GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : 15 Temmuz’un esrarengiz ilişkileri

Tarih
12 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Abdulkadir Selvi
ADİL Öksüz, 12 Temmuz günü 15 Temmuz’un darbe planlarını ABD’ye götürmüş, Gülen’in onayını aldıktan sonra 14 Temmuz günü Türkiye’ye dönmüştü.

Adil Öksüz’ün sadece darbe planlarını götürmediği, darbeden önce eşi ve çocuklarını da ABD’ye yerleştirdiği ortaya çıktı. ABD’ye kaçmayı başardıysa ailesiyle mutlu ve mesut bir şekilde yaşıyor olabilir.

Adil Öksüz, darbe girişiminin en kilit isimlerinden biriydi. 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde darbecilerle Gülen arasındaki köprüydü. Adil Öksüz’ün, darbeden sonra yakalandığı halde yargının elinden kaçırılması, esrarengiz olaylardan biri olma özelliğini koruyor. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Dinç’in hazırladığı iddianame ışığında madde madde Adil Öksüz olayı...

9 MADDEDE KURTARMA OPERASYONU

1- 15 Temmuz darbesi için 1 Kasım seçimlerinden sonra harekete geçiliyor. Adil Öksüz, 27 Aralık 2015 tarihinde Ankara’ya gelerek, darbeci askerlerle 12 toplantı yapıyor.

2-  Kemalettin Özdemir tarafından 2012 yılında, devlete FETÖ’nün asker imamı olarak ismi verilen Adil Öksüz’ün izlenmediği anlaşılıyor

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;