SAĞLIK

Yaşlı adam neye uğradığını şaşırdı

Tarih
18 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

Hindistanlı Shyam Lal Yadav'ın, kafasını çarptıktan 5 yıl sonra başında oluşan yara yaklaşık 10 santimlik boynuza benzer oluşuma dönüştü.

74 yaşındaki Yadav'ın, kafasında çıkan yaklaşık 10 santimlik boynuza benzeyen oluşum, yaklaşık beş yıl önce büyümeye başladı.

Shyam, bu boynuza benzer oluşumun 2014 yılında, başını çarptıktan sonra ilginç şekilde kafasında büyüdüğünü ifade etti.

Yadav, başlangıçta durumun herhangi bir rahatsızlığa neden olmadığını düşünerek ihmal etti. Boynuza benzer oluşum, bu zamana kadar berberi tarafından kontrol altında tutuldu. Oluşumun sertliğinden ve büyümesine artık tahammül edemeyen Shyam, cerrahlardan yardım istedi.

Bu boynuzun kanser öncüsü lezyonlardan Korn Kutanea olduğu üzerinde duruldu. Cerrahlar tarafından vakit kaybetmeden ameliyatla alınması kararı alındı. Shyam'ın ameliyattan önce çekilen fotoğrafları, boynuza benzer oluşumun başının üstünden nasıl yükseldiğini gösterdi.

Ne olduysa başını çarptıktan sonra oldu!Cerrahlar, oluşumu çıkarmak için tıraş bıçağı kullandı, tekrarlamasını engellemek için büyümenin kök nedenini araştırmaya başladılar. Shyam, ameliyattan sonra hastanede 10 gün kaldı ve çıkan biyopsi sonuçlarına göre boynuza benzer oluşumun zararsız olduğu belirtildi. (TV100)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;