POLEMİK

Mirgün Cabas'ın küstah paylaşımına Savcı Sayan'dan efsane cevap

Tarih
02 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

CNN Türk'ten kovulan sözde gazeteci Mirgün Cabas, 31 Mart seçimleri sonrası AK Parti'nin büyük farkla kazandığı Ağrı ile ilgili hazımsızlığını gözler önüne seren skandal bir paylaşımda bulundu. Cabas'ın bu küstah paylaşımına AK Parti'li Savcı Sayan'dan ders niteliğinde bir yanıt geldi.

 

31 Mart yerel seçim sonuçlarının açıklanmasıyla Ağrı ilinde vatandaşlar HDP'ye sandıkta kabusu yaşattı. Ağrı'da AK Parti ve MHP'nin ortak adayı Savcı Sayan, seçimi büyük bir farkla kazandı.



HAZIMSIZLIK, HAKARET, KÜÇÜMSEME!
Sandıkta HDP'ye vurulan tokat bazı sözde gazetecileri rahatsız etti. Cumhur İttifakı'nın Ağrı'daki başarısını hazmedemeyen Mirgün Cabas, Ağrı'daki vatandaşlara adeta hakaret ederek "bana "n'aber, savcı sayan kazandı" diye gelmeyin. adamın bundan sonra yaşayacağı yer ağrı arkadaşlar. başka sözüm yok. " sözleriyle küçümsedi.

Sözde halkçı Mirgün Cabas'ın gerçek yüzünü ortaya çıkaran bu skandal ifadeleri büyük tepki topladı.



SAVCI SAYAN'DAN EFSANE CEVAP!
Mirgün Cabas'ın bu hadsiz paylaşımına, AK Parti'li Savcı Sayan'dan ders niteliğinde bir yanıt geldi. Sayan; "Sahip olduklarını hakir gören insan, elindekilere karşı ihanete meyillidir. Biz vatan toprağının her karışıyla gurur duyuyoruz. ..

Ata, baba toprağımız Ağrı'ya hizmet etme fırsatı bize nasip oldu. Gururla, onurla hemşehrilerimize hizmet edeceğiz."
dedi.

 


17/25 ARALIK KUMPASI SEVİNÇLERE BOĞMUŞTU
FETÖ'nün emniyet ve yargı içerisindeki militanlarının 17/25 Aralık hükümeti devirme operasyonu başarısızlıkla sonuçlanınca ABD'de yeniden kurgulandı. FETÖ'cülerin başını çektiği kumpas davası Türkiye düşmanlarını sevinç çığlıklarına boğmuştu. En dikkat çeken ise Mirgün Cabas'tı. Cabas Twitter'dan paylaştığı mesajda, "timeline bey sizi en son 17/25 aralık'ta böyle neşeli görmüştüm" diye yazmıştı


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Bohemya

    02 Nisan 2019 11:47
    1 0
    Vay Mirgün Cabas vay
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;