı. Protokole tören anısına 50x70 ebadında bir anı kartonu getiriliyor. İlk imzayı Cumhurbaşkanı Erdoğan atıyor. Cumhurbaşkanı imzaladıktan sonra anı kartonunu Başbakan Binali Yıldırım’a uzatıyor. Başbakan’ın solak olduğunu bilmiyordum, bu vesile ile öğrendim. Binali Bey imzasını sol eliyle atıyor. Bu arada Cumhurbaşkanı izliyor. Başbakan imzalayıp, anı kartonunu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e uzatıyor. Meğerse Tuğrul Türkeş de solakmış. O da sol eliyle imza atıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha fazla dayanamıyor. “Ooo... Herkes solak. Bunlarla işimiz var” diyor. Tuğrul Türkeş bunun üzerine lafa giriyor. “Ooo... Bu daha ne ki” diyor. “Bizden başka Numan Kurtulmuş ile Nabi Avcı’da solak” diyor. Cumhurbaşkanı “Yapma ya”demeye kalmadan espriyi patlatıyor, “Buna sol hükümeti dense yeridir”.

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;